Hogyan tereljük a gyermekeket egy egészségtudatos élet felé?
– 3 órás online workshop
Enikővel –
2022. július 2. szombat

Neked is nehézséget okoz, hogy…

hogyan add át a gyermekednek az egészséges étkezés fontosságát?

hogyan tölts minőségi időt a gyermekeddel?

hogyan alakíts ki pozitív kommunikációt a gyermekeddel?

hogyan alakíts ki nekik egy napirendet?

hogyan ``szedd le`` őket a képernyőről? (tv, laptop, okostelefonok, tablet)

milyen játékokkal tudod segíteni a gyerekkorukat?

Miért fontos, hogy foglalkozzunk ezekkel?

4 gyermekes édesanyaként nekem a gyermekekkel való foglalkozás és a gyermekek egészségi állapota kulcsfontosságú. Szoktam mindig mondani, a gyerekek nekem a vesszőparipám.

Bizony ők még, amikor megszületnek, olyanok, mint egy tiszta fehér lap, és az, hogy mi íródik erre a papírra, az bizony a kezdetekben kizárólag a szülőktől függ és az ő felelősségük.

Persze aztán bekapcsolódnak majd az óvodai, iskolai nevelők is, de bizony az is a mi felelősségünk, hogy hova adjuk be és kikre bízzuk őket.

Nyilván ott vannak a közeli családtagok kérdése is, mint pl. a nagyszülők befolyása, de itt is nekünk szülőknek szükséges meghatározni a határainkat, és egyfajta értékrendet, amelyet szeretnénk, ha a család tiszteletben tartana. A gyermekek tudatalattija 7 éves korig teljesen nyitva van, ami azt jelenti, hogy ilyenkor minden élmény, tapasztalás, megélés feltétel nélkül beépül, meghatározva ezzel azt, hogy milyen alapokról fog indulni a kis életük.

Az, hogy milyen szokásokat alakít majd ki a saját életében, az nagy mértékben attól függ, hogy mit látott azoktól az emberektől, akik számára fontosak, akik számára az elsők az életében, és akikre felnéz, mert ezektől az emberektől amit lát, az lesz a hite, hogy minden, amit ők csinálnak, az úgy rendben van, legyen az bármi.

Szóval óriási a felelősségünk szülőként, hogy milyen példát mutatunk nekik. Beleértve az életmódunkat, a kommunikációnkat, az értékrendünket, a gesztusainkat, a mögöttes érzelmeinket, az energetikánkat.

Ugyanis ők mindent “levesznek”, de tényleg mindent tudnak és érzékelnek mindabból, ami bennünk van. Ők tulajdonképpen tükrök számunkra. Mely tükörbe belenézve láthatjuk, hogy milyen “munkát” végeztünk.

Nagyon sok mindent tudnék még írni, de gyere inkább, tarts velem ezen a workshopon, ahol egyrészt betekintést engedek Neked abba, hogy mi hogyan csináljuk, másrészt igyekszem sok hasznos tanácsot, javaslatot adni a témában.

Ajánljuk ezt a napot azon szülők számára, akik…

akik szeretnék az egészséges életmódot ( vagy az egészségtudatosságot) becsempészni a gyermekek életébe

akik szeretnék,ha a pozitív kommunikáció helyet kapna a mindennapjaikban

akik szeretnék, hogy egészségtudatos szokásokat akakítsanak ki

akik szeretnék tudni, mivel töltsenek valódi minőségi időt a gyermekükkel

Milyen témákra számíthatsz a workshop során?

Magzati lét, születési körülmények, 1-7 év fontossága, epigenetikai hatások

Egészséges táplálkozás a gyerekek életében

Pozitív kommunikáció kialakítása a gyermekeinkkel

Szokások fontossága

Minőségi időtöltés elengedhetetlen szerepe

Képernyőzés káros hatásai

Függőségek kialakulásának lehetséges elkerülései

Aki a workshopot tartja:

csonka-eniko

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, boldog feleség és 4 gyermek büszke édesanyja, táplálkozási szakértő, üzletasszony, vállalkozó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes, a BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv szerzője 

Végzettségét tekintve személyi edző, Gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több, mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében.

Az edzősködés mellett versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt.

A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és mára már 4 közös gyermekes büszke, boldog édesanyja.

Ők az a motiváló és egyben inspiráló erő is Enikő számára, hogy megmutassa, hogy anyukaként és feleségként is lehetséges Nőnek maradni, hogy élhetünk egészségesen – mert ha egészséged van, akkor mindened megvan -, hogy példát mutasson nekik ebben és a példaképük lehessen.

Időpont és helyszín

Helyszín:

Online a zoom nevű alkalmazáson keresztül

Időpont:

2022. július 2. szombat 10h és 13h között

Részvételi díj

9.900 Ft

 

+ ajándék online jegyzet 3 havi hozzáféréssel, amely tartalmazza az előadás diasorát

+ ajándék videó felvétel a napról, amely 3 hónapig visszanézhető

Max. jelentkezési határidő: 2022. június 30. csütörtök

Max. online létszám: 98 fő

Élmény garancia

A workshopra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve az online rendezvényünkkel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a napon!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a napon kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk az egy napos online előadáson!

„Számomra a gyerekek nem kifogást jelentenek, hogy miattuk nincs időm, hanem pont hogy óriási inspirációs erők, hogy értük legyek jól, mert ezt a példát mutatva fognak az ő életükbe is beépülni a jó szokások. “