Hogyan tudjuk megőrizni lelki egyensúlyunkat a koronavírus idején, azaz hogyan emeljük a rezgésszámunkat? (3. rész)

Miben segítheti életfeladatodat és fejlődésedet a tudattérkép, ami megmutatja az adott problémáddal kapcsolatban, hogy milyen tudatszinten helyezkedsz el? Előző cikkemben olvashattátok a tudattérkép működését és most bővebben kifejtem értelmezését is.

Minden cselekvés, érzés, gondolat mögött rejtőzik egy energia mintázat, ami számunkra fizikailag láthatatlan. Nem a fizikai testünk irányít, hanem a tudatszintünk nagyságának megfelelő láthatatlan erő. Így mérhető az adott témakörrel kapcsolatos tudatszintünk is, amit kineziológiai teszteléssel tudok bemérni.

A tudattérkép legalsó szintje a szégyen, mely a  20-as szinten kalibrál.

Az önbecsülés ezen a szinten nagyon alacsony, ami pszichoszomatikus betegségekhez is vezethet. A szégyen az érzelmi blokkok elakadása miatt teljesen le tudja „bénítani” a lelket.  Az ezen a tudatszinten élő emberek hajlamosabbá válhatnak, hogy kirekesztve és megalázva érezzék magukat.

FONTOS: Gyakran válthat ki a másikban bűntudatot, haragot.

A második szint a 30-as szint, a bűntudat tudatszintje.

A bűntudat figyelemhiányból és szeretethiányból fakad, ami értéktelenség érzéséhez vezethet.

JEGYEZD MEG: Számos megnyilvánulási formája létezik, például önbüntetés, önkritika, áldozati szerep vagy a „szegény én” érzésének a kivetítése. Jellemző az önromboló, önpusztító gondolkodásmód.

Ezeken a szinteken gyakori a mások feletti ítélkezés, hibáztatás, vádolás, ellenségeskedés, és bosszúállás.

A harmadik szint az 50-es szint, az apátia tudatszintje.

Itt szembesülhet az ember azzal a hitrendszerrel, hogy nem rátermett a dolgok elvégzésére, képtelen a cselekvésre, tehetetlennek érzi magát, hogy véghez vigyen valamit. Az apátia kiégést és olyan betegséget is okozhat, amiből egyedül nem fogunk tudni kilábalni.
A fásultság szintjén az életfelfogás reménytelen, ami egy kétségbeesést és a kilátástalanság érzését vonja maga után.

A folyamatot az állandó lemondás, feladás, depresszió és kiégés is jellemezheti.

Ahogy a csakráink is összhangban vannak egymással, segítik egymást működését, így a tudatszintek egymásra épülése is nagy jelentőséggel bír. Az oldások során segítenek abban, hogy milyen szint és érzés felé érdemes elmozdulni.

Következő cikkemben folytatom a tudatszintek jellemzését.

Felhasznált irodalom: Dr. David R. Hawkins Erő kontra erő c. könyv, Dr. Kurt Ebert Elmeakupunktúra tankönyv

 

Természetgyógyász, kineziológus