Ideális társ

Meditációs hanganyag azok számára, akik vágynak meglelni igaz, ideális társukat, s ehhez készen állnak közelebb kerülni saját magukhoz!

Itt az ideje, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, ezáltal közelebb kerülhessen Hozzád ideális, igaz társad is!

Ideális társ vezetett meditáció:

A férfi és a nő misztériuma már az idők kezdete óta foglalkoztatja az emberiséget. Szinte minden kultúra, társadalom, ősi tanítások, a különböző vallások, pszichológiai ágazatok kiemelt témája ez.

Ennek ellenére még mindig sok homály, félreértés, dogma övezi ezt a területet, ami minden halandó, nemmel született embert érint. Ráadásul sok olyan családi minta is nehezítheti ennek a témának a megértését és megélését, ami miatt valahogy mégsem sikerül megtalálni a hőn áhított társat, vagy ha van is párja az embernek, mégsem tud egy boldog, kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatot megélni.

A magány vagy egy diszharmonikus párkapcsolat okozta negatív stressz saját és kliens tapasztalataim alapján első helyen járhat a csökkent energiaszint, megromlott egészségi állapot vagy akár egy eldeformálódott test okaként. Ezért is fontos foglalkozni ezzel a témával.

Egy harmonikus párkapcsolat titka, hogy az ellentétes erők feszültségéből felemelkedjünk az ellentétes erők egyensúlyába, azaz a polaritást átalakítsuk dualitássá.

A világban minden történés az ellentétes erők feszültségéből vagy együttműködéséből származik. A feszültség a polaritás, az együttműködés a dualitás. Akkor leszünk képesek kifelé egyensúlyba kerülni, ha önmagunkban felismerjük a pozitív és a negatív pólusokat, azaz magamban felismerjük a női és a férfi minőségeket és egyensúlyba tudjuk hozni. Akkor leszünk alkalmasak arra, hogy a világban egyensúlyban éljünk a körülöttünk lévő dolgokkal, emberekkel és a párkapcsolati társunkkal.

A párkapcsolat lehet a legnagyobb segítség és a legnagyobb akadály az utunk során, ugyanis tükrözi mindazt, amiben fejlődnünk kell. Ennek az alapfeltétele, hogy két ember, egy pár, ugyanabban az irányba akarjon menni, ugyanabban a tempóban akarjon haladni és elfogadjuk, hogy másik nem olyan, mint mi.

Egy harmonikus párkapcsolat kialakítása természetesen rajtunk áll, minthogy az is, hogy élettársat keresünk magunk mellé, akivel kölcsönösen asszisztálunk egymás egos hülyeségeihez, vagy olyan útitársat, akivel egymást segítve megyünk végig azon az úton, ami a közös életünk beteljesedéséhez vezet.

Az ideális társ vezetett meditáció abban segíthet, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz, harmonikusabbá téve a saját magaddal kialakított kapcsolatot, tisztán érzékelve női vagy férfi mivoltodat.

Rendszeres gyakorlásával elengedheted régi berögzült, gátló mintáidat és ezzel nyitottabbá válhatsz egy minőségi párkapcsolatra, egy igaz társra, akivel energiáid finoman, összehangoltan mind fizikailag, mind mentálisan, mind szellemileg egymásba fonódnak.

Az ideális társ vezetett  meditáció nem helyettesít semmiféle orvosi kezelést, terápiát, hanem annak kiegészítéseként saját felelősségre alkalmazható és az 1997. évi CLIV. törvény az egészségről 103.§ alá nem tartozó személyek számára javasolt.

Kinek való?

 • annak, aki felül akar kerekedni eddigi berögzült programjain a párkapcsolatot illetően
 • annak, aki szeretve akar élni
 • annak, aki fel akarja fedezni kötődési mintáit
 • annak, aki meg akarja ismerni önmaga minden aspektusát
 • annak, aki harmonikus párkapcsolatban élne, egy támogató társ mellett
 • annak, aki tudatosan élni akar teremtő erejével
 • annak, aki egyensúlyt akar teremteni a kapcsolataiban

Kinek nem való?

 • annak, aki nem akar változtatni
 • annak, aki jól érzi magát magányosan
 • annak, aki a gátló minták börtönében akar raboskodni
 • annak, aki szereti önszabotálni a szerelmet az életében
 • annak, aki nem akarja kezébe venni élete kormány kerekét

Nem javasolt továbbá az 1997. évi CLIV. törvény az egészségről 103.§ alá tartozó személyek számára.

Ha Te is rátérsz a rendszeresen meditálók útjára, akkor olyan kiteljesedésre számíthatsz, mint amikor a bábból pillangó válik.

Bontakoztasd ki szárnyaidat!

Az ideális társ című meditáció tartalmazza:

 • Az ideális társ vezetett meditáció videóhoz

korlátlan idejű és számú hozzáférést és meghallgatási lehetőséget kapsz.

+ ajándék: hanganyagként, mp3 formátumban


A vezetett meditáció ára:

6.490 Ft

Helyett 30% kedvezménnyel

4.990 Ft

A korábbi meditációs elvonulás résztvevői mondták:

„Kedves Zsolt. Nagyon köszönöm a tegnapi meditációs élményt. Szeretném újra átélni, tegnap elhangzott hogy gyakorolni fontos, aki nem tud még mély szinten meditálni. Nálam ez van köszönöm a lehetőséget.”

Tóth Nelli

„A meditáció számomra a kulcs a vágyott élet eléréséhez, a tudomány, amelynek alkalmazása elvezet igazi önvalómhoz... Zsolt, példaértékű munkád van abban (is),hogy a lehető legtöbb embernek adod eszközül a kezébe a teremtés csodáját, amit személy szerint én is hálásan köszönök Neked! Mesterem vagy ezen az úton ...”

Lukács Anita

„Én depressziósan nőtem fel, sötétséget láttam, pár hónapja rendszeresen meditálok. Egyre jobban érzem magam! Ez a meditáció fantasztikus erőt ad nekem. Nyugalmat, lelki békét ad!!! Idáig egy alkalom volt, de be fogom építeni a mindennapjaimba!! Zsolti végtelenül hálás vagyok neked!! Tudásoddal életet adsz nekem!!”

Tóth Jácint

„Természetfölötti élmény volt, egymás után kétszer csináltam végig a meditációt. Fantasztikus áldása vagy ennek a világnak. Veled, a hiteddel és a megtapasztalásaiddal egy új varázslatos dimenziót nyitottál meg az emberek előtt. Hálás vagyok, hogy ennek az egésznek én is a részese lehetek. Áldott legyen minden, ami tőled és belőled származik. ”

Murzsa Tibor

Élmény garancia


Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a videós hanganyaggal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezeken a videókon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Aki a meditációkat vezeti:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója, A tudat hatalma című könyv társszerzője.

Négy éves koromban a szüleim elvittek egy karate edzésre. Megfogott a dolog, bár nem nagyon emlékszem hogyan, de a lényeg, hogy életem részévé vált. Később pedig több harcművészeti ágat is kipróbáltam, mint a Tai chi, Aikido, Jiu-jitsu.

A keleti harcművészetek által kerültem először kapcsolatba a meditációval is, hiszen mivel a karate egyik tradicionális ágát gyakoroltam, ezért mind edzés eleje és vége egy pár perces koncentrációval kezdődött, illetve zárult seiza (japán, tradicionális, illendő) ülésben becsukott szemmel. Akkor még nem nagyon értettem mire jó ez. Később a harcművészetek által találkoztam a Buddhizmussal és a Taoizmussal, amely vallások szerves részét képezi a csendes elmélkedés. Fejlődésem során, életem részévé vált a rendszeres napi meditáció.

Huszonhárom évesen lettem olyan karate mester, aki nem csak a fizikai síkon, hanem a lelki és mentális területen is elkötelezte magát a folyamatos önfejlesztés mellett. Később elsajátítottam az Agykontroll elmefejlesztő és stresszkezelő technikáit is.

Immár 27 éve meditálok napi rendszerességgel, életem egyik lételemévé vált. Rengeteg pozitívumot adott az évek során a meditáció gyakorlása, mondhatni többször megmentette az életemet. A napi gyakorlások során eljutottam arra a szintre, hogy kapcsolatba tudtam lépni a Végtelen Intelligenciával, a Forrással és kommunikálok vele. Amióta Őt választottam vezetőmnek, teljesen megváltozott az életem és az eredményeim is. Megkaptam a választ többek között arra, hogy mi az életfeladatom és életcélom. Ennek részét képezi az a felismerés is, hogy ezen a területen szerzett tudásom és tapasztalataimat osszam meg másokkal.

Legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor egyszerre több, mint 1000 embernek tartottam vezetett meditációt.

Kérdésed van?

Fordulj bizalommal hozzánk!

Központi elérhetőségeink:

0670/671-1160 (H-P 09h-18h)

ugyfelszolgalat@bodywakes.hu

„Ha választanom kellene, hogy mi az az önfejlesztő tevékenység, amit gyakorolnék abban az esetben, ha az összes többire nem lenne lehetőségem, az a meditáció lenne. Olyan mértékben változtatta és folyamatosan változtatja pozitív irányba a lényemet és életemet, amelyekre a legmerészebb álmaimban sem mertem gondolni.”
(Szántai Zsolt)

„Ha a világon minden 8 éves gyereket megtanítanánk meditálni, egy generáción belül eltűnne az erőszak a földről.”
(Dalai Láma)

Kapcsolat:  +36 70 671 1160       ugyfelszolgalat@bodywakes.hu