Intuitív Egészségügyi Blokkoldás

Találjuk meg fizikai tüneteid gyökerét a feltétel nélküli szeretet gyógyító energiájával! 

Testünk lelkünk temploma. Minden tapasztalásunknak lenyomata van. Minden eddigi traumát eltárolt. A különböző szervek különböző érzéseket őrizhetnek és egyébként minden szervünknek önálló tudata van.
Mindegyik azért dolgozik, hogy minket életben tartson, hogy a szervezetünk optimálisan működjön.
Viszont olykor ér minket valamilyen trauma, veszteség, kudarcok, csalódások.
Ezeknek mind hatása lehet az életünkre, egészségi állapotunkra is, mert megtörik az életenergia szabad áramlását, és ezáltal blokkokat okoznak.
Ha ezek a blokkok nincsenek feloldva, idővel az adott szerv vagy szervrendszer fiziológiai működésében diszfunkcionális állapotot eredményezhet, azaz betegségként manifesztálódhat.
Ezáltal életutunk gyötrelmes szenvedéssé válhat és limitálhatjuk magunkat a szeretetteljes, könnyed előrehaladásban.
Sokszor, sőt legtöbbször mindez tudatalatti hitrendszerek által történik,azaz tudatunknak nincs rá direkt rálátása. Vagyis olyan meggyőződések által, amit igaznak vagy valósnak hiszünk, bár ennek ellenére mégis negatív hatással van életünkre és egészségünkre, gyakran alátámasztva egy érzelmi vagy spirituális bizonyossággal.
Nem akarunk magunknak rosszat, de mégis mélyen, tudat alatt olyan negatív program minta fut, ami gátolja a fejlődést és az egészséges kiteljesedést.

A konzultációk során úgynevezett hitmunka által feltérképezzük a téma/adott probléma mögötti hitrendszereket négy szinten, hogy megtalálhassuk az ezek mögött rejtőző gyökérproblémá(ka)t.
A legtöbb egészségügyi kihívás hátterében az adott szerv vagy szervrendszer energetikai mintázatában történő diszharmonikus
állapot van, amit elsősorban azok az inkoherens érzelmi hullámok okoznak, amelyeket traumaként éltünk meg, nem sikerült feldolgozni és mélyen eltemettük tudatalattink különböző szintjein.
Ezek által az adott szerv vagy szervrendszer fiziológiai és biokémiai működésében is megnyilvánul, például toxikus anyagok termelésével, gyulladáskeltő mediátor molekulák szintetizálásával.
Ilyenkor a testet energetikailag megtisztítjuk és így a finomenergetikai mezőben tanúsítjuk a Végtelen Intelligencia által elvégzett gyógyulási folyamatot. Mivel így koherenciát hozunk létre a szervezet energetikai rendszerében, ezért a test öngyógyító folyamatai is aktivizálódnak.
Azonban a különböző hitmunka, illetve érzelemmunka itt is fontos része a konzultációnak annak érdekében, hogy a jövőben elkerüljük ezek újbóli megismétlődését.
Sok ember azzal a rejtett programmal éli élete nagy részét, hogy nem lehet egészséges vagy sikeres, de az is előfordul, hogy el sem hiszi, hogy képes meggyógyulni.
Betegséget okozhat genetikai program is, de ezzel a technikával ezen is tudunk dolgozni, mert az úgynevezett epigenetikai hatások képesek aktiválni, illetve deaktiválni különböző génkifejeződési mintázatokat.
Ezáltal sejtszinten és a DNS megnyilvánulásában érhetünk el változásokat. Gyakorlatilag a közös munka során újabb és újabb agyi szinapszisok jönnek létre, amelyek olyan elektromágneses és biokémiai jeleket hoznak létre, amelyek öngyógyító környezetet teremtenek a sejtek számára.

Érdemes arról is szót ejteni, hogy a konzulens megfigyelő, közvetítő a folyamatok során, és mint társteremtő vesz részt a blokkoldásokban. A Végtelen Intelligencia az, aki a gyógyítást végzi.


A létezés hetedik síkjához, vagyis a feltétel nélküli szeretet energiájához csatlakozva történnek a konzultációk, mely a legbiztonságosabb közeg, és így a legtisztább, igaz válaszokat kapjuk meg.

Annak javasolt részt venni a konzultációkon, aki készen áll, hogy…

Valóban jól legyen

Megtapasztalja, milyen a valódi testi-lelki harmónia

Mélyre ásson a felszínen való kapargatás helyett

Egy élni érdemes életet éljen egészségesen

Generációs mintákat ugorjon meg

Legyen szó akár:

Gyulladásos állapotokról

Autoimmun problémákról

Krónikus betegségről

Állandósult, kellemetlen fájdalmakról

Olyan problémákról, melyek a mindennapi életben akadályoztatnak (pl. munkavégzés, párkapcsolat)

Hormonális egyensúlytalanságról

Fogyásról

Bőrproblémákról

Genetikailag örökölt egészségügyi kihívásokról

Különböző vírusos vagy bakteriális fertőzésekről

A Te szakmai konzulensed:

dori

Spanics Dóra

ThetaHealing instruktor & konzulens, Origo konzulens

2015-ben ismerkedett meg a ThetaHealing technikával, azóta 9 különböző tanfolyamot végzett el és folyamatosan mélyíti tudását, ismereteit.

2021 őszén elvégezte az Alap és Haladó (DNS1, DNS2) tanári tanfolyamokat, így csoportos tanfolyam tartásra is jogosult.

Időközben elsajátította az Origo tanfolyam tudásanyagát is, mely tökéletesen idomul a ThetaHealing módszeréhez, kiegészíthető azzal.

Életmódváltásnál, egészségügyi kérdéseknél különös jelentőséggel bírhatnak a módszer részeként alkalmazandó gyakorlatok.

Dóri személyesen is megtapasztalta a módszerek áldásos hatásait, valamint számos pozitív változás, örömteli pillanat, felismerés,  “ahha-élmény”, illetve azonnali gyógyulás szemtanújává vált az évek alatt.

Mivel BodyWakes-nél a test-lélek-szellem hármas egységével foglalkozunk, ahol a holisztikus megközelítés kiemelt szerepet kap, így tökéletes építő eleme lehet ez a fajta ok-okozati feltárás is a szolgáltatás palettánknak.

Hitvallása

“Abban hiszek, hogy élni jöttünk erre a Föld nevű bolygóra, s nemcsak lakni. Hiszem, hogy mindenki saját életének forgatókönyv írója.

Dönthetünk a szereposztásról és a jelenetekről mások szabad akaratát tiszteletben tartva. Nálunk van a toll, a ceruza, sőt a radír is. Bármikor felülírhatjuk, megváltoztathatjuk a történéseket és szabadon újratervezhetünk.

A papíron mindig lesz számunkra üres hely egy-egy újabb álomhoz, tervhez. S ha néha ezt elfelejtjük, akkor segít, ha nézőpontot váltunk és a feltétel nélküli szeretet szűrőjén át nézzük az eseményeket, hiszen minden a Szeretetről szól. Arról vagy annak hiányáról.”

Kedvenc idézet:

„Bárki lehetsz, bármit tehetsz, bármire szert tehetsz. Születésedtől fogva megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval.”

(Ester & Jerry Hicks)

Referenciák:

Kedves Dóri! Nagyon hálás vagyok amiért a ThetaHealinggel rengeteg változást hoztál az életembe. Dórival az ásás közben, és utána is nagyon támogatva és szeretve éreztem magam, rengeteg sorsfordító hitmunkán vagyunk túl. Dóri, nagyon kedves odaadó pontos leírást adott a hitrendszereimben és abban, hogy ez mit kapcsol be az életemben. Határozottan, ugyanakkor mégis szeretetteljesen és szeretet térből emel fel és úgy néz rá a dolgokra, ahogyan az a számomra a legjobb. A Thetanak van egy pillanatnyi és egy távoli hatása. Nagyon erős biztonságot ad, hogy Dórira mindig lehet számítani, de ugyanakkor megtanított a saját utamat járni. Egy csodálatos és fantasztikus ember, aki önzetlen szeretetteljes térben tartva fogja a kezem, és egyben a legjobb úton módon engedi, hogy gyógyuljon a lelkem, és én magam is képes legyek arra, hogy a kezembe vehettem újra az életem. A legjobb ami történhetett, hogy találkoztam vele. Nagyon nagy hála van a lelkemben! Köszönöm, hogy itt vagy és a ThetaHealinget ötvözted a csodálatos lényeddel, mert ez a tudás nem mindegy kinek a terében és kezében van. Dóri egy földre szállt angyal vagy!

Kerekes Viktória

Intuitív táplálkozási tanácsadó

Dóri egy nagyon szeretetteljes segítő, akivel minden alkalommal biztonságban éreztem magam. Remekül ráérez a problémák, elakadások gyökereire és átlátja azokat az összefüggéseket, amikre én egyedül nem látok rá magamnál, még úgy sem, hogy én is segítőként dolgozom.. Együtt meglepően gyorsan meg is tudtuk szüntetni az elakadásaimat. Minden nőnek szívből ajánlom, aki szeretne megszabadulni a blokkjaitól és kiteljesedni

Pető Gabriella

Életviteli tanácsadó, coach

A konzultáció díja

Első alkalom egy ingyenes 30 perces online konzultáció
Minden további konzultáció:
25.000 Ft/alkalom (90-120 perc)
Elérhető 5 alkalmas csomag is:
99.000 Ft/csomag

 

 

Időpont és helyszín

Helyszín:

1044, Budapest Medcity Egészségügyi Központ - BodyWakes iroda

Időpont:

Előre egyeztetett időpontban

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes intuitív egészségügyi blokkoldás szolgáltatásunkra 100% Garanciát vállalunk 60 napon belül!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a programmal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát az első alkalomtól számított 60 napon belül és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni a programot!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a program által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Időpontfoglalás és jelentkezés

Kérlek töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot