Szakértői támogatás a személyre szabott jódprotokollhoz

– Hogyan készítsd fel a szervezetedet a jódpótlásra és maximalizáld tested öngyógyító folyamatait a segítségével? –

Jódigényes szerveink
egészség

Tudtad, hogy…

nemcsak a pajzsmirigyünknek van szüksége jódra, hanem testünk számos szerve és szervrendszere (mellek, petefészkek, prosztata, immunrendszer, bőr, idegrendszer, hormonrendszer, emésztőrendszer...) igényli az optimális működéshez? (1)

az emberi szervezet napi ideális jódszükséglete 12-15 milligramm, szemben az RDA által javasolt 150 mikrogrammal, tehát 100-szorosa a köztudatban lévő mennyiségnek? (2)

a milligrammos adagban végzett napi rendszerességű jódpótlás korábban 140 éven keresztül az akadémiai orvoslás jól bevált eszköze volt? (3)

A jódpótlás sikere nagyban múlik azon, hogy

alaposan feltérképeztük-e az abszolút ellenjavallatokat, amik kizárják alkalmazását (pl. toxikus forró göb a pajzsmirigyben).

mennyire van rá felkészítve a szervezet, hogy a milligrammos adag optimálisan fejtse ki a hatását (pl. emésztőrendszer egészséges működése, sejtszintű vitamin és ásványi anyag ellátottság, kiválasztási és méregtelenítési útvonalak állapota).

a jódot nem önállóan alkalmazzuk, hanem egy komplex egészségjavító program részeként.

Pajzsmirigy göbök
Holisztikus bélrendszer

Amennyiben nem rendelkezel mélyreható szakmai ismeretekkel, illetve összetett egészségügyi kihívásokkal küzdesz és szeretnéd elkezdeni a jódpótlást, akkor fordulj szakértői csapatunkhoz bizalommal. Orvosi és dietetikusi háttér támogatással egy holisztikus táplálkozási program keretén belül lehetőséged van, hogy személyre szabottan alkalmazd a jód alapú funkcionális protokollokat.

 

További információkért kattints az alábbi gombra:

Hivatkozások