> Képességfejlesztő és egészségmegőrző meditációs tanfolyam gyermekeknek

Képességfejlesztő és egészségmegőrző meditációs tanfolyam gyermekeknek

Szeretnéd, ha gyermeked könnyedén kibontakoztatná vele született képességeit és ezáltal kiegyensúlyozott, boldog és örömteli életet élhetne, egészségben?

Te is..

Tedd meg az első lépést!

Itt a helye a gyermekednek, ha:

A tanfolyam alatt:

6-14 éves gyermekek sajátíthatják el a meditáció lényegét, megtapasztalhatják a belső harmóniát, valamint, különböző stressz oldó módszerekkel megtanulhatják könnyedén és hatékonyan megoldani saját problémáikat.

Milyen problémákban tud segíteni a tanfolyam által elsajátított tudás?

Például: figyelemzavar, diszlexia, tanulási nehézség, hiperaktivitás, önbizalom hiány, megfelelési kényszer, rejtett félelmek, aggódás, szorongás és az ebből fakadó esetleges testi tünetek, megnyilvánulások, mint pl: bepisilés, körömrágás, dadogás, székrekedés, fogcsikorgatás, allergia, látás-hallás problémák, gyenge immunrendszer, légúti megbetegedések, emésztési problémák, izzadékonyság…

Meditáció és az elsajátított technikák, gyakorlatok által:

  • egészségesebbek lehetnek

  • élesedhet az elméjük

  • könnyebben tudnak koncentrálni, tanulni

  • könyebben tudnak kommunikálni, kifejezni érzéseiket

  • magabiztosabbá, nyugodtabbá, tudatosabbá válhatnak

Vedd kezedbe gyermeked testi – lelki egyensúlyát és írasd be a tanfolyamra!

A tanfolyam terapeutája:
BodyWakes Lélekmentorunk Czicze Beatrix:

Czicze Beatrix vagyok, 17 éve készség, képesség és személyiségfejlesztő stressz oldó konzultánsként, terapeutaként dolgozom.
Hálás vagyok, hogy életemben megtaláltam a szívemhez és lelkemhez közel álló feladatot. Végtelen örömömre szolgál, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.  Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet klienseim szolgálatába állítsam.                                                                         1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym ( Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben valamint, hyperaktívitásban, szorongásban, magatartási problémákban, koncentrációs zavarban segít.
Nyitottságomnak és érdeklődésemnek köszönhetően így tovább képeztem magam.
Belemélyedtem a kineziológia tudományába, megtanultam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, , Frissítő svédmasszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát,  AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a   Thetahealing-et  és az Access Bars módszerét.
2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, ami fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális út kiteljesedéséhez.
Munkám során a következő problémák, tünetek kezelésében sikeres eredmények születtek,  pl: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, rosszullétek, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, allergia, asztma, testvér féltékenység, migrén, meddőség, alvászavar, fóbia, függőség, pánikfélelem, depresszió, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…
Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, bűntudat, méltatlankodás helyett, a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükbe azáltal, hogy sikeresen feloldódjanak a múltbéli blokkok alól.  Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton. J

” A hivatott nem halmoz javakat. Az Ő kincse azzal gyarapszik, hogy egyre adakozik másoknak. Minél többet nyújt minél többeknek, annál több az Ő gazdagsága.”

/ Lao-Ce /

Hamarosan

Korosztály:
7-14 éves korosztály
(írni-olvasni tudó, 6 éveseket is várunk szeretettel)MedCity Egészségközpont

1044. Budapest, Megyeri út 53.Most 18.900 Forint helyett

9.900 Forint

Testvérkedvezmény: 50%Hamarosan20 fő / csoport

Helyfoglalás és jelentkezés:

Gyere el kockázatmentesen! A teljes tanfolyamra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tanfolyammal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tanfolyamon! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tanfolyamon kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tanfolyamon!

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.