Kiscsoportos szokásmegváltoztató mentorprogram
Hogyan alakíts ki, alkalmazz a gyakorlatban egy egészségtudatos életmódot és változtasd meg szokásaidat?

Tisztában vagy azzal, hogy az egészség a legdrágább kincs, mégis amikor a hétköznapi életedet éled, gyakran nem ennek megfelelően szervezed a teendőidet?
Valahogy mindig úgy alakul, hogy fontosabbak a karrierépítéssel,  munkával, pénzszerzéssel vagy akár a családban betöltött szerepeiddel járó elfoglaltságok?
Ott motoszkál benned, hogy másképp kellene csinálnod, több figyelmet kellene szentelned önmagadra, egészségedre, pihenésre, de mégis képtelen vagy változtatni berögzült szokásaidon?
Megnyugtatlak, nagyon sokan vannak ezzel így.
Hiába vettek részt akár egy táplálkozási tanácsadáson, próbálkoztak különböző mozgásformákkal vagy próbálták megreformálni életüket, hogy egészségesebbek legyenek, mégsem jártak hosszú távon sikerrel.
Ennek számos oka lehet, és alapvető szempontként itt is érdemes figyelembe venni, hogy nem vagyunk egyformák.
Más-más élethelyzetekből jövünk, más-más dolgokat tapasztaltunk eddig, eltérő a tudásunk, különböző erősségeink, gyengeségeink, lehetőségeink vannak.
A jó hír, hogy minden kudarc felismeréseket rejt magában és olyan tapasztalati bölcsességet, amelyeket megfelelő rávezetéssel, rámutatással tudatos megértésre lehet emelni.
Ezt követően, ezeket átültetve, a személy egyedi körülményeit figyelembe vevő élethelyzetekre alkalmazva, hosszú távon sikeresen alakíthatóak ki új, egészségtudatos szokások.
A rossz szokások megváltoztatása és az új szokások sikeres kialakítása egyáltalán nem könnyű feladat, nem megy egyik napról a másikra, és a legtöbb esetben szakértői támogatást, inspirálást, beszámolási lehetőséget, korrekciót igényel.

Te is úgy érzed, hogy…

elvesztél a sok információban az életmódváltásod útján?

folyamatosan túlterhelt vagy, emiatt nem tudod megvalósítani a gyakorlatban az útmutatásokat?

nincs elég időd arra, hogy bevásárolj, főzőcskézz vagy nyugodtan elfogyaszd az ételeidet?

sokat stresszelsz azon, mikor jön már a várva várt eredmény és nincs elég türelmed?

„ezerrel dolgozol”, mégsem úgy haladsz, ahogy szeretnéd?

ki se látszol az egészségügyi problémákból és nem találod a megoldást?

elhangolódtál az egészség hullámhosszáról és betegségtudat rabságában élsz?

egyedül vagy az életmódváltás útján és nincs kivel megoszd tapasztalataidat, kérdéseidet, elakdadásaidat?

Akkor ez a lehetőség Neked szól!

Gyere ki a kudarcok zsákutcáiból, jelentkezz még ma és tarts velünk a siker útján 5 hetes, kiscsoportos foglalkozásunkon!

Legyen szó akár:

Krónikus fáradtságról

Stresszről

Fásultságról

Halogatásról

Céltalanságról

Egészségügyi kihívásokról

Elhízásról

Egyensúly hiányról

Eredményesség növelésről

Önmenedzselési problémákról

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan 10 fős csoport tagja lehetnél, ahol minden héten egy alkalommal, másfél órában találkoznánk az online térben?
Ezeken a foglalkozásokon egy szakmai mentor vezetésével lehetőséged lenne az életmódváltásoddal (gondolkodásmód, táplálkozás, testedzés) kapcsolatos kérdéseidet feltenni, megosztani tapasztalataidat, esetleges elakadásaidat.
Továbbá erőt meríthetsz a csoporttagok megéléseiből, a szakmai mentor inspirációjából, hogy fenntartsd motivációdat a sikeres szokásmegváltoztatás érdekében.
Tehát öt héten keresztül heti egy alkalommal, összesen ötször másfél órában találkoznánk a zártkörű Zoom alkalmazáson keresztül egy interaktív, online teremben, ahol láthatjuk egymás arcát és hallhatjuk egymás hangját, ugyanúgy, mintha személyesen találkoznánk.

A 10 fős csoport szakmai konzulense:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, Egészségügyi Life coach, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója és A tudat hatalma című könyv társszerzője, boldog férj és 6 gyermek büszke édesapja

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalaptója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

A kiscsoportos mentorprogram díja


19.900 Ft/5 alkalom (5×90 perc)

Időpont és helyszín

Helyszín:

Zártkörű Zoom rendszer

Időpontok:

2022. június 23 csütörtök 20:00-tól 21:30-ig

2022. június 30. csütörtök 20:00-tól 21:30-ig

2022. július 7. csütörtök 20:00-tól 21:30-ig

2022. július 14. csütörtök 20:00-tól 21:30-ig

2022. július 21. csütörtök 20:00-tól 21:30-ig

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes programra 100% Garanciát vállalunk 60 napon belüli visszafizetéssel!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a programmal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát az első alkalomtól számított 60 napon belül és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz jelentkezni a szolgáltatásra.

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a konzultációk által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.