Személyes konzultáció
egy BodyWakes Egészségmentorral

Amennyiben komoly szándékod van arra, hogy életmódot válts, egy jobb egészségi állapot, magasabb energiaszint és ideálisabb forma elérése és megtartása érdekében, akkor kérj tőlünk személyre szabott program ajánlatot a legjobb eredmény elérése érdekében. Ennek első, de nem kötelező lépése, hogy részt vegyél egy konzultáción, amit személyesen, telefonon vagy online is meg tudunk tenni. Ez egy kötetlen, kötelezettségmentes, irányadó beszélgetés.

A konzultáció 30 percet vesz igénybe, melynek díja 10.000 Ft. Ezen a konzultáción kérdéseket fogunk feltenni, hogy jobban megismerjük problémakörödet, és így személyre szabottan a legjobb megoldási javaslatot adjuk a továbblépés érdekében. Amennyiben a konzultációt követően szolgáltatást vásárolsz tőlünk, a 10.000 Ft-os konzultációs díjat kedvezményként beleszámoljuk az árba és ennyivel kevesebbet fogsz majd fizetni.

A 30 perces konzultációra előzetesen tudsz időpontot egyeztetni, melyre a lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Amennyiben konkrét elhatározásod van arról, hogy részt akarsz venni a táplálkozási programon, akkor IDE KATTINTVA közvetlenül tudsz jelentkezni.

A 30 perces konzultáció díja
10.000 Ft

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes konzultációra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a konzultációval, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a konzultáció során kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Időpontfoglalás és jelentkezés

Jelentkezz a 30 perces Konzultációra!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Mi az érdeklődési területed?
Igényelt szolgáltatási terület:
ÁSZF és adatvédelem