Konzultáció

zsolt_kozeliAmennyiben komoly szándékod van arra, hogy életmódot válts, egy jobb egészségi állapot, magasabb energiaszint és ideálisabb forma elérése és megtartása érdekében, akkor kérj tőlünk személyre szabott program ajánlatot a legjobb eredmény elérése érdekében. Ennek első, de nem kötelező lépése, hogy részt vegyél egy konzultáción, amit személyesen, telefonon vagy online is meg tudunk tenni. Ez egy kötetlen, kötelezettségmentes, irányadó beszélgetés.

A konzultáció 30 percet vesz igénybe, melynek díja 10.000 Ft. Ezen a konzultáción kérdéseket fogunk feltenni, hogy jobban megismerjük problémakörödet, és így személyre szabottan a legjobb megoldási javaslatot adjuk a továbblépés érdekében. Amennyiben a konzultációt követően szolgáltatást vásárolsz tőlünk, a 10.000 Ft-os konzultációs díjat kedvezményként beleszámoljuk az árba és ennyivel kevesebbet fogsz majd fizetni.

A 30 perces konzultációra előzetesen tudsz időpontot egyeztetni, melyre a lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Amennyiben konkrét elhatározásod van arról, hogy részt akarsz venni a táplálkozási programon, akkor IDE KATTINTVA közvetlenül tudsz jelentkezni.

Helyfoglalás és jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot
Gyere el kockázatmentesen! A teljes konzultációra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a konzultációval, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a konzultáción! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a konzultáción kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a konzultáción!