Kovács F. Ildikó

KovácsFIldikó_profil_kép
Bodywakes egészségmentor, Funkcionális & Holisztikus táplálkozási tanácsadó, szakmai asszisztens, táncpedagógus

Ildikó gyerekkorától kezdve versenyszerűen sportolt, mely megadta számára a mozgás szeretetét, a testtudat alapjait, szorgalmat és kitartást. Ezt a későbbiekben táncpedagógusi tevékenységében is tovább tudta kamatoztatni és ehhez kiegészítésképpen második diplomáját a Testnevelési Egyetemen szerezte. Az IDO Nemzetközi táncversenyein számos rangos eredményt ért el csapatával, később tanítványaival, de egyénileg is birtokolhat világbajnoki címet. A mai napig élete része a táncoktatás, a táncművészet szeretete, koreográfiák alkotása. A mozgásművészet mindig párhuzamosan zajlott a civil foglalkozása mellett, hiszen első diplomáját informatikusként szerezte és 10 évig ezen a szakterületen dolgozott.

Majd gyermekei születése után érezte, hogy pályát szeretne módosítani, hiszen az egészség (lelki, mentális és fizikai egyaránt) és a személyre szabott egészségtudatos táplálkozás területe egyre inkább foglalkoztatta elsősorban önmaga és családja egészsége miatt, de később érezte, hogy más emberek egészséges életmódjához való segítő út az, ami igazán vonzza.

Útkeresése és tanulási vágya a Bodywakes csapatához vonzotta és itt minden oktatáson és képzésen részt vett, hogy tudását megalapozza, bővítse.

Így többek között elvégezte a Funkcionális, valamint a Holisztikus táplálkozási ismertek képzést is.

Az emberek szeretete, nyitottsága és empátiája hamar meghozta számára, hogy a csapat teljes körű tagja lehessen és visszaadhasson a hozzánk fordulóknak a szeretetteljes segítő tudásából és ő is utat mutathasson az egészségtudatosság útjára lépők számára.

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
Edit portré
Dr. Baka Edit
Craniosacralis terapeuta