Kreatív készség- és képességfejlesztő gyermektábor
Bízd ránk gyermekedet 5 napon keresztül
2022. augusztus 8-12. között

Ebben a táborban különös figyelmet kap a gyermekek ügyességének és képességeinek a fejlesztése. Ezeken túl a gyermekekben szunnyadó készségek is felszínre tudnak törni a kreatív foglalkozások során.

Tervezett foglalkozások:

gyurmázás

só liszt gyurma

dekopázs

festés

zenélés

tollas

Ahhoz, hogy a képességeik is fókuszt kapjanak, lesz továbbá

 

Meditáció

Csoportos érzelmi blokkoldás

megtanulják, hogy hogyan kezeljék a váratlan konfliktus helyzeteket stresszmentesen, amihez különböző segítséget kapnak.

Gyermeked a táborban segítséget kaphat ahhoz, hogy…

hogy felfedezze a benne rejlő bölcsességet

hogy könnyebben nyisson a társai felé

hogy bátrabban és magabiztosabban tudja megélni önmagát

játékos feladatokon keresztül megtapasztalja a figyelmet, a toleranciát és a türelmet.

Akik a tábort tartják:

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus, BodyWakes Nagykövet

Beatrix 18 éve készség-, képesség- és személyiségfejlesztő, stresszoldó konzultánsként és kineziológusként dolgozik. Nagy hálát érez azért, hogy életében megtalálta a szívéhez és lelkéhez közel álló életfeladatot: abban segíteni a hozzá fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.

Önismereti tanulmányai Beatrixet is hozzásegítették ahhoz, hogy kialakult képességeit kliensei szolgálatába állítsa. 1998-ban megtanulta a kineziológia Brain Gym (Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben, valamint hiperaktivitásában, szorongásában, magatartási problémáiban és koncentrációs zavaraiban nyújt segítséget.

Nyitottságának és érdeklődésének köszönhetően tovább képezte magát, így mélyedt el még jobban a kineziológia tudományában, majd elsajátította a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svéd masszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát, AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a Thetahealing-et és az Access Bars módszerét. Később még a German Medicinával és a Tibeti hangtálak gyógyító erejének csodálatos terápiájával egészítette ki munkáját. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tett, amely fordulópontot jelentett az életében, mivel ez hozzásegítette a számára fontos spirituális úton való kiteljesedéshez.

Beatrix munkája során a következő problémák és tünetek kezelésében ér el klienseivel folyamatosan pozitív eredményeket: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, testvér féltékenység, migrén, alvászavar, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…

Tapasztalatai során felismerte, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Beatrix fontos céljának tartja, hogy az emberek a harag, félelem, előítélet, bűntudat és méltatlankodás helyett a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükben azáltal, hogy sikeresen feloldódnak a múltbéli blokkok alól.

“Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.”

Wolf Olga

Pénzügyi közvetítő, Értékesítő, Bodywakes Nagykövet

Olgi 12 éve segíti ügyfeleit a mindennapi pénzügyeik terén tisztán látni, és a számukra optimális döntéseket meghozni, a szükséges szerződéseket megkötni. A sok évnyi ügyfelekkel és értékesítő munkatársakkal való proaktív munka hozzájárult Olgi kommunikációs és vezetői képességeinek folyamatos fejlesztéséhez.

Bodywakes Nagykövetként immár több mint 9 éve azzal segíti az érdeklődő embereket, hogy ők is profitáljanak a számukra személyre szabott táplálkozási tanácsadásokból.

2022 óta az Erdő Ajándéka Alapítvány Önkénteseként aktív résztvevője a szervezet nyári gyerektáborainak és kirándulásainak.

Időpont és helyszín

Helyszín:

1147, Budapest Kerékgyártó u. 130.

Időpont:

2022 augusztus 8-12, minden nap 9:00 órától 16:00 óráig

Részvételi díj

59.900 Ft/gyermek/5 nap

 

Maximum létszám:
12 fő
A csoport korosztálya:
7-13 év

Max. jelentkezési határidő: 2022. augusztus 4. csütörtök

A csoport minimum 10 fő esetén indul

A napi ebédet és uzsonnát a 36 bisztró biztosítja, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked tápláló és antitápanyagmentes étkezésben részesül

Hétfő

Tízórai: Gyümölcsök

Ebéd:Zöldborsó főzelék ,fasírt golyók

Uzsonna: Sajtos-sonkás bagett kerti zöldségek

Kedd

Tízórai: Gyümölcsök

Ebéd: Rántott halrudacskák,majonézes burgonya sali

Uzsonna:Tejberizs,eper

Szerda

Tízórai: Gyümölcsök

Ebéd: Sajttal sonkával töltött csirkemell baconbe göngyölve,burgonyapüré,paradicsom saláta

Uzsonna: Belga csokis muffin

Csütörtök

Tízórai: Gyümölcsök

Ebéd: Bolognai spagetti

Uzsonna: Almás bögrés

Péntek

Tízórai: Gyümölcsök

Ebéd: Csirkesaslik, párolt rizs, uborkasaláta

Uzsonna: Müzli-joghurt-áfonya pohárkrém

Élmény garancia

A gyermektáborra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a táborral, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tud részt venni gyermeked a programon!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a rendezvényen kapni fog, az sokszorosan megéri majd nektek, mint a részvételi díj és az idő.

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!