Nagy László

nagy-laszlo
BodyWakes egészségmentor, Gyógyszerészhallgató, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Humán anyagcseretípusok és azok táplálkozási irányelvei tanácsadó, Biologika konzulens, BodyWakes Nagykövet

Az egészséggel, gyógyászati technikákkal illetve a gyógynövényekkel Laci 12 éves korában kezdett ismerkedni. Eleinte tanult és olvasott a gyógynövényekről, és gyűjtötte őket. Majd amikor elkezdte őket használni, akkor jött rá, hogy micsoda fantasztikus lehetőségek rejlenek bennük. Ezen felbuzdulva jelentkezett gyógyszerészhallgatónak a Semmelweis Egyetemre, ahol mélyíteni kezdte a gyógyászati tudását, amellyel mélyebb összefüggéseket kezdett átlátni.

A sport is 12 éves korától vált Laci mindennapjai szerves részévé. Ahogy elkezdte komolyabban kutatni a teljesítménye növelésének lehetséges okait, rájött arra, hogy e cél elérése érdekében a legtöbbet – az edzésmunkán kívül – a táplálkozással tehet.

Ez be is igazolódott több alkalommal. Ahogy folyamatosan az ismeretek után ment, rátalált a Bodywakes-re, akikhez előadásokra, tréningekre kezdett járni. Ezek során tudatosult Laciban, hogy a világnézete és az értékrendje nagyon hasonló a Bodywakes-ével. Majd sok közös munka és tanulás után elkezdődött az együttműködés.

Hitvallása

Amit én szeretnék kapni az életben, azt először én adjam másoknak, majd az visszatér hozzám.

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
boho-timea
Bohó Tímea
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
toth-timi-foto
Tóth Tímea
Marketing asszisztens
wolf-olga
Wolf Olga
Food projektvezető
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető