Még nem késő kezedbe venni a tested feletti irányítást és élvezhető formába kerülni a strandszezonra!

– Tudtad, hogy formai megjelenésed alapvetően meghatározzák uralkodó gondolataid és érzelmeid, táplálkozási szokásaid és fizikai aktivitásod mértéke? –

Eleged van abból, hogy…

szégyellsz levetkőzni a strandon és inkább ruhában rejtegeted a testedet a tikkadó hőségben?

egész nyáron az egyik legnagyobb stresszt az okozza, hogy mit szólnak mások, ha meglátnak fürdőruhában?

a fogyókúráid ellenére még mindig jobban hasonlítasz Gombóc Artúrhoz, mint önmagad legjobb formájához?

órákat izzadsz mindenféle sportnak nevezett kínzások közepette és mégis a tükör nem azt a látványt adja vissza, amit a beletett munka miatt elvárnál?

a nyári kánikulában extrém módon verejtékezel a rajtad lévő felesleges terhek miatt, amitől ólomként vonszolod a tested?

Előfordul, hogy te is irigykedve, néha-néha dühvel és utálattal fűszerezve tekintesz azokra, akik tele vannak energiával, szuper formában vannak és büszkén, magabiztosan meg is mutatják ezt a világnak?

Bizony nem kell, hogy a túlsúlytól és minden velejáró negatív hatástól Te is végigszenvedd a nyarat!

Mi lenne, ha kapnál a kezedbe egy olyan, tudományosan alátámasztott, szisztematikusan összeállított, személyre szabott, gyakorlatias és eredményes útmutatót, ami eszközként beveti a tudat teremtő hatalmát, az anyagcseretípusodnak megfelelő táplálkozás formáló erejét és egy intelligens mozgásprogram átváltoztató hatását?

 

Fontos figyelmeztetés!

Mi nem egy huszadik fogyókúrás vagy csodabogyókat kínáló, könnyű, erőfeszítés mentes és kényelmes, pár hetes pénztárca lehúzós “kamuságot” adunk, hanem egy olyan egészségtudatos, egyénre szabott és bizonyítottan működő életmód programot, amit több évtizedes kutatómunkára támaszkodó, holisztikus szemléletű orvosokból, dietetikusokból, természetgyógyászokból, funkcionális táplálkozási tanácsadókból és személyi edzőkből álló csapat állított össze.

Továbbá nemcsak megmutatjuk az utat, hanem végig is kísérünk rajta egy olyan támogató közösségi háttérrel, ahol naponta inspirálódhatsz, erőt meríthetsz, és élő példákat követhetsz annak érdekében, hogy te is azok táborába tartozz, akik felszabadultan, optimális testformájukban élvezik az életet és ráadásul nem csak nyáron.

Érdemes ezért abbahagynod a kísérletezést, hogy vajon Neked mi válik be, mert az nagyon kockázatos és fárasztó!

Válaszd inkább helyette a holisztikus megközelítést, ahol egyszerre alkalmazzuk a tudat, a táplálkozás és a testedzés átváltoztató erejét!

A tudatod hatalmát úgy tudod latba vetni az ideális formád elérése érdekében, hogy lépésről lépésre, egy vezetett meditáció segítségével képessé válsz tudatosan megteremteni azt.

A meditáció által lehetőség nyílik arra, hogy módosult tudatállapotban jobban megismerd önmagad. Képessé tesz arra, hogy tudatosítsd magadban tudattalan testi és mentális állapotaidat. Általa megfigyelheted régi automatikus programjaidat, majd azok felülírásával új létállapotot hozhatsz létre.

Például, ha eddig egy kövér testben éltél, akkor átprogramozhatod a tudatalattid, hogy egy olyan információs mintát, azaz környezeti jelet biztosítson a sejtjeid számára, amelynek következtében a szervezeted aktiválja, az úgynevezett ergotrop funkciókat. Az ergotrop funkciók olyan folyamatok a testben, amelyek energiát igényelnek.

Ha jól adjuk ki a testnek a parancsot, akkor a felszabaduló többlet energia igényt a zsírsejtek lebontása által felszabaduló zsírsavakból fogja biztosítani a szervezet, így minőségi fogyást indukál.

 

Ebben segíthet az Ideális forma elérése vezetett meditációs hanganyag.

A táplálkozás beállításánál pedig legfontosabb szempont, amit  figyelembe érdemes venni, hogy

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Éppen ezért nem működnek a sablon diéták. Hiszen egyeseknél jó eredményt hoz pl. a vegetáriánus étkezés, míg másoknál viszont a paleo szerinti táplálkozás válik be. Pedig a két táplálkozási irány nagyon ellentmond egymásnak.

Egyedi sajátosságaid határozzák meg ugyanis, hogy számodra mi a megfelelő táplálkozás.

Ezt bizonyítja például egy kutatás, mely az úgynevezett FTO gén különböző génvariációját vizsgálta. Ugyanis az egyik változat hordozói hús alapú étkezéssel tudtak fogyást elérni, míg a másik változat hordozói növényi alapú étkezéssel tudták optimalizálni a testsúlyukat. (Moleres és mts. 2012).

Egy, a Nature folyóiratban megjelent tanulmányban kimutatták, hogy az emberek háromféle béltípussal rendelkezhetnek. Ez alapján egyes emberek enteromösszetétele (béltípusa) eltérést mutat annak tükrében, hogy fehérjében, zsírban gazdagon és szénhidrát szegényen vagy inkább fehérjében, zsírban szegényen és szénhidrátban gazdagon táplálkozzanak. (Peer Bork és mtsai. 2011)

Egy másik kutatás alapján különbözünk abban is, hogy a sejtjeink tápanyag égetést végző sejtszervecskéi inkább energia- vagy inkább hőtermelésre fordítják a táplálékok elégetéséből felszabaduló anyagokat, ami összefüggést mutat azzal, hogy inkább fehérjében vagy zsírban vagy inkább szénhidrátban gazdagabban táplálkozzanak (mitokondrionális haplotípus). (Douglas C. Wallace, 2005)

Mi utat tudunk mutatni abban, hogy Neked pontosan milyen irányt érdemes követned az étkezésben, ami összhangban van saját tested igényeivel, hogy a legjobb formádba kerülj, energikus legyél és kicsattanj az egészségtől!

Vajon miért nem vagyunk egyformák a táplálkozási igényeink szerint?

Ez annak köszönhető, hogy az emberiség a népvándorlás során különböző klímazónákban telepedett le, ahol a túlélés érdekében alkalmazkodnia kellett az adott környezeti hatásokhoz és az adott területeken lévő élelemforrásokhoz. Ezek befolyásolták a homeosztatikus rendszereiket, mint például a vegetatív idegrendszert, égetőrendszert, hormonrendszert. Így jelentős különbségek alakultak ki ember és ember között az epigenetikai alkalmazkodásnak köszönhetően.

Az epigenetika a gének feletti irányítást jelenti, amely a külső környezeti tényezők hatására biztosítja a szervezet alkalmazkodó képességét sejt szinten, ami olyan módosulásokat okozhat, ami tovább is örökíthető a következő nemzedéknek.

Az epigenetikai hatásoknak köszönhetően az embereknél különböző anyagcseretípusok alakultak ki, amelyek meghatározzák azt, hogy számukra mi az ideális táplálkozási irány.

Ez alapján 3 fő típus határozható meg:

sandwich

Szénhidrát típus

akinek inkább sovány, leginkább növényi eredetű fehérjékre, kevesebb zsírra és több jó minőségű szénhidrátra van szüksége.

meat

Fehérje típus

akinek több állati eredetű fehérjére, több zsírra és kevesebb szénhidrát forrásra van szüksége.

balance

Egyensúlyi típus

aki az előbb említett két véglett között van.

A fent felsorolt 3 kategória határozza meg tehát a táplálkozási típust, de emellett figyelembe vesszük a hormonális beállítottságot, egyéni érzékenységeket, a vércsoportot, valamint az életviteli szokásokat is, akárcsak a testformát és az esetleges zsírpárnák elhelyezkedését.

Ha olyan életmódot folytatsz, amely típusoddal ellentétes, akkor kibillenhetsz az egyensúlyodból.

Ahhoz hogy valódi változást érj el, tudatos életmódváltásra van szükséged.
Ezért érdemes egyszerre foglalkoznod a tudat teremtő erejével, a számodra megfelelő táplálkozással és a hatékony testedzéssel.

A fizikai aktivitás, a sport is lényeges eleme az életmódváltásnak, viszont ezt is érdemes intelligensen és okosan végezni. Főleg ebben az időszakban, amikor terembe se nagyon lehet menni, és nehezebb szakemberhez is fordulni.

Ez lehet az egyik nehézség, a másik azonban az, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan is csinálsz, hogy az számodra hatékony legyen!

Lényeges az is, hogy olyan állapotban legyen a szervezeted és a tested, mely alkalmas a mozgásra és a terhelésre.

Amennyiben már készen állsz arra, hogy belevágj valamilyen edzésbe, akkor most nagyon jó helyen vagy, mert egy remek edzés lehetőséggel kedveskedünk neked.

Összeállítottunk néhány edzésvideót, melyek pont azt segítik elő, hogy beépítsd az életedbe a rendszeres testmozgást.

Nem kell hozzá elmenned sehova, az otthonod kényelméből, a saját tempódban végezheted. Nem kell hozzá extra felszerelés, csak olyan, amit otthon is megtalálsz a háztartásban vagy nagyon könnyen beszerezhető.

Bármely testmozgás során az egyik legfontosabb dolog, hogy a saját edzettségi szintednek megfelelő terhelést válassz.

Ezért a videókban lévő edzésfeladatokat úgy válogattuk össze, és olyan instrukciókat adunk hozzájuk, melyekből lehetőséged lesz kiválasztani azt a változatot, amire éppen képes vagy a jelenlegi edzettségi szinteden.
Azonban bőven van benne fejlődési lehetőség is, ha azt valóban rendszeresíted az életedben!

A videók közt találsz kétféle felsőtest programot, kétféle alsótest programot, és kétféle törzs programot, valamint bármilyen edzés elválaszthatatlan részét képező bemelegítés és nyújtás videót is!

Ez nem egy személyre szabott, komplett edzésterv, de akár még az is összeállítható belőlük. Hiszen még A és B variációt is kombinálhatsz a videókból, sőt még többet is lehet variálni, ha egymás után végzed el őket.

De alapvetően arra tökéletesen megfelelőek ezek a videók, és ezt a célt is szolgálják, hogy elindulj ezen az úton, hogy megszeresd a mozgást, és hogy az életed részévé váljon az.

A videókban minden egyes feladatot bemutatunk, hogyan kell elvégezned helyesen, és több instrukciót is kapsz arra vonatkozóan, miként tudod őket variálni.

Talán nem az edzés a legfontosabb elem az életmódváltás során, de a fizikai aktivitás az, ami felteszi a pontot az i-re, vagyis amitől kerek lesz az egész.

Lehet nélküle élni, de nem érdemes, mert olyat ad minden szinten, aminek csak pozitív előnyei vannak az életedben.

A látható formai átalakulásokon túl funkcionális változások is végbe mennek a szervezetben, melyeknek nincsenek látható fizikai jelei, csak érezzük őket. Tehát edzeni nem csak azért kell és szükséges, hogy jól nézzünk ki a tükörben bikiniben is, hanem azért is, mert erősödik a szív- és vérkeringési rendszer, rugalmasabb lesz az érhálózat, nő a tüdőkapacitás, nő a szervezet oxigénfelvevő képessége.
Továbbá erősíti az immunrendszert, önbizalom és önbecsülés növelő hatása van, kitartásra tanít, nő az akaraterő ezáltal. Emellett stresszlevezető hatása is van, kikapcsolódást jelent, feltölt, a jelenben tart és a sort még hosszasan folytathatnánk.

Ne fusd tovább a felesleges köröket!

Vegyél részt egy olyan komplex életmódváltó programon,
ahol egyszerre foglalkozunk a tudat teremtő erejével, az anyagcseretípus meghatározáson alapuló, személyre szabott táplálkozással és intelligensen összeállított, hatékony testedzéssel!

Nézd meg, mit értek el mások, akik már kipróbálták a módszert

Jánosnak röpke 3 hónap alatt 85%-ra emelkedett vitalitása, illetve pozitív mellékhatásként 15 kg-ot fogyott is tisztán zsírból.

Ildikó 6kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben jelentős javultak pajzsmirigy-alulműködéses tünetei és sejtvitalitását is 70%-ra emelte, elérve mindezzel az életmódváltás terén kitűzött céljait!

Dani vitalitás szintje megnőtt, saját ritmusának kialakítása és a típusához alakított edzés mellett és 2,2 kg-ot fogyott tisztán zsírból napi 2800-3000 kcal mellett.

78397611_2436222196590015_3641315982703591424_n
reni2

Reni 7 kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben megduplázta sejtvitalitását kevesebb, mint 3 hónap alatt!

Ákos két hónap alatt 11 kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben a sejtvitalitása 80%-ra emelkedett.

Keresd az egyensúlyt és legyél egészséges!

A 120 perces SZEMÉLYES táplálkozási tanácsadás tartalma:

anamnézis – melynek során kérdéseket teszünk fel Neked, aminek az a célja, hogy feltérképezzük táplálkozási és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid

táplálkozási- és hormontípus (anyagcseretípus) speciális műszeres felmérése

sejtvitalitás mérés

testösszetétel mérés

egyéni ételintolerancia meghatározás speciális élelmiszerekre, vitaminokra és étrend kiegészítőkre

részletes kiértékelés és tanácsadás, amely tartalmazza

 • a mérési eredményeidet,
 • az ok-okozati összefüggések elemzését,
 • személyre szabott élelmiszerlistádat,
 • bővebb leírást a táplálkozási- és hormontípus kombinációdról,
 • anyagcseretípusod szerinti étrend kiegészítő javaslatot,

egy 1 héten belül kiküldött 1 hetes mintaétrendet receptekkel, recept leírásokkal és bevásárló listával

illetve a program része egy 60 perces kontroll mérés és tanácsadás 6-12 hónapon belül


49.900 Ft 

Továbbá 2021. május 31-ig történő jelentkezés esetén a díj magában foglalja:

Ideális forma elérése online vezetett meditációs hanganyagot korlátlan hozzáféréssel 2.990 Ft értékben

BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv online verziójához 1 éves hozzáférést 3.990 Ft értékben

Egy bemelegítésről szóló edzésvideót
Hat erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
Egy nyújtásról szóló edzésvideót
– A 8 edzésvideót együtt 9.900 Ft értékben –

Tehát grátiszban megkapsz most 16.880 Ft-nak megfelelő értéket, mely közelebb vihet a célodhoz!

Minden esetben 5 lépésben állítjuk be személyre szabottan klienseink táplálkozását:

1. lépés: Élelmiszerlista

amelyből megtudod, hogy személyre szabottan melyek azok az élelmiszerek, amelyek jótékony, semleges, ritkábban fogyasztandóak vagy kerülendőek számodra.

2. lépés: Tápanyagarányok

amelyből megtudod, hogy típusodat és egyedi sajátosságokat tekintve, milyen arányban fogyassz egy étkezésen belül fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag élelmiszert, a legjobb felszívódás érdekében, hiszen ebben sem vagyunk egyformák, kinek mi javasolta

3. lépés: Ritmus

amelyből megtudod, hogy táplálkozási típusodat, életviteledet, célodat figyelembe véve, neked hányszor érdemes étkezned egy nap és mikor.

4. lépés: Mennyiség

amelyből megtudod, hogy számodra mi az ideális napi kcal beviteled és azt hogyan oszd el.

5. lépés: típusra szabott étrendkiegészítő ajánlás

Ezt követően a komplett program részeként megkapod:

a mérési eredményeidet,

ok-okozati összefüggések kielemzését,

a személyre szabott élelmiszerlistádat,

bővebb leírást a táplálkozási- és hormontípusod kombinációdról,

egy héten belül küldünk egy 1 hetes mintaétrendet receptekkel, recept leírásokkal és bevásárló listával,

illetve személyes tanácsadás esetén 6-12 hónap múlva kontroll mérés- és tanácsadást.

2021. május 31-ig történő jelentkezés esetén a díj magában foglalja:

Ideális forma elérése online vezetett meditációs hanganyagot korlátlan hozzáféréssel 2.990 Ft értékben

BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv online verziójához 1 éves hozzáférést 3.990 Ft értékben

Egy bemelegítésről szóló edzésvideót
Hat erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
Egy nyújtásról szóló edzésvideót
– A 8 edzésvideót együtt 9.900 Ft értékben –

Tehát grátiszban megkapsz most 16.880 Ft-nak megfelelő értéket, mely közelebb vihet a célodhoz!

Tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű út, így senkinek sem engedjük el a kezét. Ezért a tanácsadás után lehetőséged lesz az egészségmentoroddal való – elsősorban – e-mailes kapcsolattartásra!

Honnan tudhatod, hogy az életmódváltásod valóban eredményes lesz a tanácsadás után?

Magasabb energiaszintet tapasztalsz viszonylag rövid időn belől, akár 3-4 hét elteltével

A súlyvesztés zsírból történik és nem izomból. Ez azért jó, mert akkor feszes, tónusos, formás leszel.

Az elért eredményt meg tudod tartani hosszú távon is, azaz nincs visszahízás.

A saját személyre szabott étrended nem csupán egy fogyókúra, hanem élethosszig tartó tudatos választás.

Mivel figyelembe vesszük a jelenlegi életmódbeli szokásaidat, ezért a tanácsadáson beállított étrended igazodik az életmódodhoz, napi ritmusodhoz. Így könnyebb ezen az úton járnod!

Jelentkezz a komplett BodyWakes személyre szabott táplálkozási és életviteli programra, ha szeretnéd a legmegfelelőbben táplálni szervezeted, hogy elérhesd és megtarthasd:

a jó egészséget

az ideális formát

és a magas energiaszintet!

Szakmai ajánlások

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz. 35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták, és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint dietetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposztalevestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus, azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Ruzsás Éva

belgyógyász

Végre egy módszer és tudás, melynek segítségével valóban egyénre szabható étkezési irányelvek adhatók! Nem egy újabb divat-hullám, hanem a test valódi igényeit kiszolgáló ajánlás-rendszer, mely tudatosan kialakított szokások segítségével átütő eredményt hoz; a gyakorlatban mindenkinél egyaránt működik, mert követve az objektív tesztek által kapott eredményt és tanácsokat, alapjaiban változtatja meg a testi működést. Jelenleg nincs ehhez hasonlóan nagy segítséget jelentő módszer az étkezési tanácsok útvesztőjében.

Heszberger Edina

dietetikus

 

Orvos-természetgyógyászként ugyanaz a cél motivál engem is, mint a Bodywakes csapatát: minél több embert megismertetni az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás; az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Én is úgy gondolom, hogy mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik szeretnének egy szakértő, támogató közegben az egészségtudatosság útján elindulni és fejlődni.

Dr. Rusvai Beáta

gyermekgyógyász szakorvos, orvos-természetgyógyász, akupresszőr, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Mennyibe kerül a program?

A személyes komplex műszeres mérésekkel egybekötött táplálkozási tanácsadás, az egy heti mintaétrenddel és a kontroll mérés és konzultációval együtt

49.900 Ft 

Ezek mellett most 2021. május 31-ig történő jelentkezés esetén a díj tartalmazza:

  • Az Ideális forma elérése meditációs hanganyaghoz való korlátlan hozzáférést 2.990 Ft értékben
  • A BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv online verziójához 1 éves hozzáférést 3.990 Ft értékben
  • Összesen 8 darab edzésvideót 9.900 Ft értékben, melyek közt találsz:
   • 1 bemelegítésről szóló edzésvideót
   • 6 erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
   • 1 nyújtást bemutató edzésvideót

Tehát grátiszban megkapsz most 16.880 Ft-nak megfelelő értéket, mely közelebb vihet a célodhoz!

Így a program összértéke:

66.780 Ft helyett
most akciósan,
26% kedvezménnyel
49.900 Ft

*az akciós időszak 2021. április 8. és április 30. között tart és időpont foglalásra vonatkozik, nem pedig a tényleges megvalósulásra. –> Meghosszabbítva 2021. május 31-ig!

 

Helyszín

Budapest

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes tanácsadásra 100% Garanciát vállalunk 3 hónapon belül!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tanácsadással, akkor három hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tanácsadáson!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tanácsadáson kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tanácsadáson!

Időpontfoglalás és jelentkezés

Jelentkezz a akciós Táplálkozási & Életviteli Programra!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!