Szeretnél könnyedén kapcsolatba kerülni lelkeddel és megtalálni problémáid gyökerét?

– Lélekmentor program Czicze Beatrix-szel –

Te is..

Ki vagy téve a mindennapi stresszhelyzeteknek?

Úgy érzed olyan gátak, blokkok vannak benned, melyek feloldásával könnyebbé válna életed?

Úgy érzed testi panaszaidnak lelki eredetű háttere van?

Bizonytalan vagy, félelemmel tölt el életed bizonyos területe?

Változást szeretnél elérni érzelmi és mentális síkon, de nem tudod hogyan indulj el?

Van rá megoldás!

Jelentkezz Lélekmentorunkhoz a programra, ha:

Személyre szabott segítséget szeretnél kapni problémáidra

Több módszer közül a számodra legmegfelelőbbel szeretnéd, hogy közelítsenek kérdéseidhez

Környezeted számára is látható változásokat szeretnél elérni az életedben

Egy nyugodt, békés helyen szeretnél megszabadulni problémáidtól

Profi szakmai irányítással fedeznéd és vennéd fel a kapcsolatot belső éneddel

Testi lelki egyensúlyod helyre állításával pozitívan befolyásolnád kapcsolataidat

Egy kellemes, jó hangulatú és élményekkel teli belső utazáson szeretnél részt venni

Lélekmentorunk

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus

Beatrix 18 éve készség-, képesség- és személyiségfejlesztő, stresszoldó konzultánsként és kineziológusként dolgozik. Nagy hálát érez azért, hogy életében megtalálta a szívéhez és lelkéhez közel álló életfeladatot: abban segíteni a hozzá fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.

Önismereti tanulmányai Beatrixet is hozzásegítették ahhoz, hogy kialakult képességeit kliensei szolgálatába állítsa. 1998-ban megtanulta a kineziológia Brain Gym (Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben, valamint hiperaktivitásában, szorongásában, magatartási problémáiban és koncentrációs zavaraiban nyújt segítséget.

Nyitottságának és érdeklődésének köszönhetően tovább képezte magát, így mélyedt el még jobban a kineziológia tudományában, majd elsajátította a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svéd masszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát, AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a Thetahealing-et és az Access Bars módszerét. Később még a German Medicinával és a Tibeti hangtálak gyógyító erejének csodálatos terápiájával egészítette ki munkáját. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tett, amely fordulópontot jelentett az életében, mivel ez hozzásegítette a számára fontos spirituális úton való kiteljesedéshez.

Beatrix munkája során a következő problémák és tünetek kezelésében ér el klienseivel folyamatosan pozitív eredményeket: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, testvér féltékenység, migrén, alvászavar, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…

Tapasztalatai során felismerte, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Beatrix fontos céljának tartja, hogy az emberek a harag, félelem, előítélet, bűntudat és méltatlankodás helyett a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükben azáltal, hogy sikeresen feloldódnak a múltbéli blokkok alól.

“Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.”

Hol és mikor?

Helyszín:

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

vagy

Online

Időpont:

Előre egyeztetett időpontban

Mennyibe kerül?

A lélekmentor program díja

25.000 Ft/alkalom (90-120 perc)

 

 

 

*A 25.000 Ft-os ár egy alkalomra értendő, mely átlagosan 90 perces, de tapasztalatok alapján a hatékony blokkoldás 4-5 alkalom is lehet.

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes lélekmentor programra 100% Garanciát vállalunk 60 napon belül!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a programmal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát az első alkalomtól számított 60 napon belül és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni a programot!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit a program által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Időpontfoglalás és jelentkezés

Jelentkezz Lélekmentor programra Czicze Beatrix-szel!

Lélekmentor program Czicze Beatrixszel

A lélekmentor program nem minősül pszichológiai tanácsadásnak, sem pedig pszichoterápiának!

Mit mondanak mások?

A kezelések óta újra el tudom fogadni önmagam, egészségesnek, életerősnek érzem magam. Sokkal gördülékenyebben indulnak a reggelek és a mindennapokban is motiváltnak érzem magam.

Ági

Őszinte leszek, nem gondoltam semmit a kineziológiáról, nem tudtam mi fán terem de a lányomnak szüksége volt a segítségre. Válás több haláleset volt a családban és még az iskolában is szekálták. Lányom is bezárkózó típus, alig lehetett bármit is kihúzni belőle. Beatrix jött és a lányom kinyílt, mindent elmond. Amikor Beatrixnál vagyunk utána sokkal könnyebb, olyan dolgokat old fel bennünk, amiről nem tudunk. Nagyon hálás vagyok neki és úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy Beatrixre.

Barbara

Olyan élethelyzetbe kerültem, amiről azt gondoltam elkél a segítség. Állandó nyomás és stressz alatt voltam leginkább a szüleim által, akik olyan elvárásokat támasztottak irányomban, hogy már közel a negyedik ikszhez, jó lenne, ha már férjhez mennék, különben is unokára is már olyan rég vágynak. Igen ám, de ők úgy gondolták, ha naponta telefonon elmondják akkor hátha előbb fog bekövetkezni. Az állandó zaklatástól már teljesen kikészültem. A fogyásom megtorpant és nagyon rosszul éreztem már magam. Ekkor Zsolt az mondta, hogy nyugodt szívvel ajánlja nekem Beatrixet, akiről elöljáróban annyit tudhatok, hogy többféle módszert ismer és mindig a megfelelő módszert alkalmazza, amire a testünktől megerősítést kap. Nem is késlekedtem sokáig felvettem Beatrix-szel a kapcsolatot. Szeretném először az első benyomásomat elmondani. Olyan nyugalmat, bájt és kedvességet sugárzott, amit nehéz megfogalmazni. A kezelésnek minden percét élveztem. Olyan mélyen eltemetett dolgokat tudtunk előásni, amiről nem is gondoltam soha, hogy akadályoz, illetve kihatással van a jelenlegi helyzetemre. Természetesen jól éreztem, hogy a szüleimmel való kapcsolaton kell elsősorban javítani. A legelső héten még sok változást nem tapasztaltam, ugyanis anyukám, kíméletlenül mindent újra a fejemhez vágott. De a második héttől megfigyeltem, hogy nem kapom fel a vizet azonnal, ha témáról van szó. Korábban, azonnal felment a vérnyomásom és dühösen ellenálltam, állandóan védekeztem, magyarázkodtam. Egyre jobban érzem magam és ha velük kell beszélnem most már nincs bennem szorongás. Már nyíltan kommunikálom és bátrabban merek kiállni magamért. Bízom Beatrix tudásában és hiszem, hogy mindenre találunk megoldást. Tiszteletem és teljes bizalmam az Övé.

Tímea