Lélekterápia Czicze Beatrixszel

BodyWake_logo_white

Szeretnél könnyedén kapcsolatba kerülni lelkeddel és megtalálni problémáid gyökerét?

Te is..

Ki vagy téve a mindennapi stresszhelyzeteknek?

Úgy érzed olyan gátak, blokkok vannak benned, melyek feloldásával könnyebbé válna életed?

Úgy érzed testi panaszaidnak lelki eredetű háttere van?

Bizonytalan vagy, félelemmel tölt el életed bizonyos területe?

Változást szeretnél elérni érzelmi és mentális síkon, de nem tudod hogyan indulj el?

A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.

Wass Albert

Van rá megoldás!

Jelentkezz Lélekmentorunkhoz terápiára, ha:

Személyre szabott segítséget szeretnél kapni problémáidra

Több módszer közül a számodra legmegfelelőbbel szeretnéd, hogy közelítsenek kérdéseidhez

Környezeted számára is látható változásokat szeretnél elérni az életedben

Egy nyugodt, békés helyen szeretnél megszabadulni problémáidtól

Profi szakmai irányítással fedeznéd és vennéd fel a kapcsolatot belső éneddel

Testi lelki egyensúlyod helyre állításával pozitívan befolyásolnád kapcsolataidat

Egy kellemes, jó hangulatú és élményekkel teli belső utazáson szeretnél részt venni

Vedd kezedbe életed irányítását és jelentkezz Lélekmentorunkhoz terápiára!

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus

Czicze Beatrix vagyok, 17 éve készség, képesség és személyiségfejlesztő stressz oldó konzultánsként, terapeutaként dolgozom. Hálás vagyok, hogy életemben megtaláltam a szívemhez és lelkemhez közel álló feladatot. Végtelen örömömre szolgál, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.  Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet klienseim szolgálatába állítsam. 1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym ( Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben valamint, hyperaktívitásban, szorongásban, magatartási problémákban, koncentrációs zavarban segít.
Nyitottságomnak és érdeklődésemnek köszönhetően így tovább képeztem magam. Belemélyedtem a kineziológia tudományába, megtanultam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svédmasszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát,  AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a   Thetahealing-et  és az Access Bars módszerét. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, ami fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális út kiteljesedéséhez. Munkám során a következő problémák, tünetek kezelésében sikeres eredmények születtek,  pl: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, rosszullétek, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, allergia, asztma, testvér féltékenység, migrén, meddőség, alvászavar, fóbia, függőség, pánikfélelem, depresszió, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…
Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, bűntudat, méltatlankodás helyett, a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükbe azáltal, hogy sikeresen feloldódjanak a múltbéli blokkok alól.  Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.

A hivatott nem halmoz javakat. Az Ő kincse azzal gyarapszik, hogy egyre adakozik másoknak. Minél többet nyújt minél többeknek, annál több az Ő gazdagsága.

Lao-Ce

Helyszín

MedCity Egészségközpont

1044. Budapest, Megyeri út 53.

A Tanácsadás Díja

25.000 Forint / fő / alkalom (90-120 perc)

Gyermekeknek 14 éves korig: 15.000 Forint / fő / alkalom
A gyermektanfolyamon részt vevők számára 12.000 Forint / fő /alkalom.

Időpontfoglalás és jelentkezés:

Lélekterápia Czicze Beatrixszel

Gyere el kockázatmentesen! A teljes lélekterápiára 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a lélekterápiával, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a terápián! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a terápián kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a lélekterápián!

Vélemények a lélekterápiáról

A kezelések óta újra el tudom fogadni önmagam, egészségesnek, életerősnek érzem magam. Sokkal gördülékenyebben indulnak a reggelek és a mindennapokban is motiváltnak érzem magam.

Ági

Őszinte  leszek, nem gondoltam semmit a kineziológiáról, nem tudtam mi fán terem de a lányomnak szüksége volt a segítségre. Válás több haláleset volt a családban és még az iskolában is szekálták. Lányom is bezárkózó típus, alig lehetett bármit is kihúzni belőle. Beatrix jött és a lányom kinyílt, mindent elmond. Amikor Beatrixnál vagyunk utána sokkal könnyebb, olyan dolgokat old fel bennünk, amiről nem tudunk. Nagyon hálás vagyok neki és úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy Beatrixre.

Barbara

Olyan élethelyzetbe kerültem, amiről azt gondoltam elkél a segítség. Állandó nyomás és stressz alatt voltam leginkább a szüleim által, akik olyan elvárásokat támasztottak irányomban, hogy már közel a negyedik ikszhez, jó lenne, ha már férjhez mennék, különben is unokára is már olyan rég vágynak. Igen ám, de ők úgy gondolták, ha naponta telefonon elmondják akkor hátha előbb fog bekövetkezni. Az állandó zaklatástól már teljesen kikészültem.

A fogyásom megtorpant és nagyon rosszul éreztem már magam.

Ekkor Zsolt az mondta, hogy nyugodt szívvel ajánlja nekem Beatrixet, akiről elöljáróban annyit tudhatok, hogy többféle módszert ismer és mindig a megfelelő módszert alkalmazza, amire a testünktől megerősítést kap.

Nem is késlekedtem sokáig felvettem Beatrix-szel a kapcsolatot.

Szeretném először az első benyomásomat elmondani. Olyan  nyugalmat, bájt és kedvességet sugárzott, amit nehéz  megfogalmazni. A kezelésnek minden percét élveztem. Olyan mélyen eltemetett dolgokat tudtunk előásni, amiről nem is gondoltam soha, hogy akadályoz, illetve kihatással van a jelenlegi helyzetemre.

Természetesen jól éreztem, hogy a szüleimmel való kapcsolaton kell elsősorban javítani.

A legelső héten még sok változást nem tapasztaltam, ugyanis anyukám, kíméletlenül mindent újra a fejemhez vágott. De a második héttől megfigyeltem, hogy nem kapom fel a vizet azonnal, ha témáról van szó. Korábban, azonnal felment a vérnyomásom és dühösen ellenálltam, állandóan védekeztem, magyarázkodtam.

Egyre jobban érzem magam és  ha velük kell beszélnem most már nincs bennem szorongás.

Már nyíltan kommunikálom és bátrabban merek kiállni magamért.

Bízom Beatrix tudásában és hiszem, hogy mindenre találunk megoldást.

Tiszteletem és teljes bizalmam az Övé.

Tímea

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.