Tudatosság Mesterfokon

7 lépéses meditációs hanganyag a testi, lelki, mentális egyensúly, vagyis az egészség eléréséhez

A stressz

Van egy szabadlábon rohangáló gyilkos közöttünk, akivel mindenki találkozik nap, mint nap…

Ő bizony a stressz.

Köztünk van, mindenki életébe beleszövi magát, sokszor észrevétlenül támad és megnyomoríthatja az életünket, ami megnyilvánulhat betegségben, kapcsolati krízisekben, karrier hanyatlásban, anyagi válságban.

Ezt tetézheti még a rohanó világ és információ dömping okozta inger zaj, kapkodás és figyelemzavar, önbecsülési és önértékelési zavarok, céltalanság, meg nem értés és kiteljesedés hiánya.

Képzelj el egy olyan életet, ahol a körülötted zajló forgatagban mindig megtalálsz egy stabil pontot:

Önmagadat

A meditáció többek között abban segít, hogy felfedezd elméd határtalan képességeit, s rátalálj igazi belső erődre. Egy olyan erőre, amely független minden külső körülménytől. Mindig Veled van és támogat. Segítségével teljesen más minőségben tapasztalhatod meg önmagadat és a világot.

A meditáció egyszerre hat pozitívan mind a testi, mind a lelki, mind a mentális egyensúlyodra.

Tehát a testi, lelki, mentális egészség elérésének és megtartásának egyik kulcs eszköze, amelyet ha folyamatosan gyakorolsz, lényed részévé válik és kiteljesedsz tőle.

Tudományos kutatások is bizonyítják a rendszeres meditáció számos pozitív előnyét, többek között a csökkent amigdala aktivitást, ami az agy félelem központja és a stressz reakciók legfőbb kiváltó tényezője.

A meditáció gyakorlása egy olyan képesség, amit bárki el tud sajátítani.

A képesség azt jelenti, hogy a természetes adottságunkat kitágítjuk megfelelő tudás és gyakorlás elsajátításával, valamint alkalmazásával.

Ennek egyetlen egy titka van, hogy olyan útmutatót (Mestert) válassz, aki támogat abban, hogy rátalálj, és ne tévedj el a kiteljesedés útján. Ezen képesség elsajátításához is több út vezet, egyik remek választás a vezetett meditáció.

Ezért elkészítettünk egy olyan meditációs hanganyag csomagot, amely lépésről lépésre vezet be különböző technikák által a belső világod felfedezése és természetes képességeid kibontakoztatása felé.

Az első két részt ingyenesen elérhetővé tettük számodra:

1. lépés

A meditációs tudatállapot elérése


Az első meditáció abban segít, hogy megtapasztalja az ember, hogyan érhet el egy meditációs tudatállapotot.

2. lépés

Tisztító meditáció


A tisztító meditáció célja, hogy megszabaduljunk a bennünk lévő negatív energiától, elfojtott negatív érzelmeinktől, esetlegesen ránk tapadt negatív entitásoktól és megtisztítsuk magunkat testi, lelki és mentális szinten.

További 5 videó vár rád:

3. lépés

Csakra harmonizáló meditáció

A csakra harmonizáló meditáció célja, hogy megtisztítsuk, harmonizáljuk és egyensúlyt teremtsünk a finomenergetikai rendszerünkben, valamint tudatosan rákapcsolódjunk a kozmikus energiákra.

4. lépés

Energetizáló meditáció

Az energetizáló meditáció célja, hogy feltöltsük magunkat kozmikus pozitív energiákkal testi, lelki és mentális szinten, amivel jelentősen tudjuk emelni szervezetünk öngyógyító tevékenységét.

5. lépés

Találkozás önmagaddal

A találkozás önmagaddal meditáció az önelfogadást, az önszeretet és az önbecsülést hivatott növelni, miközben megtapasztalhatod az isteni szeretet is.

6. lépés

Tudatalatti átprogramozása

A tudatalatti átprogramozása meditáció segít megismerni, hogy milyen mély gondolati és érzelmi mintáid vannak, amelyek öntudatlanul befolyásolják életedet, valamint lehetőséget ad ezek kicserélésére, újra programozására.

7. lépés

Újjászületés

Az újjászületés meditáció lényege, hogy megtapasztald lényed halhatatlan mivoltát és felfedezd milyen életcéllal és életfeladattal születtél erre a világra.

Kinek való?

 • annak, aki ki akarja bontakoztatni a benne rejlő képességeket
 • annak, aki egyensúlyt akar teremteni az életében
 • annak, aki felül akar kerekedni sekélyes énjén
 • annak, aki félelemmentesen akar élni
 • annak, aki tudatosan élni akar teremtő erejével

Kinek nem való?

 • annak, aki nem akar fejlődni
 • annak, aki szereti a káoszt
 • annak, aki egoja börtönében akar raboskodni
 • annak, aki szeret rettegni
 • annak, aki nem akarja kezébe venni élete kormány kerekét

Ha Te is rátérsz a rendszeresen meditálók útjára, akkor olyan kiteljesedésre számíthatsz, mint amikor a bábból pillangó válik.

Bontakoztasd ki szárnyaidat!

A teljes hanganyag csomaghoz, amely tartalmazza:

 • A meditációs tudatállapot elérése (10 p)
 • Tisztító meditáció (20 p)
 • Csakra harmonizáló meditáció (23 p)
 • Találkozás önmagaddal (16 p)
 • Energetizáló meditáció (16 p)
 • Tudatalatti átprogramozása (18 p)
 • Újjászületés (17 p)

korlátlan idejű és számú hozzáférést és meghallgatási lehetőséget kapsz.

+ ajándék: hanganyagként, mp3 formátumban


A teljes csomag ára, melyhez az első 2 hanganyagot ajándékba kapod:

4.990 Ft

A korábbi meditációs elvonulás résztvevői mondták:

„A mai felgyorsult világban rengeteg kihívásnak kell megfelelnünk, ami stresszként hat a szervezetünkre. Ezért nagyon fontos, hogy egyensúlyban legyünk és a fizikai sík mellett a lelki síkkal is tudatosan foglalkozzunk. Erre létezik egy fantasztikus módszer, amivel kiszűrjük a világ zaját, elcsendesedünk és a jelenbe kerülünk, ez a meditáció. Végtelenül hálás vagyok hogy részt vehettem a BodyWakes meditációs elvonuláson, és egy kiváló embertől, Szántai Zsolttól tanulhatok.”

Szilágyi Zsolt

„Nagyon jól éreztem magam a meditációs elvonuláson.
A közös meditálás óriási energiát adott, ami segített a mindennapi helyzetek könnyebb megoldásában.
Sikerült kikapcsolódni, feltöltődni és ezáltal tudatosabbá válni.
Hálás vagyok, hogy Szántai Zsolt segítségével fejlődhetek!”


Kenéz Krisztina

Élmény garancia


Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a videós hanganyaggal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezeken a videókon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Aki a meditációkat vezeti:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

Négy éves koromban a szüleim elvittek egy karate edzésre. Megfogott a dolog, bár nem nagyon emlékszem hogyan, de a lényeg, hogy életem részévé vált. Később pedig több harcművészeti ágat is kipróbáltam, mint a Tai chi, Aikido, Jiu-jitsu.

A keleti harcművészetek által kerültem először kapcsolatba a meditációval is, hiszen mivel a karate egyik tradicionális ágát gyakoroltam, ezért mind edzés eleje és vége egy pár perces koncentrációval kezdődött, illetve zárult seiza (japán, tradicionális, illendő) ülésben becsukott szemmel. Akkor még nem nagyon értettem mire jó ez. Később a harcművészetek által találkoztam a Buddhizmussal és a Taoizmussal, amely vallások szerves részét képezi a csendes elmélkedés. Fejlődésem során, életem részévé vált a rendszeres napi meditáció.

Huszonhárom évesen lettem olyan karate mester, aki nem csak a fizikai síkon, hanem a lelki és mentális területen is elkötelezte magát a folyamatos önfejlesztés mellett. Később elsajátítottam az Agykontroll elmefejlesztő és stresszkezelő technikáit is.

Immár 27 éve meditálok napi rendszerességgel, életem egyik lételemévé vált. Rengeteg pozitívumot adott az évek során a meditáció gyakorlása, mondhatni többször megmentette az életemet. A napi gyakorlások során eljutottam arra a szintre, hogy kapcsolatba tudtam lépni a Végtelen Intelligenciával, a Forrással és kommunikálok vele. Amióta Őt választottam vezetőmnek, teljesen megváltozott az életem és az eredményeim is. Megkaptam a választ többek között arra, hogy mi az életfeladatom és életcélom. Ennek részét képezi az a felismerés is, hogy ezen a területen szerzett tudásom és tapasztalataimat osszam meg másokkal.

Legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor egyszerre több, mint 1000 embernek tartottam vezetett meditációt.

Kérdésed van?

Fordulj bizalommal hozzánk!

Központi elérhetőségeink:

0670/671-1160 (H-P 09h-18h)

ugyfelszolgalat@bodywakes.hu

„Ha választanom kellene, hogy mi az az önfejlesztő tevékenység, amit gyakorolnék abban az esetben, ha az összes többire nem lenne lehetőségem, az a meditáció lenne. Olyan mértékben változtatta és folyamatosan változtatja pozitív irányba a lényemet és életemet, amelyekre a legmerészebb álmaimban sem mertem gondolni.”
(Szántai Zsolt)

„Ha a világon minden 8 éves gyereket megtanítanánk meditálni, egy generáción belül eltűnne az erőszak a földről.”
(Dalai Láma)

Kapcsolat:        +3670 671 1160       ugyfelszolgalat@bodywakes.hu