Egy napos meditációs elvonulás a Pilis szívében

Ismerd meg a meditáció pozitív lélektani, mentális valamint testi hatásait és sajátítsd el alapjait!

Te is..

a rohanó világ áldozata vagy?

állandó nyugtalansággal küzdesz?

jobb egészségi állapotra és teljesebb életre vágysz?

állandó harcban állsz a stresszel?

lelkileg-mentálisan is jobb formába akarsz kerülni?

Ezen az elvonuláson megtanulhatod, hogyan sajátítsd el a különböző meditációs alaptechnikákat és tedd az életed részévé.

A nap folyamán dolgozunk a stressz szinted csökkentésén, a testi, lelki, mentális egyensúlyod javításán. Megtanulhatod hogyan alakítsd úgy az életed, hogy a rendszeres meditálás egészségtudatos szokásoddá váljon.

Segítségünkkel megtalálhatod a számodra legideálisabb meditációs formát és elsajátíthatod annak sikeres alkalmazását a gyakorlatban.

 

Itt a helyed, ha

egy stabil alapra vágysz a meditáció területén, melyre bátran építkezhetsz

segíteni szeretnél szeretteidnek is közelebb kerülni az lelki-mentális egészséghez a megszerzett információk által

szívesen részese lennél egy jó hangulatú meditációs elvonulásnak

szeretnéd megtalálni a kulcsokat a kiegyensúlyozott élethez

szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatsz meg időt és energiát egy nyugodt és kiegyensúlyozott életvitel által

olyan tudás birtokába szeretnél jutni a medtiációs technikák területén, amelyet még csak kevesen tudnak

szeretnéd könnyedén és erőfeszítések nélkül teljesíteni a mindennapi kihívásokat

Tematika

10:00-10:30: Bevezetés, ráhangolódás a napra

10:30-11:30: Meditáció a mindennapokban - előadás

11:30-12:00: pihenő szünet

12:00-13:00: Alapgyakorlatok a meditációs tudatállapot eléréséhez

13:00-14:00: Ebédszünet

14:00-15:00: Meditációs gyakorlatok

  • Tisztító meditáció
  • Csakra harmonizáló meditáció
  • Energetizáló meditáció

15:00-15:30: pihenő szünet

15:30-16:30: Meditációs gyakorlatok

  • Találkozás a belső gyermekkel meditáció
  • Tudatalatti átprogramozása meditáció
  • Elfogadás és elengedés meditáció

16:30-17:00: pihenő szünet

17:00-17:30: Meditációs gyakorlat a teljesség eléréséhez

17:30-18:00: Kérdések & válaszok

 

 

A meditációs trénerek

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus

Czicze Beatrix vagyok, 17 éve készség, képesség és személyiségfejlesztő stressz oldó konzultánsként, terapeutaként dolgozom. Hálás vagyok, hogy életemben megtaláltam a szívemhez és lelkemhez közel álló feladatot. Végtelen örömömre szolgál, hogy segíthetek a hozzám fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.  Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet klienseim szolgálatába állítsam. 1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym ( Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben valamint, hyperaktívitásban, szorongásban, magatartási problémákban, koncentrációs zavarban segít.
Nyitottságomnak és érdeklődésemnek köszönhetően így tovább képeztem magam. Belemélyedtem a kineziológia tudományába, megtanultam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svédmasszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát,  AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a   Thetahealing-et  és az Access Bars módszerét. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, ami fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális út kiteljesedéséhez. Munkám során a következő problémák, tünetek kezelésében sikeres eredmények születtek,  pl: szorongás, önbizalom hiány, gyomorfájdalom, rosszullétek, fülfájás, fülzúgás, fejfájás, végtagfájdalmak, dadogás, bepisilés, körömrágás, tanulási nehézség, allergia, asztma, testvér féltékenység, migrén, meddőség, alvászavar, fóbia, függőség, pánikfélelem, depresszió, párkapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, stb…
Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, bűntudat, méltatlankodás helyett, a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükbe azáltal, hogy sikeresen feloldódjanak a múltbéli blokkok alól.  Bízom benne, hogy segítő mentorod lehetek saját fényedhez vezető úton.

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

zsolt_kozeliNégy éves koromban a szüleim elvittek egy karate edzésre. Megfogott a dolog, bár nem nagyon emlékszem hogyan, de a lényeg, hogy életem részévé vált. Később pedig több harcművészeti ágat is kipróbáltam, mint a Tai chi, Aikido, Jiu-jitsu. A keleti harcművészetek által kerültem először kapcsolatba a meditációval is, hiszen mivel a karate egyik tradicionális ágát gyakoroltam, ezért mind edzés eleje és vége egy pár perces koncentrációval kezdődött, illetve zárult seiza (japán, tradicionális, illendő) ülésben becsukott szemmel. Akkor még nem nagyon értettem mire jó ez. Később a harcművészetek által találkoztam a Buddhizmussal és a Taoizmussal, amely vallások szerves részét képezi a csendes elmélkedés. Fejlődésem során, életem részévé vált a rendszeres napi meditáció. Huszonhárom évesen lettem olyan karate mester, aki nem csak a fizikai síkon, hanem a lelki és mentális területen is elkötelezte magát a folyamatos önfejlesztés mellett. Később elsajátítottam az Agykontroll elmefejlesztő és stresszkezelő technikáit is. Immár 27 éve meditálok napi rendszerességgel, életem egyik lételemévé vált. Rengeteg pozitívumot adott az évek során a meditáció gyakorlása, mondhatni többször megmentette az életemet. A napi gyakorlások során eljutottam arra a szintre, hogy kapcsolatba tudtam lépni a Végtelen Intelligenciával, a Forrással és kommunikálok vele. Amióta Őt választottam vezetőmnek, teljesen megváltozott az életem és az eredményeim is. Megkaptam a választ többek között arra, hogy mi az életfeladatom és életcélom. Ennek részét képezi az a felismerés is, hogy ezen a területen szerzett tudásom és tapasztalataimat osszam meg másokkal. Legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor egyszerre több, mint 1000 embernek tartottam vezetett meditációt.

Helyszín:

Walden Hotel; 2099 Pilisszentkereszt-Dobogókő, Fény utca 1.

Időpont:

2019. augusztus 11, vasárnap 10h-18h

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 6. kedd éjfél

Díja:

Kedvezményes ár

2019. július 30. kedd éjfélig koránkelő kedvezménnyel: 9.900 Ft/fő 

Teljes ár

2019. július 30. kedd éjfél után 14.900 Ft/fő

Az élet minden területén, így ha az életmódról van szó, akkor is igaz, hogy nem az kerül sokba, amit nem tudsz, hanem az, amit rosszul tudsz. Ha igazán elszántad magad az életmódváltásra, válaszd ehhez a legprofibb egészségmentort Szántai Zsolt barátom személyében!

Szabó Péter

Szabó PéterMotivációs előadó, tréner, és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője

Gyere el kockázatmentesen! A teljes tréningre 100% garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tréninggel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tréningen! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tréningen kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tréningen!

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták,és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint diétetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal… Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. A három előadásból álló konferencia azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Rúzsás Éva

Dr. Rúzsás ÉvaBelgyógyász, kardiológus Foglalkozás egészségügyi szakorvos Orvos igazgató és Életmódváltó

Abban a szerencsében van részem, hogy nem csak szakmai szemmel tudtam a könyvet olvasni és értékelni, hanem mint egy aktív életmódváltó is. A rendszer, amit a Zsolt kidolgozott szakmailag is jól megalapozott és teljes egészében működő képes rendszer. Az egészségemet, vitalitásomat visszahozta és ezáltal az életemet is megváltoztatta.

Farkas János

Farkas JánosMotivációs tréner

Ászf & Adatvédelem                                                                                                   © Copyright 2015. All Rights Reserved.