Tudat kincse meditációs nap

Fedezd fel és használd a benned rejlő végtelen képességeket a teremtő képzelettel!

Te is..

a rohanó világ áldozata vagy?

állandó nyugtalansággal küzdesz?

jobb egészségi állapotra és teljesebb életre vágysz?

állandó harcban állsz a stresszel?

lelkileg-mentálisan is jobb formába akarsz kerülni?

Képzelj el egy olyan életet, ahol a tudatod kapacitását teljesen más szinten használod. Ennek következtében te tudod megteremteni életed minden területén az egyensúlyt és kihozni magadból a maximumot. Ugyanis a tudatunk sokkal nagyobb erőforrással rendelkezik, mint ahogy azt egy átlagember használja.

Egy átlagembert és egy tudatos embert az különbözteti meg egymástól, hogy utóbbi tudatosan befolyásolja tudatalattija, illetve tudat felettije működését. Ha te is a tudatosok táborát erősíted, akkor sokkal nagyobb befolyással bírsz saját életedre és annak irányítására. Ennek következtében egy olyan életet tudsz teremteni, ahol az életed minden területe egyensúlyban van úgy, hogy közben nyugodtan, stresszmentesen, könnyedén éred el céljaidat és olyan életet teremtesz, amelyre igazán vágysz.

 

A meditáció egy olyan eszköz, amelynek segítségével ki tudod tágítani és ellenőrzés alá tudod venni elméd működését egyesítve a tudat, a tudatalatti és a tudat feletti teremtő energiát.

Ezen a napon olyan meditációs technikákat alkalmazunk, amelyek az élet különböző fő területeire pozitívan hatnak beleértve az egészséget, a kapcsolatokat, a hivatást, a bőséget és a teljességet.

Képzelj el egy okostelefont, amin csak az alap programok futnak és csak bizonyos egyszerű dolgokat tudsz vele megoldani, elkészíteni. Azután kicseréled a memóriakártyát egy sokkal nagyobbra, ami sokkal több lehetőséget biztosít a számodra, hogy több mindent tudj tudatosan előhívni, raktározni. Ez által több programot le tudsz tölteni annak érdekében, hogy segítse az életedet. Majd rákapcsolódsz az internetre, melynek segítségével korlátlanul tudsz letölteni bármilyen téged támogató programot.

Képzeld el azt, hogy milyen lenne az életed, ha az okostelefonodon nem működne az internet…

Az emberek 95%- a úgy éli az életét, hogy a mentális wifije nincs bekapcsolva. Így képtelen csatlakozni a tudat feletti korlátlan tárházához, mert nem rendelkezik „internetes” kapcsolattal.

Érdemes tehát a meditáció gyakorlását rendszeres szokássá alakítanod az életedben, mert számos tudományosan bizonyított, jótékony hatása létezik, mint például:

TERMÉSZETES VÉRNYOMÁSCSÖKKENTÉS

HATÉKONYABB AGYMŰKÖDÉS

NAGYOBB KREATIVITÁS

AZ ALVÁSMINŐSÉG JAVULÁSA

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE

JAVUL A FÓKUSZÁLÓ KÉPESSÉG

INTUÍCIÓ, EMPÁTIA FOKOZÓDÁSA

Tematika

10:00-10:30: Megnyitó, ráhangolódás a napra

10:30-11:40: Meditáció a mindennapokban - előadás

11:40-12:00: pihenő szünet

12:00-13:00: Meditációs alapgyakorlatok

13:00-14:00: Ebédszünet

14:00-18:00: Meditációs gyakorlatok

  1. Tisztító és csakraharmonizáló meditáció
  2. Egészségre hangolva meditáció
  3. Harmonikus kapcsolatok meditáció
  4. Önmegvalósítás meditáció
  5. Bőség meditáció
  6. Szeretet meditáció

Kifejezetten neked való ez a nap, ha

egy stabil alapra vágysz a meditáció területén, melyre bátran építkezhetsz

közelebb akarsz kerülni a lelki-mentális egészségedhez

szeretnéd megtalálni a kulcsot a kiegyensúlyozott élethez

harmonikus életeddel példát mutatnál szeretteidnek

szívesen részese lennél egy jó hangulatú meditációs elvonulásnak

új képességeid latba vetésével hatványozottan kamatoztathatod eredményeidet, ami az életed minden területén nyereségesen jelenik meg

olyan tudás birtokába szeretnél jutni a meditációs technikák területén, amelyet még csak kevesen tudnak és alkalmaznak sikerrel

szeretnéd könnyedén és erőfeszítések nélkül megoldani a mindennapi kihívásokat

Nem érdemes ezen a napon részt venned, ha

olyan típusú ember vagy, aki csak azt hiszi el, amit lát

nem szeretnéd elméd nagyobb százalékát kihasználni

imádsz korlátok között élni

nem akarsz fejlődni

szereted a káoszt

egod börtönében akarsz raboskodni

szeretsz rettegni

nem akarod kezedbe venni életed kormány kerekét

A meditációs trénerek

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus

Czicze Beatrix vagyok, 17 éve készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő stresszoldó konzultánsként, terapeutaként dolgozom. Önismereti tanulmányaim hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakult képességeimet klienseim szolgálatába állítsam. 1998-ban megtanultam a kineziológia Brain Gym ( Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben, valamint hyperaktivitásban, szorongásban, magatartási problémákban, koncentrációs zavarban segít. Belemélyedtem a kineziológia tudományába, megtanultam a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svédmasszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát, AFT-t (Erőtér technika) és az Elmeakkupunktúra, valamint a ThetaHealing-et és az Access Bars módszerét. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tettem, ami fordulópont volt az életemben, ez hozzásegített a számomra fontos spirituális út kiteljesedéséhez. Tapasztalataim során felismertem, hogy az igazi változást, teljességet a “test–lélek–szellem” egysége indítja el. Céljaimban továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek a harag, félelem, bűntudat, méltatlankodás helyett, a szeretetet, békét, elfogadást és a harmóniát teremtsék meg az életükben.

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

zsolt_kozeliNégy éves koromban a szüleim elvittek egy karate edzésre. Megfogott a dolog, bár nem nagyon emlékszem hogyan, de a lényeg, hogy életem részévé vált. Később pedig több harcművészeti ágat is kipróbáltam, mint a Tai Chi, Aikido, Jiu-jitsu. A keleti harcművészetek által kerültem először kapcsolatba a meditációval is, hiszen mivel a karate egyik tradicionális ágát gyakoroltam, ezért minden edzés eleje és vége egy pár perces koncentrációval kezdődött, illetve zárult seiza (japán, tradicionális, illendő) ülésben becsukott szemmel. Akkor még nem nagyon értettem mire jó ez. Később a harcművészetek által találkoztam a Buddhizmussal és a Taoizmussal, amely vallások szerves részét képezi a csendes elmélkedés. Fejlődésem során, életem részévé vált a rendszeres napi meditáció. Huszonhárom évesen lettem olyan karate mester, aki nem csak a fizikai síkon, hanem a lelki és mentális területen is elkötelezte magát a folyamatos önfejlesztés mellett. Később elsajátítottam az Agykontroll elmefejlesztő és stresszkezelő technikáit is. Immár 27 éve meditálok napi rendszerességgel, életem egyik lételemévé vált. Rengeteg pozitívumot adott az évek során a meditáció gyakorlása, mondhatni többször megmentette az életemet. A napi gyakorlások során eljutottam arra a szintre, hogy kapcsolatba tudtam lépni a Végtelen Intelligenciával, a Forrással és kommunikálok vele. Amióta Őt választottam vezetőmnek, teljesen megváltozott az életem és az eredményeim is. Megkaptam a választ többek között arra, hogy mi az életfeladatom és életcélom. Ennek részét képezi az a felismerés is, hogy ezen a területen szerzett tudásomat és tapasztalataimat osszam meg másokkal. Legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor egyszerre több, mint 1000 embernek tartottam vezetett meditációt.

Helyszín:

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel; 2625 Kóspallag - Nagyirtáspuszta, az erdő közepén

Időpont:

2019. augusztus 11, vasárnap 10h-18h

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 8. csütörtök éjfél

Díja:

Teljes ár

14.900 Ft/fő

Azok, akik nem jönnek el erre a napra az alábbi kifogásokat szokták felhozni tévesen:
Ne ess te is a hibájukba, ha valamelyik megfordult a te fejedben is, akkor olvasd el a hozzá tartozó részt.

Nekem nincs arra időm, hogy egész nap meditálgassak.

Nyilvánvalóan hosszútávon nem reggeltől estig kell meditálnod. Az egy napos meditáció arra lesz neked jó, hogy elsajátítsd a meditáció alapjait és egy olyan szintre hozd magad, ha szükséged van erre a módszerre az életed bármely területén, akkor azonnal egy csettintésre elő tudd húzni. Mindezt úgy tudd használni, hogy az hatékony és hatásos legyen. Ehhez elég napi 20-30 perc.

Nincs erre pénzem.

A piacon a hasonló rendezvények kétszeres, háromszoros áron vannak, mint ez a mostani. Ráadásul, ha megnézed azt, hogy milyen hasznod lesz belőle, gondolj bele ha csak egyetlen egy célodhoz közelebb visz a meditáció, akkor az mennyit érne meg neked?! Mi lenne, ha mostantól hozzá segítene ahhoz, hogy egy jobb munkahelyed legyen, egy jobb kapcsolatod legyen, több bevételed legyen, hogy nyugodtabb legyél. Megérne ez neked mindössze egyszeri 9 900 forintot, ha így nézzük akkor már nem is kerül olyan sokba. Igaz?

Gyere el kockázatmentesen! A teljes tréningre 100% garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tréninggel, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tréningen! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tréningen kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tréningen!

Vidéki vagyok, sokáig tartana az utazás.

Megéri neked az, hogy azon az egyetlen egy napon egy- két óra plusz utazás, hogy utána egy sokkal magasabb szinten tudd használni az elmédet és jobban, gyorsabban eléred a céljaidat?! Most beleraksz plusz két óra utazást, cserébe két évvel hamarabb eléred a céljaid, így igazából nem is időt veszítettél, hanem időt nyertél vele!

Kezdő vagyok, én úgy gondolom, nem tudok relaxálni.

Erre minden ember képes. Minden ember meg tudja tanulni. Garantáltan el fogod sajátítani a nap végére a meditációs technikákat.

Haladó vagyok, én már tudok meditálni, mégis mi pluszt adhat nekem ez a nap.

Nemcsak a meditációt tanítjuk és nem csak azt, hogy hogyan kell meditálni, hanem ettől sokkal tovább megyünk és olyan az élet különböző területeire meditálunk, amelyekkel különböző eszközöket tanulhatsz meg alkalmazni a mindennapokban.

Ászf & Adatvédelem                                                                                                   © Copyright 2015. All Rights Reserved.