Megbocsátás

Meditációs hanganyag segít megszabadulni a megbántás mérgező és visszatartó negatív erőitől, így feloldozást, megbocsátást kaphatsz és adhatsz önmagadnak, valamint másoknak is mélyen tudatalatti szinten.

Itt az ideje, hogy elengedd az önszabotáló programokat, megtapasztalva ezzel a valódi felszabadulást! Éld át a megbocsátás örömét, kezdd el azt az életet, melyre lelked született!

Megbocsátás vezetett meditáció:

Akarjuk, hogy megbocsássunk, igyekszünk is így gondolkodni és érezni, de mélyen sejt szinten, mégis a tudatalattinkban lévő érzelmi fájdalomtest minta ellentmond ennek és nem engedi igazán átélni.

Ezért, ha igazán át akarjuk magunkat teljes lényünkkel adni a megbocsátás áldásának, akkor ezt tudatalatti szinten is meg kell tegyük. Igazán ekkor nyerhetünk feloldozást és szabadulhatunk meg a megbántásból fakadó negatív érzelmek romboló hatásaitól. Így adhatjuk át magukat az isteni, feltétel nélküli szeretetnek, mely esszenciája és alapvető feltétele a megbocsátás.

A Megbocsátás vezetett meditációban az objektív érzékelésről, a szubjektív érzékelésre teszed a tudatod figyelmét. Azaz az öt érzékszerved, mint látás, hallás, ízlelés, érintés, szaglás által a külvilágból felfogott információkat kizárod, és a teremtő képzeleted segítségével létrehozol egy olyan tudatosan alkotott képet, amit az érzelmeid által valósággá manifesztálsz. Tehát segítségével tudatosan teremthetsz és befolyásolhatod élettapasztalati minőségedet, valamint mély tudatalatti program mintáidat.

Ehhez arra van szükség, hogy elszakadj az objektív valóságodtól, ami az öt érzékszerv által érzékelt világot jelenti, és belépj a szubjektív valóságodba, amit a képzeleteddel teremtesz meg. Tehát túl kell lépni a környezeten, az időn és a testen. Hiszen agyunk folyamatosan ingereket kap a külvilágból, amire szinte automataként reagálunk berögzült gondolati és érzelmi sémáink alapján.

Mivel meditációban képessé válhatsz arra, hogy belépj a három dimenziós fizikai síkon túl, az alaktalan létezőből álló energetikai világába, a kvantummezőbe, ezért olyan változásokat is foganatosíthatsz a jelenben, ami átírja a múlt tapasztalásait.

Ez azért lehetséges, mert a kvantum mezőben minden lehetőség és történés párhuzamosan jelen van. Ebben a dimenzióban nincs tér és idő, ezért a lehetőségek közül bármelyiket tényleges valósággá tudsz redukálni, akár olyat is, ami már földi létben lévő idősávon ténylegesen megtörtént. Ezzel átírhatod a múltat és megváltoztathatod a jövőt.

Tehát soha nem késő megbocsátani, akár olyanoknak is, akik már nincsenek itt velünk a földi megnyilvánulásban. Ezért ez egy hatalmas áldás, ráadásul a kvantumfizika tudományosan be is bizonyította, hogy mindez lehetséges.

A Megbocsátás vezetett  meditáció nem helyettesít semmiféle orvosi kezelést, terápiát, hanem annak kiegészítéseként saját felelősségre alkalmazható és az 1997. évi CLIV. törvény az egészségről 103.§ alá nem tartozó személyek számára javasolt.

Kinek való?

 • annak, aki felül akar kerekedni eddigi berögzült, önszabotáló programjain
 • annak, aki felszabadultan akar élni
 • annak, aki fel akarja fedezni tudatának erejét
 • annak, aki meg akarja tapasztalni, hogy milyen azt az életet élni, melyre lelke született
 • annak, aki el akarja engedni a sérelmek általi visszatartó erőket
 • annak, aki tudatosan élni akar teremtő erejével
 • annak, aki békét akar teremteni kapcsolataiban

Kinek nem való?

 • annak, aki nem akar változtatni
 • annak, aki jól érzi magát neheztelések és félelmek közepette is
 • annak, aki nem akar megtapasztalni egy élni érdemes életet
 • annak, aki szeret elégedetlen lenni az életével
 • annak, aki nem akarja kezébe venni élete kormány kerekét

Nem javasolt továbbá az 1997. évi CLIV. törvény az egészségről 103.§ alá tartozó személyek számára.

Ha Te is rátérsz a rendszeresen meditálók útjára, akkor olyan kiteljesedésre számíthatsz, mint amikor a bábból pillangó válik.

Bontakoztasd ki szárnyaidat!

A Megbocsátás vezetett meditáció tartalmazza:

 • A Megbocsátás vezetett meditáció videóhoz

korlátlan idejű és számú hozzáférést és meghallgatási lehetőséget kapsz.

+ ajándék: hanganyagként, mp3 formátumban


A vezetett meditáció ára:

3.490 Ft

Helyett

2.990 Ft

A korábbi meditációs elvonulás résztvevői mondták:

„Kedves Zsolt. Nagyon köszönöm a tegnapi meditációs élményt. Szeretném újra átélni, tegnap elhangzott hogy gyakorolni fontos, aki nem tud még mély szinten meditálni. Nálam ez van köszönöm a lehetőséget.”

Tóth Nelli

„A meditáció számomra a kulcs a vágyott élet eléréséhez, a tudomány, amelynek alkalmazása elvezet igazi önvalómhoz... Zsolt, példaértékű munkád van abban (is),hogy a lehető legtöbb embernek adod eszközül a kezébe a teremtés csodáját, amit személy szerint én is hálásan köszönök Neked! Mesterem vagy ezen az úton ...”

Lukács Anita

„Én depressziósan nőtem fel, sötétséget láttam, pár hónapja rendszeresen meditálok. Egyre jobban érzem magam! Ez a meditáció fantasztikus erőt ad nekem. Nyugalmat, lelki békét ad!!! Idáig egy alkalom volt, de be fogom építeni a mindennapjaimba!! Zsolti végtelenül hálás vagyok neked!! Tudásoddal életet adsz nekem!!”

Tóth Jácint

„Természetfölötti élmény volt, egymás után kétszer csináltam végig a meditációt. Fantasztikus áldása vagy ennek a világnak. Veled, a hiteddel és a megtapasztalásaiddal egy új varázslatos dimenziót nyitottál meg az emberek előtt. Hálás vagyok, hogy ennek az egésznek én is a részese lehetek. Áldott legyen minden, ami tőled és belőled származik. ”

Murzsa Tibor

Élmény garancia


Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a videós hanganyaggal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezeken a videókon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Aki a meditációkat vezeti:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója, A tudat hatalma című könyv társszerzője.

Négy éves koromban a szüleim elvittek egy karate edzésre. Megfogott a dolog, bár nem nagyon emlékszem hogyan, de a lényeg, hogy életem részévé vált. Később pedig több harcművészeti ágat is kipróbáltam, mint a Tai chi, Aikido, Jiu-jitsu.

A keleti harcművészetek által kerültem először kapcsolatba a meditációval is, hiszen mivel a karate egyik tradicionális ágát gyakoroltam, ezért mind edzés eleje és vége egy pár perces koncentrációval kezdődött, illetve zárult seiza (japán, tradicionális, illendő) ülésben becsukott szemmel. Akkor még nem nagyon értettem mire jó ez. Később a harcművészetek által találkoztam a Buddhizmussal és a Taoizmussal, amely vallások szerves részét képezi a csendes elmélkedés. Fejlődésem során, életem részévé vált a rendszeres napi meditáció.

Huszonhárom évesen lettem olyan karate mester, aki nem csak a fizikai síkon, hanem a lelki és mentális területen is elkötelezte magát a folyamatos önfejlesztés mellett. Később elsajátítottam az Agykontroll elmefejlesztő és stresszkezelő technikáit is.

Immár 27 éve meditálok napi rendszerességgel, életem egyik lételemévé vált. Rengeteg pozitívumot adott az évek során a meditáció gyakorlása, mondhatni többször megmentette az életemet. A napi gyakorlások során eljutottam arra a szintre, hogy kapcsolatba tudtam lépni a Végtelen Intelligenciával, a Forrással és kommunikálok vele. Amióta Őt választottam vezetőmnek, teljesen megváltozott az életem és az eredményeim is. Megkaptam a választ többek között arra, hogy mi az életfeladatom és életcélom. Ennek részét képezi az a felismerés is, hogy ezen a területen szerzett tudásom és tapasztalataimat osszam meg másokkal.

Legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor egyszerre több, mint 1000 embernek tartottam vezetett meditációt.

Kérdésed van?

Fordulj bizalommal hozzánk!

Központi elérhetőségeink:

0670/671-1160 (H-P 09h-18h)

ugyfelszolgalat@bodywakes.hu

„Ha választanom kellene, hogy mi az az önfejlesztő tevékenység, amit gyakorolnék abban az esetben, ha az összes többire nem lenne lehetőségem, az a meditáció lenne. Olyan mértékben változtatta és folyamatosan változtatja pozitív irányba a lényemet és életemet, amelyekre a legmerészebb álmaimban sem mertem gondolni.”
(Szántai Zsolt)

„Ha a világon minden 8 éves gyereket megtanítanánk meditálni, egy generáción belül eltűnne az erőszak a földről.”
(Dalai Láma)

Kapcsolat:  +36 70 671 1160       ugyfelszolgalat@bodywakes.hu