Wolf Olga

wolf-olga
Projektvezető és ügyfélszolgálati asszisztens, Bodywakes Nagyköveti Mentor, BodyWakes Nagykövet, Pénzügyi tanácsadó

Olgi lételeme a szolgálat és embertársai örömmel való segítése, támogatása.

2011 óta vállalkozó, s több, mint 12 éve használja és gyarapítja azokat a kommunikációs technikákat, amelyek biztos alapját az ELTE BTK angol és skandinavisztika szakos tanulmányai alatt szerezte. Erre épül az elmúlt 9+ év MPK Zrt-nél szerzett pénzügyi tanácsadói – értékesítői tapasztalata és rengeteg önfejlesztés. S mivel mindig is a legjobbak közé küldte az élet, a BodyWakes-szel is így kezdett el együttműködni; először 2015-ben, majd komolyabban 2019 márciusában.

Az elmúlt 24 év testmozgás kapcsán szerzett tapasztaltok (kosárlabda, úszás, tollaslabda, terepfutás, kerékpározás, jóga), valamint az elmúlt 6 év Életmódváltásban szerzett tapasztalatainak köszönhetően Olgi hiteles példaként szándékozik erőt és inspirációt adni a környezetének. Célja, hogy katalizátorként – csodás együttműködésben a BodyWakes Csapatával – minél több emberhez eljusson a cég küldetése, mert hisz benne, hogy minden ember képes dönteni, elköteleződni, változtatni, együttműködni, és boldog egyensúlyban élni önmagával és a szűkebb és tágabb környezetével. Mindezt testi-lelki-szellemi egészségben.

Olgi jelenleg a BodyWakes Webshop ügyfélszolgálatával, és – mint projekt – a koordinálásával kapcsolatos teendőket látja el, valamint a BodyWakes Nagykövetek értékesítő csapatát mentorálja. Mindkettő kihívás, de szénhidrát típusként mi sem testhezállóbb számára, mint örökmozgó csapattagként pozitívan megélni a kihívások és feladatok adta lehetőségeket úgy, hogy mindezt mély bizalommal és az Élet értelmébe vetett hittel teszi.

Hitvallása

“Hiszem, hogy a tudatosságunk az, amelyet egészségünk, környezetünk, és pénzügyeink terén egyaránt érdemes elmélyíteni és folyamatosan fejleszteni.”

Kedvenc idézete

“Te magad légy a változás, amit látni akarsz a világban!” – Ghandi

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
boho-timea
Bohó Tímea
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
toth-timi-foto
Tóth Tímea
Marketing asszisztens
nagy-laszlo
Nagy László
Bodywakes egészségmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető