Önátadás című vezetett meditáció

Meditációs hanganyag hozzájárulhat a tartós boldogság és belső béke eléréséhez.

Itt az ideje, hogy ne kívül keressük a boldogságot és a békét, mert a bölcs tudja, hogy ott soha nem találja meg azokat.
Mivel a földi létben minden poláris, azaz csak az ellentétével fordul elő, ezért csak az egó meghaladásával találhatjuk meg a belső csendet.

Az Önátadás vezetett meditáció:

Szinte minden ember a boldogságra törekszik. Legtöbbünk ezt külső körülményekben, kapcsolatokban, hivatásban, anyagiakban, szórakozásban, utazásban, hobbiban keresi.

Van aki átmenetileg meg is találja a boldogság pillanatnyi állapotát, majd aztán el is veszíti. Hiszen minden olyan érzelem, ami külső dolog függvénye, múlandó. Az életben minden folyamatosan változik, minden alá van rendelve szintrópia és a entrópia körforgásának, azaz a szüntelen virulásnak és hanyatlásnak. Ez biztosítja a lehetőséget a fejlődésre. Minden mozgásban van, semmi sem állandó.

Ráadásul ebben a minőségben minden poláris, azaz csak az ellentétével együtt fordulhat elő. Hideg-meleg, nappal-éjszaka, férfi-nő, öröm-bánat, boldogság-szomorúság, élet-halál. Az ellentétek dinamikus interakciója generálja a körforgást.

Emiatt mindaddig amíg azokon a tudatszinteken működünk, amelyek olyan frekvencián kalibrálnak, ami a személyiség és ezáltal a polaritáshoz kötődik, képtelenek vagyunk a tartós öröm és boldogság állapotát fenntartani.

A bölcs ezért másként tesz. Nem kívül keresi a valódi boldogságot, mert tudja, hogy ott soha nem fogja megtalálni. Ezért elindul befele, mélyen önmagába. E belső utazás során fellelhet olyan kincseket, amelyek megmutatják annak a létállapotnak az elérési lehetőségét, ami olyan békével, örömmel, boldogsággal jár, ami túlmutat az ember poláris elméjének korlátain.

Ez az út azonban nem sétagalopp, mert a személyiség meghaladásával jár. Ahhoz, hogy egy transzcendentális, extatikus élményt éljünk át, ki kell törni az elme lokális, személyes, önkorlátozó tudatállapotából és át kell adnunk magunkat az Egyetemes Tudat nonlokális aspektusának. Azaz meg kell történnie a teljes önátadásnak, amikor a tudatunkat megtisztítva, odafordulunk a Lelkünk felé, amin keresztül kapcsolódhatunk a magasabb minőségű Szellemi Erőkkel.

Erre a személyiség, az egó képtelen, mert uralmának a végét jelenti a tudatunk felett. Ezért mindent megtesz, hogy ez ne történjen meg. Nem akar kókler vezetőből, alázatos követő lenni, mert azt hiszi, hogy ő mindent jobban tud és csinál. Pedig ha így lenne, akkor nem okoznánk annyi szenvedést magunknak és a környezetünknek.

Tehát az igazi, tartós boldogság és belső béke, a személyes én önátadásán keresztül érhető el, amikor felajánljuk önzetlenül önmagunk tudatát a Lelkünk és a Teremtő szolgálatára. Ekkor megszületik bennünk az artuista szeretet, ami már nem vár el viszonzást, csak kiárad magából mások fényét éltetve. Ez a boldogság legmagasabb foka, ami mögött már nincs elvárás, nincs csere, nincs feltétel. Csak VAN.

Ennek a tudatállapotnak az elérése teljes elköteleződést és napi szintű tudatos gyakorlást igényel. A meditáció ehhez egy remek eszköz. Természetesen önmagában nem elegendő, de megnyithat olyan kapukat a tudatban, amely során betekintést nyerhetünk egy ilyen létállapotba. Aztán ezt megvalósítva és megerősítve a mindennapok forgatagában igazi Lélektudatos Emberekké válhatunk, akiket már nem köt a poláris világ megannyi viszontagsága.

Kinek való?

 • annak, aki át akarja élni a boldogság legmagasabb szintjét
 • annak, aki megtapasztalná a belső béke érzését
 • annak, akinek célja az éntudaton túlmutató fejlődés
 • annak, aki egy magasabb tudatszintre kíván emelkedni
 • annak, aki kíváncsi, hogy milyen állapot az, amit nem köt a polaritás
 • annak, aki valóban jelen akar lenni
 • annak, aki hajlandó átadni személyes énjét egy magasabb minőségű vezetettségnek

Kinek nem való?

 • annak, aki boldogtalanságban akar élni
 • annak, aki jól érzi magát diszharmóniában és elveszve
 • annak, aki nem akarja meghaladni önmagát és tovább fejlődni
 • annak, akinek megfelel a megrekedtség
 • annak, aki nem hisz a feltétel nélküli szeretetben
 • annak, aki szeret a múlton rágódni és a jövő miatt aggódni
 • annak, aki szeret tehetetlenül sodródni

Nem javasolt továbbá az 1997. évi CLIV. törvény az egészségről 103.§ alá tartozó személyek számára.

Ha Te is rátérsz a rendszeresen meditálók útjára, akkor olyan kiteljesedésre számíthatsz, mint amikor a bábból pillangó válik.

Bontakoztasd ki szárnyaidat!

Az Önátadás című meditáció tartalmazza:

 • Az Önátadás vezetett meditáció videóhoz

korlátlan idejű és számú hozzáférést és meghallgatási lehetőséget kapsz.

+ ajándék: hanganyagként, mp3 formátumban


A vezetett meditáció ára:

6.490 Ft

Helyett 30% kedvezménnyel

4.990 Ft

A korábbi meditációs elvonulás résztvevői mondták:

„Kedves Zsolt. Nagyon köszönöm a tegnapi meditációs élményt. Szeretném újra átélni, tegnap elhangzott hogy gyakorolni fontos, aki nem tud még mély szinten meditálni. Nálam ez van köszönöm a lehetőséget.”

Tóth Nelli

„A meditáció számomra a kulcs a vágyott élet eléréséhez, a tudomány, amelynek alkalmazása elvezet igazi önvalómhoz... Zsolt, példaértékű munkád van abban (is),hogy a lehető legtöbb embernek adod eszközül a kezébe a teremtés csodáját, amit személy szerint én is hálásan köszönök Neked! Mesterem vagy ezen az úton ...”

Lukács Anita

„Én depressziósan nőtem fel, sötétséget láttam, pár hónapja rendszeresen meditálok. Egyre jobban érzem magam! Ez a meditáció fantasztikus erőt ad nekem. Nyugalmat, lelki békét ad!!! Idáig egy alkalom volt, de be fogom építeni a mindennapjaimba!! Zsolti végtelenül hálás vagyok neked!! Tudásoddal életet adsz nekem!!”

Tóth Jácint

„Természetfölötti élmény volt, egymás után kétszer csináltam végig a meditációt. Fantasztikus áldása vagy ennek a világnak. Veled, a hiteddel és a megtapasztalásaiddal egy új varázslatos dimenziót nyitottál meg az emberek előtt. Hálás vagyok, hogy ennek az egésznek én is a részese lehetek. Áldott legyen minden, ami tőled és belőled származik. ”

Murzsa Tibor

Élmény garancia


Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a videós hanganyaggal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezeken a videókon keresztül kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Aki a meditációkat vezeti:

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója, A tudat hatalma című könyv társszerzője.

Négy éves koromban a szüleim elvittek egy karate edzésre. Megfogott a dolog, bár nem nagyon emlékszem hogyan, de a lényeg, hogy életem részévé vált. Később pedig több harcművészeti ágat is kipróbáltam, mint a Tai chi, Aikido, Jiu-jitsu.

A keleti harcművészetek által kerültem először kapcsolatba a meditációval is, hiszen mivel a karate egyik tradicionális ágát gyakoroltam, ezért mind edzés eleje és vége egy pár perces koncentrációval kezdődött, illetve zárult seiza (japán, tradicionális, illendő) ülésben becsukott szemmel. Akkor még nem nagyon értettem mire jó ez. Később a harcművészetek által találkoztam a Buddhizmussal és a Taoizmussal, amely vallások szerves részét képezi a csendes elmélkedés. Fejlődésem során, életem részévé vált a rendszeres napi meditáció.

Huszonhárom évesen lettem olyan karate mester, aki nem csak a fizikai síkon, hanem a lelki és mentális területen is elkötelezte magát a folyamatos önfejlesztés mellett. Később elsajátítottam az Agykontroll elmefejlesztő és stresszkezelő technikáit is.

Immár 27 éve meditálok napi rendszerességgel, életem egyik lételemévé vált. Rengeteg pozitívumot adott az évek során a meditáció gyakorlása, mondhatni többször megmentette az életemet. A napi gyakorlások során eljutottam arra a szintre, hogy kapcsolatba tudtam lépni a Végtelen Intelligenciával, a Forrással és kommunikálok vele. Amióta Őt választottam vezetőmnek, teljesen megváltozott az életem és az eredményeim is. Megkaptam a választ többek között arra, hogy mi az életfeladatom és életcélom. Ennek részét képezi az a felismerés is, hogy ezen a területen szerzett tudásom és tapasztalataimat osszam meg másokkal.

Legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor egyszerre több, mint 1000 embernek tartottam vezetett meditációt.

Kérdésed van?

Fordulj bizalommal hozzánk!

Központi elérhetőségeink:

0670/671-1160 (H-P 09h-17h)

ugyfelszolgalat@bodywakes.hu

„Ha választanom kellene, hogy mi az az önfejlesztő tevékenység, amit gyakorolnék abban az esetben, ha az összes többire nem lenne lehetőségem, az a meditáció lenne. Olyan mértékben változtatta és folyamatosan változtatja pozitív irányba a lényemet és életemet, amelyekre a legmerészebb álmaimban sem mertem gondolni.”
(Szántai Zsolt)

„Ha a világon minden 8 éves gyereket megtanítanánk meditálni, egy generáción belül eltűnne az erőszak a földről.”
(Dalai Láma)

Kapcsolat:  +36 70 671 1160       ugyfelszolgalat@bodywakes.hu