Öngyógyítás

Mesterfokon

Kiscsoportos elvonulás a Benned lévő gyógyító erő felfedezéséhez és gyakorlati alkalmazásához

Szántai Zsolttal

Tapasztaltad már , hogy:

 • elvesztetted a kapcsolatot a belső Forrásoddal?
 • elhangolódtál az egészség hullámhosszáról?
 • elhagyott az életerőd?
 • elvesztetted a kontrollt a tested felett?
 • lényed fájdalmasan, betegségek formájában kiált vissza, mert letértél az utadról?
Bizony ez sokunkkal előfordul, hisz mindannyian emberek vagyunk, akik tapasztalni jöttek a világra.


Megtapasztalni és felfedezni, hogy kik vagyunk valójában, és mi a feladatunk ebben a létezésben.


Sokszor letérünk lelkünk útjáról, mert tudattalanul átadjuk életünk vezetését a személyes énünknek, az ego viszont alkalmatlan a vezetésre és emiatt sokszor zsákutcába irányítja életünket.Ha nem vagyunk elég tudatosak, és nem halljuk meg lelkünk sugallatait, hogy mi lenne a bölcs irány, akkor eljuthatunk egy olyan pontra, amikor lényünk már hangosabban kezd kiabálni, amit a testünk betegségek formájában manifesztál.


Ha viszont felfedezzük a bennünk lévő végtelen bölcsességet, intelligenciát és erőt, akkor egy magasabb minőséghez csatlakozva fizikai síkon is képessé válhatunk az öngyógyítás folyamatának természetes áldására.

Mi lenne, ha...

 • mindennapi életed nagy részét a nyugalom, a béke és a harmónia töltené ki?
 • megtapasztalnád a benned is szunnyadó és mindent átható végtelen és feltétlen szeretetet?
 • képessé válnál elengedni személyiséged korlátait és megadni magadat egy felsőbb hatalomnak?
 • az elengedés és a megengedés misztikumán keresztül te is képessé válnál befogadni a Végtelen Intelligencia gyógyító erejét?
 • az egészség csodáját nem csak rövid időre tapasztalhatnád meg, hanem tudatod megfelelő orientációjával természetes létállapotoddá tudnád manifesztálni?

Ez nem egy tanfolyam, ez nem egy elméleti oktatás, hanem egy olyan, 6 hónapos közös, belső munka, melynek célja felébreszteni a benned is jelenlévő öngyógyító erőt.

Ennek érdekében féléven keresztül minden hónapban a jelentkezők közül 10 fő kiválasztottal együtt előre megbeszélt időben és helyen elvonulunk, létrehozva egy közös energiateret, amiben mindenki megtalálhatja saját gyógyulásának egyéni lehetőségét.


A közös elvonulások nem helyettesítenek semmiféle orvosi kezelést, terápiát, hanem annak kiegészítéseként saját felelősségre lehet részt venni rajtuk és az 1997. évi CLIV. törvény az egészségről 103.§ alá nem tartozó személyek számára javasoltak, és mindenki egyéni felelőssége és tudatszint változásának a minősége határozza meg, hogy milyen eredményt ér el.


 Zsolt csupán csak közreműködik abban, hogy könnyebben megtaláld és létrehozd önmagad belső gyógyítójával a kapcsolatot, amelyet tudatosan képessé válhatsz kiterjeszteni fizikai megnyilvánulásod harmonikus működésének érdekében.

Szántai Zsolt az az ember, aki nemcsak mély elméleti tudásra tett szert az évek során az öngyógyítás területén, hanem saját életében is sikeresen létrehozta és megvalósította azt a kapcsolatot a Felsőbb Intelligenciával, melynek segítségével képessé vált saját egészségügyi kihívásait is megoldani.

Csodálatos gyógyulásainak több története is van, melyekből íme 1-1 részlet:

"A történet ott kezdődik, hogy 1981-ben, nem egészen 4 évesen elkezdtem karatézni...Heti 8-10 edzésem volt egészen 30 éves koromig. Egy dolgot viszont nagyon elhibáztam közben, nem vigyáztam eléggé a testemre. Űztem, hajtottam, ami a csövön kifért. Szegény pedig már alig húsz éves koromban adta a jeleket, hogy valamit nem jól csinálok. Igen, már akkor tájt elkezdett fájni a derekam. Ahogy teltek az évek, ez egyre csak rosszabbodott.

Harmincegy éves koromban egy nagy túlvállalás hatására egyik reggel arra eszméltem, hogy nem tudok felkelni és lábra állni. Csináltattam egy MRI vizsgálatot és a diagnózis kiszakadt gerincsérv lett az alsó ágyéki szakaszon. Kórházba kerültem és egy speciális eljárással műtét nélkül ki tudták kezelni a dolgot, amit injekciókúra és gyógytorna követett. Ez óriási törés volt az életemben, mert abba kellett hagynom a küzdősportokat. Innentől kezdve csak speciális erősítő és kondicionáló edzéseket tudtam csak csinálni. Ennek ellenére a sérvem többször kiújult az elmúlt 12 évben néha jobban, néha kevésbé.

Az utolsó kiújulás 2019 őszén, egyik csütörtök reggel történt. Reggeli gimnasztika közben éreztem, hogy valami kimozdult a gerincemben a helyéről.

Szombaton már egy fájdalom ambulancián kötöttem ki, ahol szteroid injekciót kaptam, de az sem segített. 

Kedden még becsoszogtam az irodánkba, de szerda reggelre már felkelni sem tudtam, sőt minden apró mozdulat maga volt a kínszenvedés. Magzatpózban nyöszörögtem. Délutánra már olyan fájdalmaim lettek, hogy elöntött a hideg veríték, hányingerem lett és elkezdtem szédülni. A bal lábam teljesen lezsibbadt, már alig éreztem.

Az Országos Gerincgyógyászati Központba kerültem, ahol látva feleségem aggódóan helyeslő arcát, valamint a fájdalmak hatására rábólintottam a műtétre.

A szobatársaim keserves történeteit hallva elkezdtek bennem átfordulni az érzések és eljutottam egy hálatelt állapotba.

A fájdalmaim csillapítása végett naponta többször is meditáltam. Aztán csütörtök este a másnapi műtétem előtti napon, jött egy érzés, hogy nézzek meg egy filmet a telefonomon.

Klassz kis film volt, tele érzelmekkel. Volt benne egy rész, amikor a család egy gyönyörű tengerparton önfeledten szórakozik és férfi meg a nő kézen fogva fut a homokban be a vízbe. Elszorult a szívem, hogy valaha fogok-e futni így Encivel a tengerparton és önfeledten játszani a gyerekekkel?

Vége lett a filmnek és hirtelen nagyon magányos lettem, ott egyedül a kórteremben. Ránéztem az órára, este fél nyolcat mutatott. Ez nálunk otthon a vacsoraidő. Becsuktam a szemem és elképzeltem, hogy otthon vagyok a családommal.

Hagytam, hogy minél intenzívebben átjárjanak az érzések, minden részletét megfigyeltem ennek a jelenetnek. A feleségem mosolyát, a gyermekeim kacagását, éreztem az ölelésüket, a finom puszikat...

És akkor csoda dolog történt! Arra lettem figyelmes, hogy a még mindig tartó fájdalom és lábzsibbadás kb. 60%-kal csökkent. Bármilyen irányba tudtam fordulni az ágyban és még fel is tudtam állni! Alig éreztem fájdalmat. Elkezdtem sétálgatni a saját lábamon.

Teljesen belelkesültem és elkezdtem bátrabban mozogni. Aztán elkezdtem guggolni, emelgetni a térdem. Majd örömömben köríves karate rúgásokat csináltam, majd tekerős mély csípő nyújtó mozdulatokat. Úristen újra tudok mozogni és alig fáj!

Másnap reggel a nővérke és főorvos is döbbenten álltak előttem, de persze mosolyogva utamra engedtek... Műtét nélkül a saját lábamon tértem haza."

Míg egy másik beszámolóban a következőket osztotta meg:

"...idén április óta megromlott az egészségem. Azt éreztem, hogy folyamatosan fogy az életerőm. Mintha valami szívta volna el az energiámat. Hirtelen az alvásigényem 8-9 órára nőtt, a korábbi 5-6 órához képest. Sőt 9 óra alvás után is úgy éreztem, hogy nem bírok kikelni az ágyból. Miután nagy nehezen sikerült felkelnem, utána is egész nap azt éreztem, hogy alig élek. Emellett totál dekoncentráltság, agyi köd, lassult gondolkodás. A mentális terhelhetőségem és kognitív teljesítőképességem kb. 10%-ra csökkent.

Árnyéka lettem önmagamnak. Bíztam benne, ahogy telik az idő, majd javul a helyzet. De sajnos nem így lett. Az állapotom egyre rosszabbodott. Odáig fajult a dolog, hogy egyszer el is ájultam. Persze még ekkor sem lassítottam, felálltam és mentem tovább. De az árral szemben nem sokáig küzdhet az ember. A test ugyanis benyújtja a számlát előbb-utóbb. Nálam is ez lett.

Miután egyre rosszabbul éreztem magam, elmentem egy holisztikus orvos barátomhoz kivizsgálásra. Vérvételen, különböző műszeres méréseken estem át. Majd egy másik gyógyító ismerősömhöz is ellátogattam. Mindenhol ugyanaz jött ki, amit mélyen belül én is tudtam és éreztem (mert a tüneteim elég egyértelműek voltak), csak nem akartam beismerni.

Miután már hivatalos orvosi diagnózisom volt arról, hogy központi idegrendszeri kimerültségem és mellékvese kifáradásom van, sem vettem komolyan a dolgot.

Persze fizikai síkon mindent megtettem, ami ilyenkor a protokoll, kicsit segítettek is ezek az eszközök, de tudtam, hogy a felépülésemnek nem ez lesz csak a megoldása.

Egy hónapokig tartó belső utazásra indultam. Megjártam a poklot, ami egész addig tartott, míg az egóm ellenállt a belső változásnak, átalakulásnak. Végül egyik délelőtt megtörtént a csoda és megadtam magam a Mindenségnek.

Semmi kedvem nem volt aznap edzeni, esett is, fújt a szél, enervált voltam, de nagy nehezen elkezdtem a bemelegítést...

Átadtam magam teljesen az érzésnek, szinte mámoros állapotba kerültem. Közben egy belső hang elkezdett beszélni hozzám. Nem bírtam és nem is akartam leállítani. Jó érzést adott, sőt azt vettem észre, hogy egyre magasabbra emelkedik tőle a rezgésem. Fantasztikusan kezdtem érezni magam. Hirtelen visszajött minden erőm, kitisztult az egész lényem. Bizsergett minden porcikám és közben a mantra egyre erősebben lüktetett bennem. Átjárta az egész lényem és éreztem, hogy sejt szintre hatol. 

Varázslatos érzés volt átélni mindezt. Az edzés végére még a nap is kisütött. Éreztem, hogy röpke egy óra alatt teljesen átalakultam testileg, lelkileg, mentálisan. Egy új valóban tapasztaltam meg önmagam. Minden tünetem eltűnt! Éreztem, hogy a több mint fél éve tartó küzdelemnek vége. Meggyógyult a testem azáltal, hogy a lelkemnek adtam át a teret az egóm helyett.

Mi "véletlen", hogy pont ma kora délutánra volt kontroll vizsgálatra időpontom orvos barátomhoz. Éreztem, hogy jobbak lesznek az eredményeim, de a mérhető változás még engem is megdöbbentett:

A szervezetem adaptációs szintje 48%-ról 89%-ra emelkedett.

A vegetatív szabályozás mutatója 58%-ról 98%-ra.

A központi szabályozás mutatója 41%-ról 93%-ra.

A pszichoemocionális állapot 32%-ról 98%-ra.

Az egészség integrált állapot mutató 45%-ról 94%-ra.

Biológiai életkor 43-ról 31 évre csökkent."

Az öngyógyítás képessége Számodra is elérhető

Mindeközben Zsolt rájött, hogy az öngyógyítás képessége nem egy egyéni kiváltság, hanem bárki elérheti abban az esetben, ha képessé válik tudatszintjének emelésével magasabb lelki minőséget megélni.

Hiszen az egészség az ember természetes állapota, amelytől viszont könnyű elhangolódni, ha hagyjuk, hogy személyes énünk által gerjesztett ártó gondolati és érzelmi energiák, valamint cselekedetek és szokások átvegyék lényünk feletti uralmat.


Az elvonulások során gyakorlatban alkalmazzuk a neuroplaszcititás, az epigenetika, a kvantumbiológia, a pszicho-neuro immunológia eszköztáraiból azokat a könnyen elsajátítható módszereket, melyeket nemcsak az egyéni, hanem a csoporttudat erejének összeadódásával ténylegesen megtapasztalható valósággá teremtjük.

Az Öngyógyítás Mesterfokon
6 alkalmas elvonulás arra tanít meg a gyakorlatban,

hogy hogyan fedezd fel, hogy egy belső munka és egyedi ütem segítségével, hogyan fedezd fel a Benned is jelenlévő gyógyító erőt annak érdekében, hogy egy kiteljesedett, boldog, egészséges életet teremts önmagadnak, és ezáltal  környezetednek is többet adhass magadból.

Ezek tehát nem szokványos elvonulások lesznek!

Egy olyan belső átalakulást eredményező kiscsoportos és gyakorlatias, 6 hónapon át tartó utazás, melyet a neurobiológia, az epigenetika, a kvantum-, és metafizika eszköztárának bevetésével érünk el, amiben mindenki megtalálhatja saját gyógyulásának egyéni lehetőségét.

Kinek való?

 • aki fel akarja fedezni a benne lévő öngyógyító erőt
 • aki készen áll változtatni régi, önromboló szokásain
 • aki pozitív irányba akarja változtatni életét és egészségi állapotának alakulását
 • aki hajlandó időt és energiát befektetni a változás érdekében
 • aki a tudatosságának egy magasabb szintre akar emelkedni

Kinek nem való?

 • aki csak kívülről várja a megoldást a problémáira
 • aki nem akar fejlődni
 • aki megelégszik az élet árnyékos oldalával
 • aki szereti magát "szórakoztatni" a problémáival és jól érzi így magát
 • aki nem hajlandó időt és energiát fordítani élete megváltoztatására

Hogyan járulhat hozzá ez a 6 hónapos utazás az életedhez?

Az elvonulások során lépésről-lépésre közösen tapasztaljuk meg azt az állapotot, amely elvezet  egy kiteljesedett, egészséges és boldog élet elérése felé. Csak olyat tanulunk és gyakorlunk, ami az életben letesztelt és működik. A kiválasztott 10 fővel együtt, rugalmasan alakítjuk a folyamatot, energiáinkat összeadva, hogy abban aztán mindenki a saját ütemében és igényeinek megfelelően fejlődhessen.

Elképzelted az egészséges létállapotodat?
Most képzeld el, hogy valósággá válhat!

Ha el tudod képzelni, meg is tudod valósítani!
Ebben segíthet neked az elvonulás során közösen megteremtett energiatér!

Az elvonulás díja

részletfizetéssel

alkalmanként

20.000 Ft/fő/alkalom

Helyszín és időpontok


Dunakeszi és környéke

*lehetőség szerint a szabadban,
a Duna-parton,
mindenképpen személyes jelenléttel, tervezetten 3 órás időtartamban


2021. május 28. péntek 15h

2021. június 25. péntek 15h

2021. július 30. péntek 15h

2021. augusztus 27. péntek 15h

2021. szeptember 24. péntek 15h

2021. október 22. péntek 15hMaximális létszám: 10 fő,

akikkel az a cél, hogy a 6 hónap során együtt haladva mindenki kihozza magából egyenként a benne rejlő öngyógyító lehetőségeket.

Jelentkezési határidő:
2021. május 26. szerda éjfél

Bónusz: A BodyWakes Öngyógyítók Facebook-csoport örök tagsága

Aki az elvonulásokon közreműködik:

Szántai Zsolt

 • BodyWakes alapítója, egészségmentor
 • Az „Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója
 • A Tudat Hatalma című könyv társszerzője
 • Boldog férj és 6 gyermek szerető édesapja

Életút:

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalapítója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

Gyere, tartozz te is a társadalom azon felső 10 %-hoz , aki nem túléli, hanem éli az életét!

LEFOGLALOM A HELYEM!

Kapcsolat:  +36 70 671 1160       ugyfelszolgalat@bodywakes.hu