Afrikai rizssaláta lazaccal: 400 kcal

Afrikai rizssaláta lazaccal: 400 kcal

Hozzávalók:

75 g lazac

23 g barna rizs

50 g sárgarépa

80 g spenót

14 g zöld olívabogyó

11 g extra szűz olívaolaj

Hozzávalók még: fél-fél csokor menta, koriander és petrezselyemzöld, 1 gerezd fokhagyma, 1 szál újhagyma (ízlés szerint).

Elkészítés:

A rizst enyhén sós vízben puhára főzzük. A füstölt lazacot csíkokra vágjuk. Eközben grillen, vagy serpenyőben enyhén roppanósra pároljuk a felkarikázott sárgarépát. Fölkarikázzuk az újhagymát, apróra vágjuk a fokhagymát. Összekeverjük a salátaöntetet: az olajat, pici borsot és az apróra vágott zöldfűszereket. A főtt rizsre öntjük az öntetet, összekeverjük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott füstölt lazacot és a friss spenótot. Végül megszórjuk az olajbogyóval.

A recepthez ajánlott termékeket rájuk kattintva a webshopunkban vásárolhatod meg:

Barnarizs

Hozzávalók

Útmutató

Afrikai rizssaláta lazaccal: 400 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.