Almaszószos kacsamell barnarizzsel: 500 kcal

Almaszószos kacsamell barnarizzsel: 500 kcal

Hozzávalók:

164 g kacsamell

58 g alma

13 g Szafi édesítő

17 g barna rizs

8 g barna rizsliszt

222 g Koko kókusztej

10 g kókusz zsír

 

Elkészítés:

A kacsamellet felszeleteljük, ízlés szerint fűszerezzük, majd kókuszzsírban mindkét oldalát megpirítjuk és készre pároljuk. Az almát meghámozzuk, daraboljuk, majd a Szafi édesítővel ízesítve kevés vízben megpároljuk. Amikor félig megfőtt a kókusztejből és barna rizslisztből készült habarással krémesítjük az almaszószt. A kacsaszeleteket az almaszósszal és készre főtt barna rizzsel tálaljuk.

 

A recepthez ajánlott termékeket rájuk kattintva a webshopunkban vásárolhatod meg:

Barna rizsliszt 

Kókusz zsír

Barna rizs

 

Hozzávalók

Útmutató

Almaszószos kacsamell barnarizzsel: 500 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.