Avokádós hal salátával: 500 kcal

Avokádós hal salátával: 500 kcal

Hozzávalók:

172 g fehér húsú tonhal

227 g Eisberg saláta

208 g uborka

85 g GM kenyér

27 g avokádó

5 g extra szűz olívaolaj

Hozzávalók még: citrom, zöld fűszerek

Elkészítés:

A salátához összevágjuk a hozzávalókat. Az avokádót felszeleteljük és a salátához keverjük. Az olívaolajból friss dresszinget készítünk, citrommal és zöld fűszerekkel. A halról leöntjük a levét a salátára tesszük majd  leöntjük a dresszinggel. Pirítóssal fogyasszuk.

 

Hozzávalók

Útmutató

Avokádós hal salátával: 500 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.