Monok Renáta

monok-reni-foto
Ügyfélszolgálati menedzser, kreatív asszisztens, BodyWakes Nagykövet

Reni 7 éves kora óta sportol, életének szerves része a mozgás, és mások bevonása a lelkileg és fizikailag is felemelő testmozgásba. Sokáig kosarazott, több kategóriában is nagyon eredményes versenyző volt.

Később talált rá a kettlebell-re és a mediball-ra, amely mozgásformák iránt azonnal szerelmet érzett. Mediball eredményei: Kiss Viviennel páros kreatív mozgásban országos első helyezések, valamint egyéni mérkőzésben 1. helyezés és kreatív mozgásban 2. helyezés. Folytatásként a mediball oktatói képzésére is, mint rövid távú céljára tekint.

Reni a sport lelki és mentális vetületét is ugyanolyan fontosnak tartja, mint a fizikai síkon elért eredményeket. Egyik edzőtársa kapcsán merült fel benne az igény, hogy milyen módon lehet jobb életminőségre szert tenni akkor, ha csak a mozgás önmagában nem hozza meg a várt eredményt. A kutatómunka következménye: találkozás a BodyWakes-szel, ahol – mint az érdeklődő ügyfelek első számú kapcsolata – Reni szolgál precíz válasszal minden, a táplálkozási tanácsadás programjával kapcsolatos érdeklődő kérdésre. Ő az az ember, akivel először találkoznak a BodyWakes életmód koncepció felől érdeklődő ügyfelek.

Ez a pozíció megkívánja az empatikus, megértő, határozott és türelmes hozzáállást, amit Reni – életkorát meghazudtolva – minden egyes megkeresés alkalmával örömmel tanúsít. Remekül épít új kapcsolatokat, és örömét leli abban, ha embertársainak segíthet az életmódváltás területein kitűzött céljaik elérésében.

Hitvallása

“Légy hiteles abban, amit csinálsz!” – a BodyWakes leendő és meglévő ügyfelei egyaránt szívből jövő segítséget kapnak Renitől.

“Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy az embereket a kielégítő válaszaimmal szolgálhassam. Mivel semmilyen szempontból nem vagyunk egyformák, sem testi, sem lelki, sem mentális értelemben, alapvetően mindig empátiával és rugalmassággal állok minden ügyfélbeszélgetés elébe. Mert a legfontosabb számomra, hogy Értéket tudjak adni a környezetemnek.”

Küldetése

“Minőségi és kiegyensúlyozott életet élni minden területen, és ebben utat mutatni az embereknek, és támogatni őket abban, hogy minderre a legmegfelelőbb pillanat a Most.”

Kedvenc idézete

“Csakis a szervezett közösség válik alkotó erővé, kedves barátom! Az ember egymagában elvész, míg a közösségben minden törekvés megtalálja a maga helyét, és együttesen hozzájárulnak minden egyén felemeléséhez, valamennyi közösség együttes tevékenysége pedig közelebb viszi az emberiséget Istenhez.”

/Liviu Rebreanu/

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor