Szilvi 75%-ra emelte vitalitását, búcsút intett a fejfájásnak, a hasfájásnak emellett pedig csodás példát mutat gyermekeinek!

Szilvi tavaly szeptemberben vett részt nálunk táplálkozási tanácsadáson, ahol elmesélte, hogy egy gyerekkori, komoly vesegyulladást követően a szülei mindentől óvták, a mozgástól is, így nem tudott 100%-ban kiteljesedni. Most felnőtt fejjel viszont rátalált a futásra, amiben egyre több kihívást és fejlődési lehetőséget látott, egyre magasabb szinteket szeretett volna megugrani, éppen ezért mindezt szerette volna megtámogatni a táplálkozással is.

Mindemellett elmesélte, hogy 3 csodálatos gyermek édesanyja, akiknek szeretne jó példát mutatni az életmódjával és így inspirálni őket is az egészségtudatos életvitelre.

Ahhoz, hogy összerakhassuk Szilvi számára azt a személyre szabott térképet a táplálkozás területén, amivel elérheti céljait, műszeres mérések segítségével megnézzük a táplálkozási típusát, hormontípusát és különböző egyéni érzékenységeit.

Ezek alapján pedig öt lépésben beállítjuk a táplálkozását.

Először is átbeszéltük vele mik azok az élelmiszerek, melyek számára jótékonyak, semlegesek, ritkán fogyasztandók, vagy esetleg kerülendők.

Második lépés gyanánt megnéztük egy-egy étkezésen belül a neki legideálisabb fehérje, zsír és szénhidrát bevitel arányát.

Harmadik lépésként meghatároztuk hányszor és milyen időközönként érdemes étkeznie, figyelembe véve a mindennapi tevékenységeit, időbeosztását.

Negyedikként a mennyiségekről is beszéltünk, hogy ezekben az időpontokban pontosan mennyit érdemes fogyasztania.

Ötödik lépcsőben pedig az étrendkiegészítés területére is ránéztünk, hogy mik azok az étrendkiegészítők, amik az étrenden felül segíthetik a szervezet optimális működését Szilvi céljainak megfelelően.

Ő pedig mindezt beiktatta mindennapjaiba és tudatosan lépésről lépésre átalakította táplálkozási szokásait.

Mindennek köszönhetően a tanácsadáson boldogan számolt be arról, hogy korábban jellemző hasfájásos panaszai megszűntek, a haja dúsabb lett és tartása is jobbá vált. Plusz mellékhatásként pedig fejfájásainak is búcsút inthetett.

Emellett megnéztük vitalitását, ami 50%-ról 75%-ra emelkedett.

Szilvi az első alkalommal azt fogalmazta meg, hogy szeretne 20-30-40 év múlva is mozogni, sportolni, aktív életet élni, három gyermekének pedig jó példát mutatni.

Mindehhez pedig most már a lehető legjobb úton jár!

Gratulálunk Szilvi! Igazi példa vagy!

Kiss Vivien

BodyWakes Egészségmentor

Funkcionális táplálkozási tanácsadó