Az egészség mindenkié tudássorozat következő részében:

Szakmai esettanulmányok elemzése holisztikus szemmel
–  egész napos, interaktív online workshop szakembereknek –

2022. június 25. szombat

Kinek szól ez a nap?

Elsősorban integratív szemléletű orvosoknak, dietetikusoknak, természetgyógyászoknak, táplálkozási tanácsadóknak, pszichológusoknak, coachoknak, akik érdeklődnek a holisztikus szemléletű, komplementer gyógyászat iránt.

A funkcionális medicina megközelítése abban tér el a konvencionális orvoslástól, hogy nem csupán a tüneteket kezeli, hanem holisztikus szemlélettel az embert, mint test, lélek, szellem összetett komplexét vizsgálja, figyelembe véve a genetikai faktorokat, az életmód tényezőket és az ok-okozati összefüggéseket feltárva egészen lemegy a betegségeket kiváltó problémák gyökeréig, amit igyekszik a lehető legtermészetesebb eszközökkel megoldani minden szinten.
A holisztikus gyógyászat első lépése mindig az alapos és mindenre kiterjedő anamnézis, hogy minél szélesebb és mélyebb információ birtokába kerülhessünk a klienssel és életvitelével kapcsolatban. Második lépés az összefüggések lemodellezése, amely segíti az orvosnak vagy terapeutának azonosítani és javítani a fiziológiás működésben és az emberi test biokémiájában bekövetkezett diszfunkciókat. Majd ennek megfelelően személyre szabott terápiás terv elkészítése következik, amely tartalmazza mindazon természetes eszközöket, amelyek segítenek aktivizálni a szervezet öngyógyító folyamatait.

A BodyWakes szakmai csapata ennek szellemiségében igyekszik megközelíteni a hozzáforduló kliensek egészségügyi kihívásainak megoldását.
Sok éves tapasztalatunk azt igazolja, hogy ez a szakmai nézőpont hatványozottan nagyobb eredményt tud hozni az összetett egészségügyi kihívásokkal küzdő emberek életében.
A BodyWakes Életmód Akadémia szakmai kuratóriuma ezért úgy gondolta, hogy a hasonló területen tevékenykedő egészségügyi szakemberek számára szervez egy nyílt szakmai napot, ahol megosztja a tudását és tapasztalatait olyan esettanulmányok szakmai bemutatásával és elemzésével, amelyek a legátfogóbb hozzáadott értéket tudják nyújtani ezen a területen.

Ajánljuk ezeket az előadásokat:

holisztikus szemléletű orvosoknak, dietetikusoknak, egészségügyi szakembereknek,

természetgyógyászoknak, terapeutáknak,

integratív szemléletű pszichológusoknak, pszicho terapeutáknak,

táplálkozási tanácsadóknak,

coachoknak,

azok számára, akik érdeklődnek a holisztikus szemléletű, komplementer gyógyászat iránt

Mire számíthatsz a nap folyamán?

A szakmai nap során tervezetten négy esettanulmány kerül bemutatásra, egy-egy körülbelül 1,5 óra időtartamban délelőtt 10h és este 18h között. Mindegyik esettanulmány bemutatása anonim módon történik, mert hozzánk forduló, létező személyekhez köthetőek.
Külön-külön bemutatjuk a részletesen felvett anamnézist, az azt kiegészítő funkcionális kérdőívek alkalmazását, funkcionális laborelemzést. Továbbá az ilyen módon begyűjtött adatok komplex, holisztikus szemléletű ok-okozati levezetését és terápiás javaslatait.
A minél szélesebb körű tudás átadása érdekében az esettanulmányok bemutatása és elemzése nem csak előadás formájában, hanem Zoom alkalmazáson keresztül, interaktív (kérdezz-felelek) kommunikációs lehetőséggel is kiegészül, képernyőn megosztott Power Point prezentáció által bemutatva.

Szakmai konzulensek

Dr. Rusvai Beáta

Gyermekgyógyász szakorvos, Egészségügyi közgazdász és menedzser, Természetgyógyász, Okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, Okleveles Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Hormonegyensúly tanácsadó, a Magyar Életmód Orvostani Társaság tagja

Orvosi diplomámat 1998-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, egészségügyi közgazdász és menedzser diplomámat 2000-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. 2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát tettem. 18 éves tapasztalatom van a gyógyítás területén. Dolgoztam gyermekkórházakban, és újszülött-koraszülött osztályokon is, jelenleg magánpraxisban fogadom a gyógyulni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Mindig is érdekeltek a természetes gyógymódok.

Munkám során holisztikus szemlélettel dolgozom, mindig az egész embert figyelem, test-lélek-szellem síkon, és ötvözöm a nyugati és keleti gyógymódokat.

Heszberger Edina

Holisztikus szemléletű dietetikus, Horisan Metabolic Typing táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott.

Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában.

Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagukkal való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

SzeReni

Andrejkovics-Szentmihályi Renáta

Bodywakes egészségmentor, Funkcionális & Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Okleveles táplálkozástudományi szakember

Renáta már gyerekkora óta vonzza az egészségügy világa, nem is annyira a gyógyítás, mint inkább azon betegségek megelőzése, melyet életmódunkkal tudunk befolyásolni. Ez indíttatta arra, hogy a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán tanuljon.

Több mint 10 évet foglalkozott környezet-egészségüggyel, az épített- és a természeti környezetben előforduló kockázati tényezők, valamint életmódunk egészségre gyakorolt hatásait vizsgálva. Közben, mivel érdeklődése egyre inkább a táplálkozás és annak a prevencióban betöltött szerepe felé irányult, elvégezte a mesterszakot is, és okleveles táplálkozástudományi szakember végzettséget szerzett.

Ekkor már elkezdett motoszkálni benne a gondolat, hogy táplálkozási tanácsadással foglalkozzon, azonban még nem érezte akkor kellőképpen felkészültnek magát, hogy ténylegesen személyre szabottan tudjon segíteni a hozzá fordulóknak. Később elkezdett továbbképzési lehetőségek után kutatni, így talált rá egy funkcionális szemléletű táplálkozási ismeretek képzésre, melyet el is végzett.

Ez gyökeresen átalakította az addigi szemléletmódját, és világossá vált számára, hogy ez az ő útja.

Majd rátalált a BodyWakesre, ahol tudását és ismereteit bővítve elvégezte a Holisztikus táplálkozási tanácsadó, valamint a Humán anyagcseretípusok és azok táplálkozási irányelvei képzéseket. Időközben a közös munka során ténylegesen megbizonyosodott arról, hogy a BodyWakeshez forduló ügyfelek egészséges életmód kialakításához való hozzásegítése az, amit igazán szívvel lélekkel szeret csinálni.

Czicze Beatrix

BodyWakes lélekmentor, természetgyógyász, kineziológus

Beatrix 18 éve készség-, képesség- és személyiségfejlesztő, stresszoldó konzultánsként és kineziológusként dolgozik. Nagy hálát érez azért, hogy életében megtalálta a szívéhez és lelkéhez közel álló életfeladatot: abban segíteni a hozzá fordulóknak, hogy boldog, kiteljesedett és harmonikus életet éljenek.

Önismereti tanulmányai Beatrixet is hozzásegítették ahhoz, hogy kialakult képességeit kliensei szolgálatába állítsa. 1998-ban megtanulta a kineziológia Brain Gym (Agytorna) módszerét, ami a gyermekek tanulási nehézségeiben, valamint hiperaktivitásában, szorongásában, magatartási problémáiban és koncentrációs zavaraiban nyújt segítséget.

Nyitottságának és érdeklődésének köszönhetően tovább képezte magát, így mélyedt el még jobban a kineziológia tudományában, majd elsajátította a One Brain módszert, Agykontrollt, Numerológiát, Frissítő svéd masszázst, Bach virágterápiát, Spirituális Választerápiát, AFT (Erőtér technika),-t és az ELMEAKUPUNKTÚRÁT, valamint a Thetahealing-et és az Access Bars módszerét. Később még a German Medicinával és a Tibeti hangtálak gyógyító erejének csodálatos terápiájával egészítette ki munkáját. 2000-ben sikeres kineziológiai vizsgát tett, amely fordulópontot jelentett az életében, mivel ez hozzásegítette a számára fontos spirituális úton való kiteljesedéshez.

IMG_8640.2

Bartalis Bertalan

BodyWakes egészségmentor, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, BodyWakes Nagykövet, Okleveles agrármérnök, Szakmai asszisztens, leendő természetgyógyász

Bertalan az élet értelmének és értékének mélyebb kutatását a 2003-ban történ agyműtéte utáni csodás felépülés és élmények hatására kezdte el.

Egyetemi tanulmányait a Pannon Egyetem Georgikon Karán végezte, ahol Állattenyésztő mérnöki és Agrármérnöki diplomákat szerzett és takarmányozási, illetve élettani területen végzett kutatómunkát. Egyetemi évei alatt kezdte el a növényi-, állati-, és emberi élettan összefüggéseinek átható tanulmányozását és felismerte, hogy mélységeiben érti a sejtanyagcserét.

Az ezt követő években munkája mellett folyamatosan kutatta a betegségek kialakulásának fizikai, lelki és szellemi okait egyaránt. Tapasztalatai és felismerései hatására döntötte el, hogy embertársainak szeretne segíteni.

E döntését követően talált rá a BodyWakes-re és iratkozott be az Életmód Akadémiára. A tanulás mellett elkezdődött a közös együttműködés. Bertalannak webshop manageri tapasztalatai is vannak így a webáruház teljeskörű irányítását és működtetését vállalta.

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, spirituális és egészségmentor, táplálkozási szakértő, egészségügyi life coach, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója és A tudat hatalma című könyv társszerzője

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Az munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalaptója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

Időpont és helyszín

Helyszín:

Online a zoom nevű alkalmazáson keresztül

Időpont:

2022. június 25. szombat 10h és 18h között (4 x 1,5 órás előadások szünetekkel és egy hosszabb ebédszünettel együtt)

Részvételi díj


29.900 Ft

+ ajándék online jegyzet 3 havi hozzáféréssel, amely tartalmazza az előadás diasorát

+ ajándék videó felvétel a napról, amely 3 hónapig visszanézhető

Max. jelentkezési határidő: 2022. június 23. csütörtök

Max. online létszám: 98 fő

Élmény garancia

A képzésre 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a képzési napokkal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a napon!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a képzési napon kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk az egy napos online előadáson!

„Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja!”