Szántainé Kiss Zsuzsanna

szantaine-zsuzsa-kep
Pénzügyi asszisztens

42 év pénzügyi területen eltöltött munkatapasztalattal a háta mögött Zsuzsi nem állt meg. Ma a BodyWakes pénzügyi folyamatainak intézésében segédkezik. Zsuzsi – összhangban a csapattagokkal – rendkívül nyitott és optimista személyiség.

Nagymamaként pedig kifejezetten bevállalós, hiszen rendszeresen kerékpározik, szeret túrázni, s még a tenger felett kifeszített drótkötél pályán való siklástól sem riad vissza. Munkájában pontossága törekszik, s hogy minden tekintetben segítse a körülötte élőket; ez a hozzáállás késztette arra is, hogy fia cégében segítsen.

Zsuzsi fiatalokat meghazudtoló módon nagyon aktív életet él, amely része a napi rendszerességű másfél órás kutyasétáltatás, a gyalog és kerékpárral való közlekedés, valamint a heti kétszeri gerinctorna edzés is. Unokáival is szereti aktívan tölteni az időt, amikor csak módja van találkozni velük, örömmel veti bele magát a nagymamai teendőkbe.

Ehhez az aktív életmódhoz pedig szervesen kötődik az étkezésekre való tudatos odafigyelés is- ezért a napi főzés mellett szereti maga sütni a kenyeret is.

Hitvallása

“Hiszek magamban, és mindig előre tekintek.”

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor