Horváth Tamás

horvath-tamas
BodyWakes egészségmentor, BodyWakes személyi edző, Holisztikus táplálkozási tanácsadó, Kettlebell instruktor, emelt szintű MediBall oktató, Ground force method oktató, BodyWakes Nagykövet

Tomi gyerrekora óta a mozgás szerelmese. Sok sportágban fejlesztette magát, ezek között helyet kapott a tollaslabda, box, kondícionáló, karate edzések.

Utóbbit 14 éven keresztül rendszeresen és versenyszerűen gyakorolta. Akkori Mesterei készítették fel az életre és a szolgálatra, ami azóta is az élete része. Az egyik Szeretetnyelve is ez: szolgálni. Már akkoriban is megmutatkozott benne az elszántság, az akarat és alázat a képességek megszerzése iránt. De mára sem maradt el a mozgás és az önfejlesztés utáni érdekődése.

Tomi szerencsésnek tartja magát, hisz ismét olyan mesterek közé ‘fújta a szél’, akik meglátása szerint Magyarország mozgással és életmóddal foglalkozó elitjébe tartoznak. Tőlük tanul és fejlődik tovább. Főbb területei a MedibBall, harcműészet, kettlebell, amelyekből instruktori vizsgákat is tett. Mindemellett csoportos és személyi edzői képesítéssel is rendelkezik.

Több, mint 10 éve foglalkozik edzéstartással, utat mutatva az embereknek a bennük rejlő lehetőségek kiaknázására mind mentális, fizikális, mind érzelmi területeken. Az elmúlt években Ground force method oktató, funkcionális mozgás minta szűrés és gerincbarát edző végzettségeket is szerzett.

Hitvallása

“A nem csak keresni, hanem találóvá válni. Mert hiszem, hogy mind egyfelé igyekszünk a létezésünk során, még ha sokszor kanyargós is az utunk.

Érzem, hogy mindenkiben ott a képesség, amivel jobbá válhat, az élete több területén is. Szolgálni számomra annyit tesz, hogy alázattal, a tudásom legjavát nyújtani. Képessé válni és képessé tenni.

Mert mindenki szolgál valamit!

És szolgálni csak egy módon tudunk jól, ez pedig a Szeretet!”

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor