Két napos Táplálkozási Szeminárium az alapoktól az anyagcsere típusokig

– A Diétaháború Vége –

Te is..

Eltévedtél a táplálkozási útvesztőkben?

Érdekel az egészséges táplálkozás, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Személyre szabott diétával szeretnéd megoldani a súlyproblémádat, növelni energiaszintedet, javítani egészségi állapotodon?

Szeretnéd mélyebben megismerni tested működését?

Ezen a szemináriumon kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Miért érdemes eljönnöd a szemináriumra?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked, ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Szemináriumunknak köszönhetően, lépésről lépésre megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal az alapoktól egészen az anyagcsere típusokig. Az így szerzett tudás birtokában a számodra optimális étrendet, életmódot alakíthatod ki, tartós eredményeket elérve ezzel.

A szeminárium után tudatosan alakíthatod majd étkezési szokásaid a Neked leginkább megfelelő módon. Célunk, hogy a két napos képzés végére megalapozott tudással a kezedben „önjáróvá” válj táplálkozásod, életviteled jegyében.

Tematika

I. Nap

9:30 – 10:00: Érkezés és regisztráció

10:00 – 10:10: Megnyitó

10:10 – 11:40: 1. rész: Emésztőrendszerünk csodálatos működése – előadó: Árendás László, természetgyógyász

A tápcsatorna

A máj, az epe és a hasnyálmirigy működése

11:40 – 12:00: Szünet

12:00 – 13:30: 2. rész: Szervezetünk üzemanyagai – előadó: Heszberger Edina dietetikus

Fehérjék

Zsírok

Szénhidrátok

Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

Víz

13:30 – 14:30: Ebéd

14:30 – 16:00: 3. rész: A tápanyagok útja a sejtekig – előadó: Tóth Boglárka, BodyWakes egészségmentor, biológus

Vér

Sejten kívüli és sejten belüli folyadékok áramlása és kommunikációja

Sejtanyagcsere

16:00-16:30: Szünet

16:30 – 18:00: 4. rész: A benned rejlő intelligens irányítórendszerek – előadó: Szántai Zsolt és Szántai Csonka Enikő

Kiválasztó rendszer

Vegetatív idegrendszer

Hormonrendszer

II. Nap

9:30 – 10:00: Érkezés; Kérdések és válaszok

10:00 – 11:30: 5. rész: Antitápanyagok, alapvető táplálkozási hibák és tévhitek – előadó: Kiss Vivien, BodyWakes egészségmentor

11:30 – 12:00: Szünet

12:00 – 13:30: 6. rész: Az egyéni táplálkozási (anyagcsere) és hormontípusok sokszínűségei és összefüggései – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

13:30 – 14:30: Ebéd

14:30 – 16:00: 7. rész: Egyéni anyagcsere-és hormontípus feltérképezése és kiértékelése kérdőívekkel – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok

Egyéni táplálkozási típus feltérképezése

Egyéni hormontípus feltérképezése

Kiértékelés és elemzés

16:00 – 16:30: Szünet

16:30 – 18:00: 8. rész: Funkcionális táplálkozási protokollok, egyéni labor elemzés és terápiás javaslatok jelentősége a táplálkozásban – előadó: Szántai Zsolt, BodyWakes alapító, egészségmentor

Funkcionális táplálkozás lehetőségei

Labor elemzések más szemmel

Terápiás javallatok

18:00 – 18:30: Kérdések és válaszok Szeminárium lezárása

Itt a helyed, ha

Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.

Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek

Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel

Szeretsz jó hangulatú szemináriumokra járni

Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén

Tudni akarod, hogy az az életmód, amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek

Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és az egészségtelen életmód árát

Gyere el a szemináriumunkra és kezedbe adjuk
a megoldás kulcsát!

Hol és mikor?

Helyszín:

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

Időpont:

2020. november 28-29., szombat és vasárnap, 10-18h

Jelentkezési határidő: 2020. november 19. csütörtök éjfél

Mennyibe kerül a szeminárium?

A két napos táplálkozási szeminárium díja 2020. november 12-ig történő jelentkezés esetén 39.900 Ft / fő helyett 29.900 Ft / fő

2020. november 12. után való jelentkezés esetén 39.900 Ft / fő

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes szemináriumra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szemináriummal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudod megrendelni az előadást!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit az előadás által kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel.

Előadóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

csonka-eniko

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert.

Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni.

Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

Heszberger Edina

Dietetikus, BodyWakes Nagykövet

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott.

Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában.

Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagukkal való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

Tóth Boglárka

BodyWakes egészségmentor, biológus, táplálkozástudományi szakember, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Végzettségét tekintve Biológus és Táplálkozástudományi szakember. Biológusi diplomáját 2011-ben szerezte az Eszterházy Károly Főiskolán, majd pályakezdőként 4,5 évet dolgozott biológus operátorként a Szent Lázár Megyei Kórház laboratóriumában.

2014-ben elvégezte a táplálkozástudományi mesterképzést a Semmelweis Egyetemen, majd BodyWakes egészségmentorként funkcionális táplálkozási referens képzést végzett 2016-ban. jelenleg a BodyWakes egészségmentora, biológusa és táplálkozási tanácsadója.

10 évig versenytáncolt, ahol 2011-ben MLTSZ Európai bajnokságon arany minősítést szerzett latin formációban.

Kiss Vivien

BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, mediball és jógaoktató

Gyermekkorától fogva a sport, a mozgás szerelmese. Az erősítő edzések mellett, hat éve rátalált a mediball nevezetű mozgásformára, melyben az oktatás mellett számos verseny eredményt könyvelhet. A 2017-ben Kínában megrendezett világbajnokságról bronzérmesként tért haza.

Arra azonban fiatalon rájött, hogy a mozgás önmagában nem elegendő a jó egészség és az ideális forma megtartásához, hiszen a táplálkozás és gondolkodásmód is elengedhetetlen részei az egészséges életmódnak.

Jelenleg a BodyWakes egészségmentora és személyi asszisztense egyben, továbbá mediball és mozgásoktató.

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezem.

A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről. Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktatok.

Végzett természetgyógyászok számára kollégáimmal akkreditált képzéseket tartunk több diszciplínában.