A Diétaháború Vége

BW_Akademia_logo_final

Két napos Táplálkozási Szeminárium

az alapoktól az anyagcsere típusokig

Te is..

Eltévedtél a táplálkozási útvesztőkben?

Érdekel az egészséges táplálkozás, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Személyre szabott diétával szeretnéd megoldani a súlyproblémádat, növelni energiaszintedet, javítani egészségi állapotodon?

Szeretnéd mélyebben megismerni tested működését?

Ezen a szemináriumon kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Miért érdemes eljönnöd a szemináriumra?

Alapvető szempont, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk egyformák.

Szeretnénk megmutatni neked, ahhoz, hogy fitt, egészséges legyél, és jól érezd magad a bőrödben, nem a különböző fogyókúrákon keresztül vezet az út.

Szemináriumunknak köszönhetően, lépésről lépésre megismerkedhetsz a táplálkozástudománnyal az alapoktól egészen az anyagcsere típusokig. Az így szerzett tudás birtokában a számodra optimális étrendet, életmódot alakíthatod ki, tartós eredményeket elérve ezzel.

A szeminárium után tudatosan alakíthatod majd étkezési szokásaid a Neked leginkább megfelelő módon. Célunk, hogy a két napos képzés végére megalapozott tudással a kezedben „önjáróvá” válj táplálkozásod, életviteled jegyében.

A szeminárium tematikája:

I. Nap

 • 9:30 – 10:00: Érkezés és regisztráció
 • 10:00 – 10:10: Megnyitó
 • 10:10 – 11:40: 1. rész: Emésztőrendszerünk csodálatos
  működése
  – előadó: Árendás László, természetgyógyász
  -> A tápcsatorna
  -> A máj, az epe és a hasnyálmirigy működése
 • 11:40 – 12:00: Szünet
 • 12:00 – 13:30: 2. rész: Szervezetünk üzemanyagai – előadó: Heszberger Edina, dietetikus
  -> Fehérjék
  -> Zsírok
  -> Szénhidrátok
  -> Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek
  -> Víz
 • 13:30 – 14:30: Ebéd
 • 14:30 – 16:00: 3. rész: A tápanyagok útja a sejtekig – előadó:
  Tóth Boglárka, BodyWakes egészségmentor, biológus
  -> Vér
  -> Sejten kívüli és sejten belüli folyadékok áramlása és
  kommunikációja
  -> Sejtanyagcsere
 • 16:00-16:30: Szünet
 • 16:30 – 18:00: 4. rész: A benned rejlő intelligens irányítórendszerek – előadó: Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok
  -> Vegetatív idegrendszer
  -> Hormonrendszer
  -> Kiválasztó rendszer

II. Nap

 • 9:30 – 10:00: Érkezés; Kérdések és válaszok
 • 10:00 – 11:30: 5. rész: Antitápanyagok, alapvető táplálkozási hibák és tévhitek – előadó: Kiss Vivien, BodyWakes egészségmentor
 • 11:30 – 12:00: Szünet
 • 12:00 – 13:30: 6. rész: Az egyéni táplálkozási (anyagcsere) és hormontípusok sokszínűségei és összefüggései – előadó:  Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok
 • 13:30 – 14:30: Ebéd
 • 14:30 – 16:00: 7. rész: Egyéni anyagcsere-és hormontípus feltérképezése és kiértékelése kérdőívekkel – előadó:  Csonka Enikő és Szántai Zsolt, BodyWakes alapítók, egészségmentorok
  -> Egyéni táplálkozási típus feltérképezése
  -> Egyéni hormontípus feltérképezése
  -> Kiértékelés és elemzés
 • 16:00 – 16:30: Szünet
 • 16:30 – 18:00: 8. rész: Funkcionális táplálkozási protokollok, egyéni labor elemzés és terápiás javaslatok jelentősége a táplálkozásban – előadó: Szántai Zsolt, BodyWakes alapító, egészségmentor
  -> Funkcionális táplálkozás lehetőségei
  -> Labor elemzések más szemmel
  -> Terápiás javallatok
 • 18:00 – 18:30: Kérdések és válaszok
  Szeminárium lezárása

Itt a helyed, ha:

Olyan tudást szeretnél birtokolni a saját tested működését illetően, amelyet még csak nagyon kevesen tudnak.

Szeretnél olyan energiaszintre emelkedni, hogy a hétköznapi teendők ismét erőfeszítés nélkül könnyedén menjenek

Fontos számodra, hogy egészségesen töltsd el életed hátra lévő éveit a szeretteiddel

Szeretsz jó hangulatú szemináriumokra járni

Kíváncsi és vevő vagy az innovatív módszerekre a táplálkozás területén

Tudni akarod, hogy az az életmód, amit csinálsz az hosszú távon is biztonságos a testednek

Meg szeretnéd spórolni a jövőben a divatos csodakapszulák és az egészségtelen életmód árát

Gyere el a szemináriumunkra, és kezedbe adjuk a megoldás kulcsát!

Időpont

2019. november 16-17. szombat és vasárnap, 10h-18h-ig

Jelentkezési határidő: 2019. november 07. csütörtök éjfél

Helyszín

Medcity Egészségközpont

1044. Budapest, Megyeri út 53.

vagy

Online

Részvételi díj

Kedvezményes ár
2019. október 30-ig való jelentkezés esetén: 29.900 Ft/fő

Teljes ár
2019. október 30. után való jelentkezés esetén: 39.900 Ft/fő

Helyfoglalás és jelentkezés:

Gyere el kockázatmentesen! A teljes szemináriumra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szemináriummal, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a szemináriumon! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a szemináriumon kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a szemináriumon!

Előadóink

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember, az Életmódváltás mesterfokon című könyv írója

10 évvel ezelőtt még személyi edzőként dolgozott. Majd több fitnesz és sport komplexumot is vezetett. Később meghonosított Magyarországon egy, a világon egyedülálló táplálkozási módszert, amire felépített egy franchise rendszert. Több mint 10.000 embernek mutatott közvetlenül és közvetetten utat a táplálkozási útvesztőkben. Majd felismerte, hogy mondhat bármilyen jó tanácsot, ha az ember, fejben nincs rendben, akkor nem fog eredményt elérni. Ezért feleségével, Csonka Enikővel létrehozott 2014-ben, egy komplex életmódváltó programot BodyWakes néven, ahol egyszerre foglalkoznak a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan, az egyéni genetikai kód figyelembe vételével. Boldog férj és 5 gyermek büszke édesapja.

Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes

Végzettségét tekintve személyi edző, gflex oktató, preventív gerinc tréner. Több mint 8 éve foglalkozik edzéstartással és csoportos órákkal, mellette pedig tanárként is részt vesz az IWI edzőképzésében. Az edzősködés mellett a versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt. A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és három közös gyermekük büszke édesanyja.

Heszberger Edina

Dietetikus

Először a vendéglátóiparban, mint közgazdász szerzett diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatójaként 2012-ben dietetikusként diplomázott. Táplálkozástudományi tanulmányait már annak felismerésében kezdte, hogy megtapasztalta mennyire fontos helyet foglal el a helyes táplálkozás kialakítása a testi egészség helyreállításában, illetve fenntartásában. Jelenlegi táplálkozás-tanácsadói munkája során is azt látja, hogy azok az emberek, akik meg tudják valósítani, hogy testük optimális működését szolgáló módon táplálkozzanak, azok nagymértékben meg tudják változtatni az egészségüket, a testképüket, a testi energiájukat, ennek kapcsán pedig változik a gondolkodásmódjuk, az önmagával való viszonyuk és ezen keresztül pedig az egész élethez való hozzáállásuk is.

A Semmelweis Egyetemen megszerzett dietetikai tudásra alapozva később Németországban sajátította el a manapság valóban újnak számító, de alapvetően nagyon hatékonyan alkalmazható tudást és módszert (Horisan Metabolic Typing®), mellyel az anyagcsere működés egyedi jellemzői feltérképezhetők, és ez által az étkezési iránymutatás teljesen egyedivé szabható.

Tóth Boglárka

BodyWakes egészségmentor, biológus, táplálkozástudományi szakember, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Végzettségét tekintve Biológus és Táplálkozástudományi szakember. Biológusi diplomáját 2011-ben szerezte az Eszterházy Károly Főiskolán, majd pályakezdőként 4,5 évet dolgozott biológus operátorként a Szent Lázár Megyei Kórház laboratóriumában. 2014-ben elvégezte a táplálkozástudományi mesterképzést a Semmelweis Egyetemen, majd BodyWakes egészségmentorként funkcionális táplálkozási referens képzést végzett 2016-ban.  jelenleg a BodyWakes egészségmentora, biológusa és táplálkozási tanácsadója. 10 évig versenytáncolt, ahol 2011-ben MLTSZ Európai bajnokságon arany minősítést szerzett latin formációban.

Kiss Vivien

BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, mediball és jógaoktató

Gyermekkorától fogva a sport, a mozgás szerelmese. Az erősítő edzések mellett, hat éve rátalált a mediball nevezetű mozgásformára, melyben az oktatás mellett számos verseny eredményt könyvelhet. A 2017-ben Kínában megrendezett világbajnokságról bronzérmesként tért haza.
Arra azonban fiatalon rájött, hogy a mozgás önmagában nem elegendő a jó egészség és az ideális forma megtartásához, hiszen a táplálkozás és gondolkodásmód is elengedhetetlen részei az egészséges életmódnak.

Jelenleg a BodyWakes egészségmentora és személyi asszisztense egyben, továbbá mediball és mozgásoktató.

Árendás László

Természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, bioenergetikus, fülakupunktúrás addiktológus, szemtréner, az Ezokurzus képzési központ vezetője

2000 márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, Fülakupunktúrás  Addiktológus, valamint Szemtréner képesítéssel rendelkezem.
A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről.  Anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kézfejen és lábfejen található kezelési pontokat oktatok.
Végzett természetgyógyászok számára kollégáimmal akkreditált képzéseket tartunk több diszciplínában.

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.