BodyWake_logo_white

Genetikai kódnak megfelelő egyénre szabott táplálkozási & életviteli tanácsadás

Szeretnél egy személyre szabott térképet kapni szervezeted legoptimálisabb táplálásához?

A táplálkozás egy kulcsfontosságú terület az ideális forma a magas energiaszint és a jó egészség elérésének és megtartásának szempontjából. Manapság viszont egyre nehezebb eligazodni a különböző diéták és táplálkozási irányzatok útvesztőjében. Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy ugyanazok a sablon diéták nem mindenkinél váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Nem is csoda, hiszen minden ember más és más.

 

Mi alapvető szempontként azt vesszük figyelembe a táplálkozási tanácsadás személyre szabott összeállításánál, hogy nem vagyunk egyformák!

Genetikai kódunknak és életviteli beállítottságunknak köszönhetően különbözhetünk:

Idegrendszeri

Égetőrendszeri

Hormondrendszeri

Egyéni érzékenységek

alapján is, ami jelentős mértékben befolyásolja, hogy mit, milyen arányban, mikor és mennyit együnk.

Ennek feltérképezéséhez a 120 perces felmérés és táplálkozási tanácsadás tartalmaz:

Személyesen:

anamnézist – melynek során kérdéseket teszünk fel Neked, aminek az a célja, hogy feltérképezzük esetleges kórelőzményeidet, táplálkozási és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid

funkcionális kérdőív elemzést, az esetleges egészségügyi kihívások feltérképezésére

laborelemzést – 3 hónapnál nem régebbi laboreredményekből (igény esetén előzetesen összeállítjuk a személyre szabott labor javaslatot)

műszeres méréseket – többek között az anyagcseretípus- mérést

részletes kiértékelést és tanácsadást

Online:

anamnézist – melynek során kérdéseket teszünk fel Neked, aminek az a célja, hogy feltérképezzük esetleges kórelőzményeidet, táplálkozási és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid

funkcionális kérdőív elemzést, az esetleges egészségügyi kihívások feltérképezésére

laborelemzést – 3 hónapnál nem régebbi laboreredményekből (igény esetén előzetesen összeállítjuk a személyre szabott labor javaslatot)

táplálkozási- és hormontípus (anyagcseretípus) speciális kérdőívek és módszerek általi feltérképezését

részletes kiértékelést és tanácsadást

melynek során 5 lépésben állítjuk be személyre szabottan klienseink táplálkozását.

1. lépés: élelmiszerlista

amelyből megtudod, hogy egyénre szabottan, melyek azok az élelmiszerek, amelyek jótékony, semleges, ritkábban fogyasztandóak, vagy kerülendőek és különösen hízást okoznak

2. lépés: tápanyag arányok

amelyből megtudod, hogy egyénre szabottan, milyen arányban fogyassz egy étkezésen belül fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag élelmiszert, a legjobb felszívódás érdekében.

3. lépés: ritmus

amelyből megtudod, hogy egyénre szabottan, hányszor érdemes étkezned egy nap és mikor.

4. lépés: mennyiség

amelyből megtudod, hogy egyénre szabottan, hogy mi az ideális napi kcal beviteled és azt hogyan oszd el.

5. lépés: étrendkiegészítők

személyre szabott összeállítása

+ Szükség esetén funkcionális táplálkozási protokollok alkalmazása az egyéni kórképek és labor paraméterek alapján (Pajzsmirigy problémák, Mellékvese túl- és alulműködés, hisztamin érzékenység, Chron és colitis ulceroza, lyukas bél szindróma, SIBO és IBS, ekcéma, pikkelysömör, ösztrogéndominancia, endometriózis, PCOS, meddőség, inzulinrezisztencia, cukorbetegség, krónikus gyulladás, autoimmun bélproblémák, vékonybél diszbiózis, máj és epe problémák, gyenge gyomorműködés, prosztata problémák, szív és érrendszeri betegségek, koleszterin anyagcsere felborulása, depresszió, reumatoid artitisz, sclerozis multiplex, Lichen planus, Sjörgen szindróma, depresszió, metabolikus szindróma, kóros elhízás)

Ezt követően a komplett program részeként:

mérési eredmény

ok-okozati összefüggéseket magyarázó ábra

személyre szabott élelmiszerlista

bővebb leírás a táplálkozási- és hormontípus kombinációdról, amely tartalmazza az 5 lépést

általános táplálkozási szabályok

szükség esetén funkcionális terápiás protokollok leírása

szükség esetén személyre szabott labor javaslat

egy héten belül küldünk egy minta étrendet, recept leírásokkal és bevásárló listával

3-4 hónap múlva várunk vissza kontroll mérésre és konzultációra

mindeközben pedig e-mailben tartjuk a kapcsolatot Veled

Jelentkezz a komplett BodyWakes táplálkozási felmérésre és tanácsadásra, ha szeretnéd a legmegfelelőbben táplálni szervezeted, hogy elérhesd és megtarthasd:

a jó egészséget

az ideális formát

és a magas energiaszintet!

Mennyibe kerül a táplálkozási tanácsadás?

A személyes, komplex műszeres mérésekkel egybekötött Táplálkozási tanácsadás, az egy heti mintaétrenddel és a kontroll mérés és konzultációval együtt 59.900 Ft.

Az online, komplex kérdőíves feltérképezéssel egybekötött Táplálkozási tanácsadás, az egy heti mintaétrenddel és a kontroll konzultációval együtt 49.900 Ft.

Hol érhető el a szolgáltatás?

 • Budapest
  MedCity Egészségközpont, 1044 Budapest,
  Megyeri u. 53.
  Tömegközlekedéssel a 30, 30A, 230 és 122 buszokkal megközelíthető.
 • Győr
  9026 Győr, Kagyló utca 12. szám
  I. emelet / 11. ajtó
 • Online

Helyfoglalás és jelentkezés:

Amennyiben online szeretnél időpontot foglalni, kattints az alábbi gombra:

Időpontot foglalok

*Jelenleg az online időpontfoglalás csak Budapestre lehetséges és itt konkrét mentor kiválasztására nincs lehetőség.

Amennyiben telefonon egyeztetnél ügyfélszolgálatunkkal, kérlek töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot

Mi az érdeklődési területed?

Gyere el kockázatmentesen! A teljes tanácsadásra 100% Garanciát vállalunk!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a tanácsadással, akkor kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tanácsadáson! Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a tanácsadáson kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint a jegy ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tanácsadáson!

 Amennyiben kíváncsi vagy, hogy az eddig hozzánk fordult ügyfelek, milyen eredményt értek el, IDE kattintva megnézheted.

Ajánlások:

Rengeteg kórkép okát nem ismerjük. Sok betegségnek csak tünetét kezeljük. Sokak küzdenek megfoghatatlan panasszal, melyre a jelenlegi orvostudománynak nincs megoldása. Minden orvosi tankönyv a legtöbb betegség okai közt a táplálkozást is felsorolja, de keveset tudunk a megfelelő táplálkozásról. Itt az ideje az alapokhoz nyúlni és az egészségünk kulcsát gyökerénél megragadni! Ebben segít a Bodywakes csapata és az általuk használt módszer.

Dr. Csergő Ágnes

Dr. Csergő Ágnes orvos

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz.

35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom.

Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták, és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban.

Gondjaim voltak, mint dietetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani.

Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal.

A káposztalevestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus, azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével.

Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Ruzsás Éva

Dr. Ruzsás Éva belgyógyász

Végre egy módszer és tudás, melynek segítségével valóban egyénre szabható étkezési irányelvek adhatók!

Nem egy újabb divat-hullám, hanem a test valódi igényeit kiszolgáló ajánlás-rendszer, mely tudatosan kialakított szokások segítségével átütő eredményt hoz; a gyakorlatban mindenkinél egyaránt működik, mert követve az objektív tesztek által kapott eredményt és tanácsokat, alapjaiban változtatja meg a testi működést.

Jelenleg nincs ehhez hasonlóan nagy segítséget jelentő módszer az étkezési tanácsok útvesztőjében.

Heszberger Edina

Heszberger Edina dietetikus

Orvos-természetgyógyászként ugyanaz a cél motivál engem is, mint a Bodywakes csapatát: minél több embert megismertetni az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás; az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Én is úgy gondolom, hogy mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik szeretnének egy szakértő, támogató közegben az egészségtudatosság útján elindulni és fejlődni.

Dr. Rusvai Beáta

Dr. Rusvai Beáta gyermekgyógyász szakorvos, orvos-természetgyógyász, akupresszőr, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, hormonegyensúly tanácsadó

Ászf & Adatvédelem                                                                                                       © Copyright 2015. All Rights Reserved.