>  > Háztartás > Aquality háztartási ásványvíz készítő berendezés / 1000 EURO!

Aquality háztartási ásványvíz készítő berendezés / 1000 EURO!

Az Aquality egy fordított ozmózisos technológiájú, háztartási ásványvíz készítő berendezés, mely nagyon apró molekuláktól és kórokozóktól is képes megtisztítani a vizet.

Kategória:

Leírás

Testünk több mint 70%-át víz alkotja. A felnőtt ember szervezete naponta jelentős mennyiségű vizet veszít. Ezt pótolnunk kell, hiszen a víz sok feladatot lát el szervezetünkben.

A jelenleg működő szennyvíztelepi technológiák egyike sem alkalmas a gyógyszer-maradványok kiszűrésére. A vízművek csak bizonyos minimum szabványnak megfelelően kezeli a vizet, így készleteinket több mint 60,000 különféle vegyi anyag szennyezi. Rendkívül nehéz és költséges valamennyit kivonni a jelenleg használt, elavult vízszűrő rendszerekkel. Egy átlagos víztisztító üzem kb. 20 vegyi anyagot próbál kiszűrni. A fennmaradó 60.000 akadálytalanul bejuthat szervezetünkbe.

A fordított ozmózis technológiáján működő víztisztító berendezések a hagyományos szűrési technológia által kiszűrhetetlen anyagoknál kisebb méretű molekulákat is képesek eltávolítani. Az így előállított víz nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, gyógyszermaradványokat, nehézfémeket, radioaktív anyagokat.

A fordított ozmózis egy félig áteresztő membránt használ, ami nemcsak a kis szemcséket távolítja el, hanem az oldott szennyező anyagok igen magas százalékát is – molekuláról molekulára.

Teljesítmény: maximum 24 l/óra (optimális víznyomás és átlagos szennyezettség esetén)

Méretek:
Víztisztító: magasság: 45 cm, szélesség: 37 cm, mélység: 18 cm
Víztartály: átmérő: 30 cm, magasság : 41 cm, kapacitás: max. 15 l , hőmérséklet: max. 40 °C

Műszaki paraméter: max. 6 bar nyomás

6 fokozatú szűrőrendszer:

  1. fokozat: 5 mikrométeres polipropilén Kiszűri: Piszkot, homokot, rozsdát, egyéb üledéket (szilárd oldott szennyeződéseket)
  2. fokozat: aktív szénszűrő Kiszűri: Klórt, szerves vegyületek 98%-át
  3. fokozat: 1 mikronos PP üledékszűrő Kiszűri: Az előszűrőn átjutott kisebb szennyeződéseket és szénport, továbbá számos vegyületet
  4. fokozat: tekercselt, fordított ozmózisos membrán: Szűrőnyílás: 0,0001 mikron (a baktérium 1000-szer, a vírus 10.000 – szer nagyobb ennél) Kiszűri: A legfinomabb kémiai szennyeződések 95-98 % – át, baktériumokat, vírusokat, egyéb mikroorganizmusokat, nukleáris szennyeződést
  5. fokozat: aktív szénszűrő Kiszűri: a még megmaradó vegyi anyagokat, ízanyagokat, szaganyagokat
  6. fokozat: ásványi sót adagoló patron

Kationok: Ca – 34 mg/l, Mg – 12 mg/l, Na – 22 mg/l, K – 8,5 mg/l
Anionok: CO – 10 mg/l, SO – 0,3 mg/l, F – 0,06 mg/l
pH stabil víz

Kellékek, tartozékok: krómozott csaptelep

A készülék közvetlenül az ivóvíz hálózatra köthető, nem használ adalékokat, kémiai reakciók alkalmazása nélkül tisztítja a vizet, amely így azonnal iható. Automatikusan és megszakítás nélkül szolgáltat ivóvizet ellenőrzött minőségben, így kerülve el a másodlagos szennyeződés veszélyét. Önszabályozó és energiatakarékos vízkészítő rendszer, amely a vízszükséglethez igazolva dolgozik. Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos.