BodyWakes Immun csomag

34.950Ft

A csomag kiváló minőségű, válogatott vitaminokat, étrendkiegészítőket tartalmaz az immmunrenndszer, a szervezet védekező rendszerének támogatása érdekében.

Leírás

GAL C-komplex 90 db

E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában. A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata,  a BioPerine® a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül, segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.
C-vitamin hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság enyhítéséhez, a véráramlás fokozásához, a csontsűrűség és kollagénszintézis fokozsához, a bőr feszességéhez stb.

 

GAL E-vitamin 95ml

A termék az E-vitamint a 4 féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül. E-vitaminként az alfa-tokoferolt használják széles körben, azonban a természetben ez így önmagában nemigen található, mindig vannak mellette béta-, gamma- és delta-tokoferolok is, amelyek jelentőségével egyre több kutatás foglalkozik.

 

GAL Magnézium biszglicinát 90db

Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt. Termékben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen kizárólag, azaz egy „fully reacted” szerves forma. A tapasztalat az, hogy még a kényes gyomrúaknak sem okoz laza székletet, sem egyéb problémát ez a forma.

 

WTN D3- K2- A-vitamin csepp 

A zsírban oldódó vitaminok szinergikusan működnek együtt A, D, E, K vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint önmagukban.
K2-vitamin hiányában a D-vitamin többet árthat, mint használna. A K2 vitamin feladata, hogy a fehérjéket aktiválja, így a kálcium valóban a csontokhoz szállítódjon és ne a lágy szövetekben halmozódjon fel; a magnézium is ezt a szerepet tölti be. A K2 vitaminnál nagyon fontos, hogy az étrend-kiegészítő transz formában tartalmazza, ráadásul azt is min. 95%-ban, így a cisz formában lévő K2-vitamin minimális mennyiségben van csak jelen, ugyanis csak a transz formában lévő K2-vitamin tudja élettani szerepét betölteni.
Az A-vitamin feltétele a D-vitamin hasznosulásának és működésének. Itt nagyon fontos a dózis ugyanis a túl sok épp olyan káros, mint a kevés! A WTN D3-K2-A-vitamin komplexben optimális mennyiségben van benne, az ajánlott napi bevitel közel fele. A multivitaminok jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az A-vitamint, a napi javasolható adag akár többszörösét is, amely veszélyeket rejthet! A béta-karotin formában történő A-vitamin pótlás ráadásul sok esetben nem vezet eredményre, mivel a szervezet átalakító folyamatai nem elég hatékonyak (a béta-katorin az A-vitamin elővegyülete).

 

NOW L-OptiZinc (Cink-Réz komplex) 30mg

A cink egy esszenciális nyomelem, amely részt vesz többek között, az immunrendszer működésében, a véralvadási és sebgyógyulási folyamatokban, az enzimatikus folyamatok szabályozásában, valamint a mikro-, és makrotápanyagok anyagcseréjében. A cink hatással van a pajzsmirigy működésére is azáltal, hogy hozzájárul a pajzsmirigy hormonok egymásba alakulásához, amelynek következtében a T4-ből, aktív T3 lesz.
Az L-OptiZinc egy olyan étrend-kiegészítő amelyben a cink és a réz metionin aminosavhoz van kötve. A kutatások azt mutatták, hogy ez a termék jobban felszívódik, és hosszabb ideig megmarad, mint a cink által vizsgált több más forma.

 

NOW Quercetin Bromelinnel

A Quercetin egy nagyon hatékony antioxidáns és gyulladáscsökkentő bioflavonoid, amely természetesen például citrus- és hagymafélékben, spárgában, leveles zöldségekben, sötét bogyós gyümölcsökben fordul elő. A quercetin megakadályozhatja a hisztamin, valamint az egyéb allergiát ill. gyulladást okozó anyagok pl. citokinek, prosztaglandinok, inetleukinek termelődését. Hozzájárul a tüdő egészséges működéséhez.
A bélrendszerből való felszívódási hatékonyságát a Bromelin segíti.
A Quercetin és a Bromelin szinergikusan működik együtt más antioxidns hatású elemekkel, vitaminokkal. C-vitamin jelenlétében a Cinkkel együttműködve az antioxidáns rendszert támogatva segítik a szervezet megfelelő ellenálló képességének fokozását.

 

Vitaking Sulforaphane 60db

A brokkolicsírában lévő hatóanyag, több közelmúltban végzett vizsgálat szerint nem csak védelmet jelent a legtöbb ráktípussal szemben, de már kifejlett daganatok kezelésében is eredményesen alkalmazható. A brokkoli csírában a szulforafán előanyaga, a glükorafanin található meg. Ez két módon képes szulforafánná alakulni. A nyers brokkoli összerágásakor a benne található enzimek hatására létrejön. Ezek az enzimek 40 celsius fok körül elpusztulnak, ezért a folyamat csak nyers brokkoli esetén zajlik le így. Főzést vagy párolást követően a hatás másként jön létre. Ez az enzim megtalálható az egészséges bélrendszerben is és mivel a glükorafanin nem hőérzékeny, a folyamat lejátszódik főtt brokkoli esetében is. Van egy harmadik lehetőség is, mivel ma már kapható hidrolizált formában, szulforafán kapszulában, aminek hatása nem függ a bélrendszer állapotától.
Az elmúlt időben folytatott vizsgálatok nagy része a daganatellenes hatását célozta meg, ugyanakkor több eredmény alátámasztja jótékony hatását az immunrendszer megfelelő működésének támogatásában, az oxidatív stressz elleni védelemben és a gyulladácsökkentésben is stb.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BodyWakes Immun csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük