Leírás
Összetevők: kölesliszt, útifű maghéj liszt, kurkuma, víz, petrezselyem, fokhagyma
Elkészítési javaslat:
Tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő vízbe, adjunk hozzá egy csipet sót, és időnként megkeverve főzzük 5-7 percig, majd szűrjük le. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható.
Fogyaszthatják:
Lisztérzékenyek, tojásérzékenyek, tejcukorérzékenyek, szójaérzékenyek
Származási hely: Magyarország
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben
Energia: 1433,35 kJ / 338,4 kcal
Zsír: 3,88 g
– telített zsírsav: 0,51 g
Szénhidrát: 65,92 g
– cukor: 2,67 g
Fehérje: 9,95 g
Só: 0,03 g