>  > Háztartás > eMC Citrus Univerzális Tisztítószer Koncentrátum 1000 ml

eMC Citrus Univerzális Tisztítószer Koncentrátum 1000 ml

6.250Ft

Környezetbarát probiotikus tisztítószer.

Készleten

Cikkszám: EM2 Kategória:

Leírás

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

Összetevők: citrus kivonat, effektív mikroorganizmusok, zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyag (alkohol), grapefruitmag-kivonat, citromsav, melasz, illóolajok (levendula, narancs)

Származási ország: Magyarország

Felhasználás: Alkalmazható minden felülettípus, különösen csaptelepek, üvegfelületek és bútorok tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat, hosszantartó tisztító hatást nyújt.

Felhasználási mód: oldatban, szórófejes flakonból a felületre spriccelve vagy padló esetén felmosó vödörben

Hígítás aránya: 10-100 ml koncentrátum 1 liter vízhez

Gyártó: EM-Tech Kft.

Tájékoztató:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!