>  > Háztartás > eMC Vízkőoldó Tisztítószer Koncentrátum 1000 ml

eMC Vízkőoldó Tisztítószer Koncentrátum 1000 ml

12.950Ft

Környezetbarát probiotikus vízkőoldó koncentrátum.

Készleten

Cikkszám: EM4 Kategória:

Leírás

Az eMC tisztítószerek probiotikus hatású készítmények. A termékben található jótékony baktériumok hatására a kórokozók élettere megszűnik, helyüket a készítményben található mikroorganizmusok veszik át. Így a felület antisztatikus hatású lesz. Az eMC termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és különösen kíméletesek a bőrrel, így allergiás tünetekkel rendelkező személyek számára is megoldás lehet.

Összetevők: effektív mikroorganizmusok zsír és cellulózbontó kultúrák, <5% nem ionos felületaktív anyagok (alkohol), citrom kivonat, citromsav, melasz, linalool

Származási ország: Magyarország

Felhasználás: Alkalmazható minden felülettípus, de különösen az erősen vízköves felületek tisztítására. Megszünteti a kellemetlen szagokat és hosszan tartó tiszta hatást nyújt.

Hígítási javaslat: felhasználási útmutató szerint

Gyártó: Multikraft GMBH

Tájékoztató:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!