NOW Beta-Alanine 750 mg

11.550Ft

A béta-alanin egy esszenciális aminosav, mely hozzájárul az izom optimális pH-jának fenntartásához, valamint késlelteti az izomfáradtságot és hozzájárul gyors helyreállítási időhöz, ezáltal segítve az erő- és kitartási edzési célok elérését.

Készleten

Leírás

A béta-alanin egy esszenciális aminosav, amelyet az izomsejtek használnak a karnozin szintetizálására. * A karnozin egy dipeptid (béta-alanin és hisztidin), amely pufferként szolgál az erőteljes testmozgás során előállított hidrogénionokhoz (savhoz), tehát hozzájárul az izom optimális pH-jának fenntartásához. * A NOW® Sports a CarnoSyn® szabadalmaztatott formáját használja, amelyet klinikailag teszteltek és kimutatták, hogy növeli az izom karnozin tartalmát, lehetővé téve az izmok számára, hogy keményebben és hosszabb ideig dolgozzanak az intenzív testmozgás során. * NOW® Sports A béta-alanint tudományos kutatás támasztja alá, amely igazolja, hogy a CarnoSyn® kiegészítése késlelteti az izomfáradtságot és a gyors helyreállítási időt, ezáltal segítve az erő- és kitartási edzési célok elérésében. *

A Natural Alternatives International (NAI) a www.carnosyn.com weboldalon felsorolt szabadalmak és a CarnoSyn® bejegyzett védjegye.

Hatóanyag 1 adagban:
CarnoSyn® Beta-Alanine 2,25 g

Egyéb összetevők: rizsliszt, hipromellóz (cellulózkapszula), sztearinsav (növényi eredetű) és aszkorbil-palmitát

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, kukorica, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió összetevőt

Javasolt használat: felnőtteknek 3 kapszula 2-3-szor naponta. A legjobb eredmény elérése érdekében hagyjon legalább 2 órát az adagok között.

Kiszerelés: 120 db

Gyártó: NOW Foods USA

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. A béta-alanin ártalmatlan, ideiglenes bizsergést okozhat a bőrön egyes egyéneknél. Néhány hét béta-alaninnal történő kiegészítés után ez az érzés általában csökken vagy elmúlik. Forduljon orvosához, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed vagy valamilyen bvetegsége van.

Tájékoztatás:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.