NOW NADH 10 mg

25.350Ft

A NOW NADH a biokémiai folyamatokat, mitokondriumok működését, sejtenergia-termelést támogató étrendkiegészítő termék

Készleten

Leírás

A NADH (redukált nikotinamid-adenin-dinukleotid) minden olyan élő sejtben megtalálható koenzim, amely a B-3-vitaminból (Niacin) származik. * A NADH lényeges kofaktor a több száz biokémiai reakcióhoz* A NADH szintén fontos szerepet játszik az agyban a neurotranszmitterek szintézisében. * Bár a NADH rendszerint a testen kívül instabil, a NOW Foods, PANMOL® NADH szabadalmaztatott eljárást alkalmaz, hogy természetesen megőrizze hatékonyságát, és ezáltal stabil és biohasznosítható legyen NADH a szervezetben. *

Hatóanyag 1 adagban:
NADH (PANMOL®-NADH) 10 mg
D-Ribose (Bioenergy RIBOSE®) 200 mg

Egyéb összetevők: cellulóz (kapszula), cellulózpor, sztearinsav (növényi forrás), magnézium-sztearát (növényi forrás), szilícium-dioxid és méhviasz

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, kukorica, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió összetevőt

Javasolt használat: felnőtteknek naponta 1 kapszula éhgyomorra, kb. 3dl vízzel 30 perccel az étkezés előtt

Kiszerelés: 60 db

Gyártó: NOW Foods USA

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszert szed vagy valamilyen betegsége van.

Tájékoztatás:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A PANMOL® a Vis Vitalis GmbH bejegyzett védjegye.
A Bioenergy RIBOSE® a Bioenergy Life Science, Inc. bejegyzett védjegye. A ribóz használatát a Bioenergy Life Science, Inc. engedélyezi az US 6,159,942 számú szabadalmi leírásban; 6.534.480; 6.218.366; 6,339,716, és más kiadott és folyamatban lévő amerikai és külföldi szabadalmak.