NOW Neptune Krill olaj 500 mg

14.490Ft

A Neptune Krill Olaj egyedülálló zsírsav profilú, amely magában foglalja az EPA-t és a DHA-t, valamint a foszfolipideket. Ezen kívül természetesen asztaxantint is tartalmaz, mely egy erős szabadgyök-fogó és immunrendszert támogató karotinoid.

Készleten

Leírás

A Neptune Krill Oil (NKO®) egyedülálló zsírsav (FA) profiljáról ismert, amely magában foglalja az EPA-t és a DHA-t, valamint a foszfolipideket. Ezen kívül természetesen NKO® van asztaxantin, mely egy erős szabadgyök-fogó és immunrendszert támogató karotinoid. * A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a NKO® segítheti az egészséges vérzsír szintet már a normál tartományban, és segíthet fenntartani az egészséges női egyensúlyt. * A krillolaj EPA és DHA foszfolipidhez kötött formái szintén kimagaslóan magas biológiai hozzáférhetőséget mutattak. *
A Neptune Krill Oil szigorú minőségellenőrzési szabványok szerint készül.
 A vizsgálat alapján, mentesnek kell lennie a szennyező anyagoktól (pl. Higany, nehézfémek, PCB-k, dioxinok és más szennyező anyagok).
A NKO® a Neptune Technologies & Bioressources Inc. bejegyzett védjegye. US szabadalmi leírás: 8,278,351.

Hatóanyag 1 adagban:
Neptune Krill Oil (NKO®) 1000 mg
Omega-3 230 mg
EPA 120 mg
DHA 70 mg
Phospholipids 390 mg
Astaxanthin 750 mcg

Egyéb összetevők: softgel kapszula (szarvasmarha-zselatin, glicerin, víz) és glicerin. Kagylóhéjat (krill) tartalmaz.

Nem tartalmaz: búza, élesztő, glutén, szója, kukorica, tej, tojás, hal, kagyló összetevőt

Javasolt használat: felnőtteknek 2 lágygél 1-3-szor naponta étkezés közben.

Kiszerelés: 60 db

Gyártó: NOW Foods USA

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Forduljon orvosához, amennyiben Terhes / szoptat, gyógyszeres kezelés alatt áll (különösen véralvadásgátló vagy thrombocyta-ellenes gyógyszer). Ne használja ezt a terméket, ha tenger gyümölcsei allergiás.

Természetes színváltozás előfordulhat ebben a termékben.

Tájékoztatás:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.