NOW Vas komplex

8.950Ft

Magas biológiai hasznosulású Vas tartalmú komplex étrend-kiegészítő kapszula Foláttal, B12- és C-vitaminnal

Készleten

Leírás

A NOW® Iron Complex a Ferrochel ™ a vas  biológiailag hozzáférhető formája és fontos kiegészítő tápanyagok keveréke kiegészítő növényi anyagokkal. A vas egy ásványi anyag, amely a hemoglobin képződéséhez szükséges, egy olyan molekula, amely a vörösvértestekben az egész test sejteibe szállítja az oxigént. * A B-12-vitamin és a folát szükséges a vörösvértestek előállításához, míg a C-vitaminról ismert, hogy fokozza a vas felszívódás a GI traktusból. * Ez a vegetáriánus formula jól tolerálható és nem okoz székrekedést és úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a vas felszívódását és a szervezet általi felhasználását. *

Hatóanyagtartalom (/kapszula):

Vitamin C (as Ascorbic Acid): 90mg
Folate: 167 mcg DFE
Vitamin B-12 (Methylcobalamin): 50mcg
Iron (Ferrous Bisglycinate) (Ferrochel™): 27mg
Angyalgyökér (Angelica sinensis): 50mg
Málnalevél (Rubus idaeus): 50mg

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy összetevőket

Egyéb összetevők: hipromellóz (cellulózkapszula), mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid és sztearinsav (növényi eredetű)

Javasolt használat: felnőtteknek 1 kapszula, lehetőleg étkezéssel

Kiszerelés: 100 kapszula/doboz

Gyártó: NOW Foods USA

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig /hó, év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Nem ajánlott  terhes / szoptató nők számára. Forduljon orvoshoz ha gyógyszert szed vagy valamilyen betegsége van.
A vastartalmú termékek véletlen túladagolása a 6 éves kor alatti gyermekek halálos mérgezésének egyik fő oka. Tartsa ezt a terméket gyermekektől elzárva. Véletlen túladagolás esetén azonnal forduljon orvoshoz vagy mérgezési központhoz.
Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ez természetes és nem befolyásolja a termék minőségét.

Tájékoztatás:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.