>  > Ásványi anyagok, nyomelemek, Gyógyhatású készítmények > WTN Jód és Szelén Komplex 60db

WTN Jód és Szelén Komplex 60db

6.850Ft

A szelén és a jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez!

Készleten

Leírás

A szelén és a jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez!
A pajzsmirigy megfelelő működésének biztosítása kiemelt prioritású kellene legyen mindenki számára mivel ennek hiányában egy sor egészségügyi probléma kockázata, illetve azok későbbi kezelése jelentős kihívássá válhat.*

Megfelelő tápanyagok hiányában a pajzsmirigy anyagcseréje elégtelenné válik és utána nem szabad csodálkozni ha a krónikus fáradékonyság napi problémává válik.*

Összetevők: L-tirozin, indiai balzsamfa kivonat, tengeri hínár kivonat, tengeri moszat kivonat, szelénes élesztő, zselatin (kapszula)

Hatónyagtartalom/kapszula
L- Tirozin (L-Tyrosine): 300mg
Indiai balzsamfa kivonat (Guggul extract 2.5%): 100mg
Tengeri moszat kivonat (Kelp Laminaria Japonica extract), 0.2% jód: 75mg
Tengeri alga kivonat (Bladderwrack extract), 0.2% jód: 75mg
Szelénes élesztő (Saccharomyces cerevisiae), 0.2% szelén: 50mg

Javasolt használat: Felnőtteknek napi 1-2 kapszula étkezéstől elkülönítve, lehetőség szerint éhgyomorra, bő folyadékkal

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van.
Laktáció és terhesség alatt fogyasztása nem javasolt.
Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
Autoimmun eredetű pajzsmirigy rendellenesség és pajzsmirigy-túlműködés esetén a termék szedését nem javasoljuk!

Tájékoztatás:
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.