Bohó Tímea

boho-timea
BodyWakes egészségmentor, okleveles biológus, BodyWakes Nagykövet

Timi ellső diplomáját 2010-ben szerezte a Nyíregyházi Főiskolán, majd a mesterdiplomáját 2013-ban a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán.

Tanulmányai alatt egy női fitneszteremben dolgozott, ahol azt vette észre, hogy a mozgás önmagában nem hozza meg mindenki számára a kívánt eredményt és ekkor kezdett a figyelme a táplálkozás felé irányulni.

Az egyetem után a Nemzeti Környezetügyi Intézet Természetvédelmi Osztályán helyezkedett el. Munka mellett kedvenc sportágát, az akrobatikus rock and rollt tovább folytatta és csapatával 2014-ben az MLTSZ országos, majd európai versenyén is első helyezést ért el.

Timi érdeklődése a táplálkozási tudományok felé akkor mélyült el, mikor megállapították, hogy laktóz és glutén intoleranciája van. Ekkor neki is meg kellett változtatnia életmódbeli szokásait, ami sokkal bonyolultabbnak tűnt elsőre, mint amilyen valójában. Nem sokkal később rátalált a BodyWakes csapatára, ahol lehetőséget kapott, hogy ezt a tudást még jobban elmélyítse, és másokkal is megoszthassa.

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
nagy-laszlo
Nagy László
Bodywakes egészségmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető