Tóth Tímea

toth-timi-foto
Marketing asszisztens, BodyWakes Nagykövet

Minden embernek vannak vágyai, amit szeretne megvalósítani. Timi ezt az álmot személyes életmódjának kialakításával kezdte Aerial jóga oktatóként.

2018 októberében találkozott a személyre szabott táplálkozási tanácsadás rendszerével. Egy ismerőse ajánlására személyes konzultánción vett részt és azóta is e rendszer szerint gyakorolt alapelvek mentén él, figyelembe véve saját testének egyéni működését, melyet évről- évre egyre jobban megismerhet általa.

2019 év elején csatlakozott a BodyWakes csapatához és jelenleg marketing asszisztensként, BodyWakes Nagykövetként támogatja szakmai kollégáit és a cég mindennapjait. Kedves és segítőkész online kommunikációjának köszönhetően a hozzánk forduló ügyfelek a számukra legjobb megoldási javaslatokat kapják.

Hitvallása

“Hiszem, hogy kellő motiváltsággal, hittel, lelkesedéssel és folyamatos fejlődési vággyal elérhetjük céljainkat, hogy az emberiség az egészséges életmód hosszútávú szerelmesévé váljon. Szeretném másoknak is megmutatni, hogy az energikus, boldog élet elérése nem lehetetlen. Hálás vagyok, hogy a hivatássommal kiáradhatok a világ felé.”

Kedvenc idézete

“Vannak olyan lépések, melyeket egyedül kell, hogy megtegyél. Ez az egyetlen módja annak, hogy megtudd, merre kell menned, és kivé kell válnod.” – Mandy Hale

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
kiss-vivien2
Kiss Vivien
Bodywakes egészségmentor
boho-timea
Bohó Tímea
Bodywakes egészségmentor
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
wolf-olga
Wolf Olga
Food projektvezető
nagy-laszlo
Nagy László
Bodywakes egészségmentor
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető