Vissza akarom kapni az egészségemet

Egy betegség kialakulása nem szerencsétlenség, genetika vagy balsors kérdése, hanem ok-okozati összefüggések eredménye. A genetika ebben csak 10%-ban felelős. Tény az, hogy minden embernek vannak genetikai hajlamai bizonyos betegségek könnyebb kialakulására, de ezek a problémák elkerülhetőek, megelőzhetőek és sok esetben orvosolhatóak is.

Ha betegséggel küzdesz, akkor érdemes teljes szemléletmódot váltanod mentális szinten, meg kell találni és vissza kell állítani az egyensúlyt, mind lelki, mind testi szinten. A testünk csodálatosan van kitalálva és megalkotva. Természetes állapota az egészség. Ha elemezzük az egészség szót, láthatjuk, hogy valójában egész-séget jelent. Ez spirituálisan (nem racionális, lineáris, hanem függőleges gondolkodásmóddal) vett értelemben valójában azt jelenti, hogy ha beteg vagy, akkor bizonyos sejtjeid rendellenesen kezdenek működni (pl.: kórokozók, mechanikai sérülések, pszichés tényezők, helytelen életmód következtében), mert kiléptek az egy-ségből. Ilyenkor nincs más dolgunk, mint közösen megtalálni az ok-okozati összefüggések alapján, hogy mi okozza ennek a forrását.

A gyógyulás érdekében ilyenkor holisztikus szemléletmóddal a probléma gyökerét megtalálva, meg kell változtatni azt, és a kiváltó tényezők megszűntetésével vissza kell állítani a mentális, lelki és testi egyensúlyt. Nem elég a felszínt kapargatni, mélyen le kell ásni és meg kell találni az okot vagy okokat, amelyek elindították azokat az okozati láncolatokat, aminek az lett az eredménye, hogy a test elvesztette belső egyensúlyát és megbetegedett.

Mi nem vagyunk gyógyítók. Mi életmódváltással foglalkozunk. Viszont az életmódváltásnak pont az az egyik célja, hogy lelki, pszichés és fizikai stresszeket megszűntetve visszaállítsuk az emberi lény belső egyensúlyát. Ha sikeres az életmódváltás, akkor az új életmódnak köszönhetően vissza áll az egyensúly az emberi lény lelki, mentális és testi szintjein. Így regeneráció indítható el, aminek eredménye az szervezet optimális működése lesz. Az optimális működés hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok és a test nagy eséllyel meggyógyul.

Ha betegséggel küzdesz, mindenképpen menj el orvoshoz. Igyekezz minden információt begyűjteni az állapotodról. Tegyél meg mindent, amit az orvos javasol. Aztán gyere el hozzánk és hozd el az összes leletedet. Mi holisztikus szemlélettel átnézzük azokat és hozzátesszük a mentális & lelki, a táplálkozás és a testedzés területén az epigenetikai kódodnak és egyéni sajátosságaidnak figyelembe vételével azt a pluszt, ami a gyógyulás érdekében, a természet adta lehetőséged. Szükség esetén konzultálunk kezelőorvosoddal és javaslatokat is adunk, egyeztetve a mi dietetikai és orvosi hátterünkkel, hogy minél nagyobb eséllyel, minél gyorsabban és eredményesebben kerülj vissza az egységbe, azaz az egész-ség állapotába.

Ha szeretnél minderről bővebben tájékozódni, akkor először javasoljuk, hogy IDE KATTINTVA jelentkezz hozzánk 1/1-es konzultációra!