Kiss Vivien

kiss-vivien2
BodyWakes egészségmentor, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó, mediball és jógaoktató, a BodyWakes Életmód Akadémia alapító tagja, Life Coach, BodyWakes Nagykövet

Vivi gyermekkorától fogva a sport, a mozgás szerelmese. Az erősítő edzések mellett, hat éve rátalált a mediball nevezetű mozgásformára, melyben az oktatás mellett számos verseny eredményt könyvelhet. A 2017-ben Kínában megrendezett világbajnokságról bronzérmesként tért haza.

Arra azonban már nagyon fiatalon rájött, hogy a mozgás önmagában nem elegendő a jó egészség és az ideális forma megtartásához, hiszen a táplálkozás és gondolkodásmód is elengedhetetlen részei az egészséges életmódnak.

Jelenleg a BodyWakes egészségmentora és személyi asszisztense egyben, továbbá mediball és mozgásoktató, valamint Life Coach.

Hitvallása

“Hiszem, hogy bármit elérhetünk az életben, ha megtudjuk találni valódi önmagunkat, belső egyensúlyunkat fizikális mentális és érzelmi területeken is, amihez elengedhetetlennek tartom életmódunk tökéletesítését az egészségtudatosság jegyében.

Hálás vagyok, hogy a BodyWakes-nél megtaláltam a hivatásom, amivel tiszta értéket képviselhetek és adhatok tovább másoknak, és egy emberileg és szakmailag is kiemelkedő csapat tagjává válhattam.”

Csapatunk további tagjai

Ismerj meg minket! Kattints a képekre a részletes bemutatkozásokhoz!

spanics-dora
Spanics Dóra
Operatív vezető
horvath-tamas
Horváth Tamás
Bodywakes egészségmentor
szilagyi-andrea
Szilágyi Andrea
Oktatásszervező
czicze-beatrix
Czicze Beatrix
Bodywakes lélekmentor
monok-reni-foto
Monok Renáta
Ügyfélszolgálati asszisztens
szantaine-zsuzsa-kep
Szántainé Kiss Zsuzsanna
Pénzügyi asszisztens
bertalan200x200
Bartalis Bertalan
Food projektvezető
KovácsFIldikó_profil_kép
Kovács F. Ildikó
Bodywakes egészségmentor