BodyWakes 4 alkalmas
személyre szabott táplálkozási program

– Találd meg a belső egyensúlyod testi, lelki, mentális szinten, melynek ajándéka lesz a külső formád csodás átalakulása. –

Eleged van abból, hogy…

szégyellsz levetkőzni a strandon és inkább ruhában rejtegeted a testedet a tikkadó hőségben?

egész nyáron az egyik legnagyobb stresszt az okozza, hogy mit szólnak mások, ha meglátnak fürdőruhában?

a fogyókúráid ellenére még mindig jobban hasonlítasz Gombóc Artúrhoz, mint önmagad legjobb formájához?

órákat izzadsz mindenféle sportnak nevezett kínzások közepette és mégis a tükör nem azt a látványt adja vissza, amit a beletett munka miatt elvárnál?

a nyári kánikulában extrém módon verejtékezel a rajtad lévő felesleges terhek miatt, amitől ólomként vonszolod a tested?

Előfordul, hogy te is irigykedve, néha-néha dühvel és akár utálattal fűszerezve tekintesz azokra, akik tele vannak energiával, szuper formában vannak és büszkén, magabiztosan meg is mutatják ezt a világnak?

Bizony nem kell, hogy a túlsúlytól és minden velejáró negatív hatástól Te is végigszenvedd a nyarat!

Mi lenne, ha kapnál a kezedbe egy olyan, tudományosan alátámasztott, szisztematikusan összeállított, személyre szabott, gyakorlatias és eredményes útmutatót, ami eszközként beveti a tudat teremtő hatalmát, az anyagcseretípusodnak megfelelő táplálkozás formáló erejét és egy intelligens mozgásprogram átváltoztató hatását?

 

Fontos figyelmeztetés!

Mi nem egy huszadik fogyókúrás vagy csodabogyókat kínáló, könnyű, erőfeszítés mentes és kényelmes, pár hetes pénztárca lehúzós “kamuságot” adunk, hanem egy olyan egészségtudatos, egyénre szabott és bizonyítottan működő életmód programot, amit több évtizedes kutatómunkára támaszkodó, holisztikus szemléletű orvosokból, dietetikusokból, természetgyógyászokból, funkcionális táplálkozási tanácsadókból és személyi edzőkből álló csapat állított össze.

Továbbá nemcsak megmutatjuk az utat, hanem segítünk, hogy megismerd és képes legyél haladni rajta egy olyan támogató közösségi háttérrel, ahol naponta inspirálódhatsz, erőt meríthetsz, és élő példákat követhetsz annak érdekében, hogy te is azok táborába tartozz, akik felszabadultan, optimális testformájukban élvezik az életet és ráadásul nem csak nyáron.

Gyere, csatlakozz hozzánk, ha túl vagy már jó pár sikertelen fogyókúrán, de még kezdő vagy a valós életmódváltás terén.

Érdemes ezért abbahagynod a kísérletezést, hogy vajon Neked mi válik be, mert az nagyon kockázatos és fárasztó!

Válaszd inkább helyette a holisztikus megközelítést, ahol egyszerre alkalmazzuk a tudat, a táplálkozás és a testedzés átváltoztató erejét!
Így a 6 hetes komplex program részeként kapni fogsz online vezetett meditációs hanganyagot, edzésvideókat és lehetőséget egy kiscsoportos szokásmegváltoztató mentorprogramban való részvételre is a személyre szabott táplálkozási tanácsadás mellett.

A meditáció teremtő ereje

A tudatod hatalmát úgy tudod latba vetni az ideális formád elérése érdekében, hogy lépésről lépésre, egy vezetett meditáció segítségével képessé válsz tudatosan megteremteni azt…

Bővebben

Minden rendben akkor is, ha még csak most ismerkedsz a meditáció világával, mert a Meditációs tudatállapot elérése online hanganyag napi szintű gyakorlásával képessé válsz egyre mélyebben átélni majd az elmélyülést.

A meditáció által lehetőség nyílik arra, hogy módosult tudatállapotban jobban megismerd önmagad. Képessé tesz arra, hogy tudatosítsd magadban tudattalan testi és mentális állapotaidat. Általa megfigyelheted régi automatikus programjaidat, majd azok felülírásával új létállapotot hozhatsz létre.

Például, ha eddig egy kövér testben éltél, akkor átprogramozhatod a tudatalattid, hogy egy olyan információs mintát, azaz környezeti jelet biztosítson a sejtjeid számára, amelynek következtében a szervezeted aktiválja, az úgynevezett ergotrop funkciókat. Az ergotrop funkciók olyan folyamatok a testben, amelyek energiát igényelnek.

Ha jól adjuk ki a testnek a parancsot, akkor a felszabaduló többlet energia igényt a zsírsejtek lebontása által felszabaduló zsírsavakból fogja biztosítani a szervezet, így minőségi fogyást indukál.

A táplálkozás beállításánál pedig legfontosabb szempont, amit  figyelembe érdemes venni, hogy

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Éppen ezért nem működnek a sablon diéták. Hiszen egyeseknél jó eredményt hoz pl. a vegetáriánus étkezés, míg másoknál viszont a paleo szerinti táplálkozás válik be. Pedig a két táplálkozási irány nagyon ellentmond egymásnak.

Egyedi sajátosságaid határozzák meg, hogy számodra mi a megfelelő táplálkozás.

Mi utat tudunk mutatni abban, hogy Neked pontosan milyen irányt érdemes követned az étkezésben, ami összhangban van saját tested igényeivel, hogy a legjobb formádba kerülj, energikus legyél és kicsattanj az egészségtől!

És hogy vajon miért nem vagyunk egyformák a táplálkozási igényeink szerint?

Részletek

Ez annak köszönhető, hogy az emberiség a népvándorlás során különböző klímazónákban telepedett le, ahol a túlélés érdekében alkalmazkodnia kellett az adott környezeti hatásokhoz és az adott területeken lévő élelemforrásokhoz. Ezek befolyásolták a homeosztatikus rendszereiket, mint például a vegetatív idegrendszert, égetőrendszert, hormonrendszert. Így jelentős különbségek alakultak ki ember és ember között az epigenetikai alkalmazkodásnak köszönhetően.

Tovább

Az epigenetika a gének feletti irányítást jelenti, amely a külső környezeti tényezők hatására biztosítja a szervezet alkalmazkodó képességét sejt szinten, ami olyan módosulásokat okozhat, ami tovább is örökíthető a következő nemzedéknek.

Az epigenetikai hatásoknak köszönhetően az embereknél különböző anyagcseretípusok alakultak ki, amelyek meghatározzák azt, hogy számukra mi az ideális táplálkozási irány.

Ez alapján 3 fő típus határozható meg:

sandwich

Szénhidrát típus

akinek inkább sovány, leginkább növényi eredetű fehérjékre, kevesebb zsírra és több jó minőségű szénhidrátra van szüksége.

meat

Fehérje típus

akinek több állati eredetű fehérjére, több zsírra és kevesebb szénhidrát forrásra van szüksége.

balance

Egyensúlyi típus

aki az előbb említett két véglett között van.

A fent felsorolt 3 kategória határozza meg tehát a táplálkozási típust, de emellett figyelembe vesszük a hormonális beállítottságot, egyéni érzékenységeket, a vércsoportot, valamint az életviteli szokásokat is, akárcsak a testformát és az esetleges zsírpárnák elhelyezkedését.

Ha olyan életmódot folytatsz, amely típusoddal ellentétes, akkor kibillenhetsz az egyensúlyodból.

Ahhoz, hogy tartósan beépülhessenek az új szokások, mi minden esetben 5 lépésben állítjuk be személyre szabottan klienseink táplálkozását:

1. lépés: Élelmiszerlista

amelyből megtudod, hogy személyre szabottan melyek azok az élelmiszerek, amelyek jótékony, semleges, ritkábban fogyasztandóak vagy kerülendőek számodra.

2. lépés: Tápanyagarányok

amelyből megtudod, hogy típusodat és egyedi sajátosságokat tekintve, milyen arányban fogyassz egy étkezésen belül fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag élelmiszert, a legjobb felszívódás érdekében, hiszen ebben sem vagyunk egyformák, kinek mi javasolta

3. lépés: Ritmus

amelyből megtudod, hogy táplálkozási típusodat, életviteledet, célodat figyelembe véve, neked hányszor érdemes étkezned egy nap és mikor.

4. lépés: Mennyiség

amelyből megtudod, hogy számodra mi az ideális napi kcal beviteled és azt hogyan oszd el.

5. lépés: típusra szabott étrendkiegészítő ajánlás

Ezt követően a személyre szabott táplálkozási tanácsadás részeként megkapod:

a mérési eredményeidet,

ok-okozati összefüggések kielemzését,

a személyre szabott élelmiszerlistádat,

bővebb leírást a táplálkozási- és hormontípusod kombinációdról,

egy héten belül küldünk egy 1 hetes mintaétrendet receptekkel, recept leírásokkal és bevásárló listával,

illetve a program végén kontroll mérés és tanácsadás

Az okos és hatékony edzés jelentősége

Ahhoz hogy valódi változást érj el, tudatos életmódváltásra van szükséged.

Ezért érdemes egyszerre foglalkoznod a tudat teremtő erejével, a számodra megfelelő táplálkozással és a hatékony testedzéssel.

Bővebben

A fizikai aktivitás, a sport is lényeges eleme az életmódváltásnak, viszont ezt is érdemes intelligensen és okosan végezni. Főleg ebben az időszakban, amikor terembe se nagyon lehet menni, és nehezebb szakemberhez is fordulni.

Ez lehet az egyik nehézség, a másik azonban az, hogy nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan is csinálsz, hogy az számodra hatékony legyen!

Lényeges az is, hogy olyan állapotban legyen a szervezeted és a tested, mely alkalmas a mozgásra és a terhelésre.

Amennyiben már készen állsz arra, hogy belevágj valamilyen edzésbe, akkor most nagyon jó helyen vagy, mert egy remek edzés lehetőséggel kedveskedünk neked.

Összeállítottunk néhány edzésvideót, melyek pont azt segítik elő, hogy beépítsd az életedbe a rendszeres testmozgást.

Nem kell hozzá elmenned sehova, az otthonod kényelméből, a saját tempódban végezheted. Nem kell hozzá extra felszerelés, csak olyan, amit otthon is megtalálsz a háztartásban vagy nagyon könnyen beszerezhető.

Bármely testmozgás során az egyik legfontosabb dolog, hogy a saját edzettségi szintednek megfelelő terhelést válassz.

Ezért a videókban lévő edzésfeladatokat úgy válogattuk össze, és olyan instrukciókat adunk hozzájuk, melyekből lehetőséged lesz kiválasztani azt a változatot, amire éppen képes vagy a jelenlegi edzettségi szinteden.
Azonban bőven van benne fejlődési lehetőség is, ha azt valóban rendszeresíted az életedben!

A videók közt találsz kétféle felsőtest programot, kétféle alsótest programot, és kétféle törzs programot, valamint bármilyen edzés elválaszthatatlan részét képező bemelegítés és nyújtás videót is!

Folytatás

Ez nem egy személyre szabott, komplett edzésterv, de akár még az is összeállítható belőlük. Hiszen még A és B variációt is kombinálhatsz a videókból, sőt még többet is lehet variálni, ha egymás után végzed el őket.

Végezetül

De alapvetően arra tökéletesen megfelelőek ezek a videók, és ezt a célt is szolgálják, hogy elindulj ezen az úton, hogy megszeresd a mozgást, és hogy az életed részévé váljon az.

A videókban minden egyes feladatot bemutatunk, hogyan kell elvégezned helyesen, és több instrukciót is kapsz arra vonatkozóan, miként tudod őket variálni.

Talán nem az edzés a legfontosabb elem az életmódváltás során, de a fizikai aktivitás az, ami felteszi a pontot az i-re, vagyis amitől kerek lesz az egész.

Lehet nélküle élni, de nem érdemes, mert olyat ad minden szinten, aminek csak pozitív előnyei vannak az életedben.

A látható formai átalakulásokon túl funkcionális változások is végbe mennek a szervezetben, melyeknek nincsenek látható fizikai jelei, csak érezzük őket. Tehát edzeni nem csak azért kell és szükséges, hogy jól nézzünk ki a tükörben bikiniben is, hanem azért is, mert erősödik a szív- és vérkeringési rendszer, rugalmasabb lesz az érhálózat, nő a tüdőkapacitás, nő a szervezet oxigénfelvevő képessége.
Továbbá erősíti az immunrendszert, önbizalom és önbecsülés növelő hatása van, kitartásra tanít, nő az akaraterő ezáltal. Emellett stresszlevezető hatása is van, kikapcsolódást jelent, feltölt, a jelenben tart és a sort még hosszasan folytathatnánk.

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan 10 fős csoport tagja lehetnél, ahol minden héten egy alkalommal, másfél órában találkoznánk az online térben?


Ezeken a foglalkozásokon egy szakmai mentor vezetésével lehetőséged lenne az életmódváltásoddal (gondolkodásmód, táplálkozás, testedzés) kapcsolatos kérdéseidet feltenni, megosztani tapasztalataidat, esetleges elakadásaidat.
Továbbá erőt meríthetsz a csoporttagok megéléseiből, a szakmai mentor inspirációjából, hogy fenntartsd motivációdat a sikeres szokásmegváltoztatás érdekében.


Heti egy alkalommal, összesen ötször másfél órában találkoznánk a zártkörű Zoom alkalmazáson keresztül egy interaktív, online teremben, ahol láthatjuk egymás arcát és hallhatjuk egymás hangját, ugyanúgy, mintha személyesen találkoznánk.

Ne fusd tovább a felesleges köröket!

Vegyél részt egy olyan komplex, 6 hetes alakvarázs programon,
ahol egyszerre foglalkozunk a tudat teremtő erejével, a sikeres szokásmegváltoztatással, az anyagcseretípus meghatározáson alapuló, személyre szabott táplálkozással és intelligensen összeállított, hatékony testedzéssel!

Nézd meg, mit értek el mások, akik már kipróbálták a módszert

20 éve tartó székrekedés és gyenge emésztés, 13 éve tartó álmatlanság a múlté, mindemellett a fogyás is elindult!

István sikertörténetéhez

István sejtszintű vitalitása 60 %-ot növekedett, vércukor szintje stabilizálódott és a teste formálódott éhezés nélkül

Dani vitalitás szintje megnőtt, saját ritmusának kialakítása és a típusához alakított edzés mellett és 2,2 kg-ot fogyott tisztán zsírból napi 2800-3000 kcal mellett.

78397611_2436222196590015_3641315982703591424_n
reni2

Reni 7 kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben megduplázta sejtvitalitását kevesebb, mint 3 hónap alatt!

Ákos két hónap alatt 11 kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben a sejtvitalitása 80%-ra emelkedett.

Keresd az egyensúlyt és legyél egészséges!

A teljes, 6 hetes alakvarázs program tematikája:

0. hét – A sikeres életmódváltás alapjainak elsajátítása – Bevezetés a meditációba online hanganyag napi szintű gyakorlása, Ideális forma online vezetett meditációs hanganyag és a 8 db edzésvideóból álló mozgásprogramhoz való hozzáférés elküldése

1. hét – a 120 perces személyre szabott anyagcseretipizáláson alapuló táplálkozási tanácsadáson való részvétel (személyesen Budapesten, de akadályoztatás esetén online is megoldható),
melynek tartalma:

anamnézis – melynek során kérdéseket teszünk fel Neked, aminek az a célja, hogy feltérképezzük táplálkozási és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid

táplálkozási- és hormontípus (anyagcseretípus) speciális műszeres felmérése

sejtvitalitás mérés

testösszetétel mérés

egyéni ételintolerancia meghatározás speciális élelmiszerekre, vitaminokra és étrend kiegészítőkre

részletes kiértékelés és tanácsadás, amely tartalmazza

 • a mérési eredményeidet,
 • az ok-okozati összefüggések elemzését,
 • személyre szabott élelmiszerlistádat,
 • bővebb leírást a táplálkozási- és hormontípus kombinációdról,
 • anyagcseretípusod szerinti étrend kiegészítő javaslatot,


2. hét – Online kiküldött egy hetes mintaétrend
receptekkel, receptleírásokkal, bevásárlólistával együtt, valamint a napi meditáció és az online edzésprogram gyakorlása, elvégzése, emellett az első 1,5 órás online, kiscsoportos (maximum 10 fő) szokásmegváltoztató mentorprogramon való részvétel zártkörű, Zoom alkalmazáson keresztül
3-6. hét  1,5 órás online, kiscsoportos (maximum 10 fő) szokásmegváltoztató mentorprogramon való részvétel
zártkörű, Zoom alkalmazáson keresztül beszámolókkal, felmerülő, gyakorlatias kérdések megválaszolásával, valamint a napi meditáció és az online edzésprogram gyakorlása, elvégzése
Ráadásként – kontroll mérés és konzultáción való részvétel az eredmények monitorozására
Tehát a komplex, 6 hetes alakvarázs program részeként Zsolt 45. születésnapja alkalmából megkapod:

Ideális forma elérése online vezetett meditációs hanganyagot korlátlan hozzáféréssel 2.990 Ft értékben

Epigenetikai sajátosságnak megfelelő, anyagcseretipizáláson alapuló 120 perces személyre szabott táplálkozási tanácsadás kontrollal együtt 49.900 Ft értékben

Egy bemelegítésről szóló edzésvideót
Hat erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
Egy nyújtásról szóló edzésvideót
– A 8 edzésvideót együtt 9.900 Ft értékben –

Kiscsoportos szokásmegváltoztató mentorprogramban való részvétel, mely keretében 10 fős csoport tagja lehetsz, ahol minden héten egy alkalommal, másfél órában találkoztok az online térben egy szakmai mentor vezetésével.
– Az 5×1,5 órás kiscsoportos foglalkozásokat 19.900 Ft értékben –

Ha egyenként veszed meg az életmódváltó program egyes elemeit, akkor összesen 82.680 Ft lenne, de helyette a teljes 6 hetes életmódváltó program csomagajánlatként,
Zsolt 45. születésnapja alkalmából 
45% kedvezménnyel
45.000 Ft

*Az akció 2022. május 31-ig történő jelentkezés és a teljes díj előre utalása esetén érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. Az időpont tehát szólhat későbbre is, de a kapcsolatfelvételnek meg kell történnie 2022 májusában.

252713265_2996803753865187_4753667497561117546_n

Tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű út, így senkinek sem engedjük el a kezét. Ezért a tanácsadás után lehetőséged lesz az egészségmentoroddal való – elsősorban – e-mailes kapcsolattartásra, valamint most a rendkívüli ajánlat keretén belül, egy 5 alkalmas kiscsoportos szokásmegváltoztató mentorprogramban is részt venni!

Honnan tudhatod, hogy az életmódváltásod valóban eredményes lesz a program után?

Magasabb energiaszintet tapasztalsz viszonylag rövid időn belől, akár 3-4 hét elteltével

A súlyvesztés zsírból történik és nem izomból. Ez azért jó, mert akkor feszes, tónusos, formás leszel.

Az elért eredményt meg tudod tartani hosszú távon is, azaz nincs visszahízás.

A saját személyre szabott étrended nem csupán egy fogyókúra, hanem élethosszig tartó tudatos választás.

Mivel figyelembe vesszük a jelenlegi életmódbeli szokásaidat, ezért a tanácsadáson beállított étrended igazodik az életmódodhoz, napi ritmusodhoz. Így könnyebb ezen az úton járnod!

Jelentkezz a komplett BodyWakes személyre szabott, születésnapi 6 hetes alakvarázs programra, ha okosan szeretnéd elérni a jó egészséget, magas energiaszintet és ideális formádat!

Szakmai ajánlások

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz. 35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták, és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint dietetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposztalevestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus, azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Ruzsás Éva

belgyógyász

Végre egy módszer és tudás, melynek segítségével valóban egyénre szabható étkezési irányelvek adhatók! Nem egy újabb divat-hullám, hanem a test valódi igényeit kiszolgáló ajánlás-rendszer, mely tudatosan kialakított szokások segítségével átütő eredményt hoz; a gyakorlatban mindenkinél egyaránt működik, mert követve az objektív tesztek által kapott eredményt és tanácsokat, alapjaiban változtatja meg a testi működést. Jelenleg nincs ehhez hasonlóan nagy segítséget jelentő módszer az étkezési tanácsok útvesztőjében.

Heszberger Edina

dietetikus

 

Orvos-természetgyógyászként ugyanaz a cél motivál engem is, mint a Bodywakes csapatát: minél több embert megismertetni az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás; az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Én is úgy gondolom, hogy mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik szeretnének egy szakértő, támogató közegben az egészségtudatosság útján elindulni és fejlődni.

Dr. Rusvai Beáta

gyermekgyógyász szakorvos, orvos-természetgyógyász, akupresszőr, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Mennyibe kerül a program?

A komplex, 6 hetes BodyWakes Alakvarázs program díja Zsolt 45. születésnapja alkalmából most
45% kedvezménnyel
45.000 Ft 
melynek tartalma:

  • A Meditációs tudatállapot online hanganyag napi szintű gyakorlása
  • Az Ideális forma elérése meditációs hanganyaghoz való korlátlan hozzáférést 2.990 Ft értékben
  • A komplex műszeres mérésekkel egybekötött anyagcseretipizáláson alapuló táplálkozási tanácsadás, az egy heti mintaétrenddel és a kontroll mérés és konzultációval együtt 49.900 Ft értékben
  • Összesen 8 darab edzésvideót 9.900 Ft értékben, melyek közt találsz:
   • 1 bemelegítésről szóló edzésvideót
   • 6 erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzésvideót
   • 1 nyújtást bemutató edzésvideót
  • Az 5 hetes,online kiscsoportos szokásmegváltoztató mentorprogramon való részvétel 19.900 Ft értékben

*Az akció 2022. május 31-ig történő időpont egyeztetés és a teljes díj előreutalása esetén érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható.

 

252713265_2996803753865187_4753667497561117546_n

Helyszín

Budapest

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

Igény szerint online

Zártkörű Zoom rendszeren keresztül

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes programra 100% Garanciát vállalunk 3 hónapon belül!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szolgáltatásokkal, akkor három hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tanácsadáson!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a programon kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tanácsadáson és a kiscsoportos foglalkozásokon!

Jelentkezés
Ez az akció véget ért, nem áll módunkban több jelentkezést fogadni.

Jelentkezz a kedvezményes komplex Alakvarázs Programra!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kérlek töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot