Őszi újrakezdés az egészségedért!
Életmódváltás mesterfokon csomag

A világ változik, felértékelődött az élet, de ne az egészségeddel fizess érte.
– 40% kedvezmény a táplálkozási tanácsadásra és 5 héten át tartó mentorprogramra –

Te is….

azok közé tartozol, akik kiszabadulva a 2 éves bezártságból, most mindent bepótolva, habzsolnád az életet?

Úgy érzed, tehetetlen vagy a világ változásaival szemben és ez hatalmas nyomásként nehezedik Rád?

Egyre nagyobb szorongással lépsz be az üzletekbe?

A sok hedonista program mellett vagy anélkül már számolgatod, miről mondjál le a táplálkozást illetően?

Szeretnél jól mutatni a ruháidban és önbizalommal telve tükörbe nézni?

Szeretnél sokáig, minőségi életet élni a szeretteid körében?

Jól akarsz teljesíteni a hivatásodban, biztosítva az anyagi biztonságot?

A világ, amit ismertünk, amit eddig biztosnak hittünk, folyamatosan változik és újabbnál újabb kihívások elé állít minket. Ez az időszak kicsit a “nem tudjuk, mi lesz” időszaka. Kétségbeesetten és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy biztosítsuk az anyagi jólétet, biztonságot magunk és a szeretteink számára. De nincs mindenre hatásunk, viszont az egészségünkre van.
Így miért pont az egészségedet tennéd háttérbe? Azért hajtasz, hogy több bevételed legyen, de ha pont attól vonod meg magad, ami a muníciót adja, hogy várod el, hogy legyen energiád? Hiszen ha nincs rendben az egészséged, akkor nem tudsz megfelelően teljesíteni a hivatásodban sem.

Amin igazán változtatni tudsz, az az ellenálló képességed, hogy magas energiaszinttel rendelkezz és valóban javítani, akár növelni tudd az anyagi helyzetedet.

Ha az élet főbb területeit értékrend sorrendbe tennénk, akkor az ideális a következő lehetne a mi koncepciónk szerint:
1. Egészség
2. Kapcsolatok
3. Hivatás
4. Anyagiak
5. Kikapcsolódás

Nézd meg, ha kihúzod az egészséget, mi történik utána?!
Hiszen ha egészséged nincs, semmid sincs, szokták mondani, és tényleg.
Ha lebetegedsz, ha elhagyod magad, akkor hogyan tudsz jelen lenni, akár valódi támasza lenni a családodnak?
Ha az egészséged háttérbe teszed, akkor mégis hogyan tudnál a munkádban teljesíteni és stabilizálni az anyagi helyzetedet?
Ha enervált vagy, mennyire lenne élvezetes egy-egy nyaralás, hosszú hétvége, melyre amúgy a többéves bezártság és korlátozás után érthető módon Te is vágysz?

Persze tudjuk, hogy minden drágul, nagy a nyomás, szinte versenyautóként vagy terhelve. De abba az autóba nagyon nem mindegy, milyen üzemanyagot töltesz. Ahogy az sem, milyen gyakran viszed szervizbe.
Mindannyian érezzük a nehezebb gazdasági helyzet következményeit.
Éppen ezért, hogy Téged támogathassunk az egészséged elérésében, mi úgy döntöttünk, szembe megyünk az árral.

Nem emeljük meg árainkat, éppen ellenkezőleg: csökkentettünk rajta, így 49.900 Ft helyett most, ősszel történő jelentkezés esetén kedvezményesen vehetsz részt személyre szabott táplálkozási tanácsadásunkon.
Sőt, hogy valóban Melletted lehessünk a kezdeti lépéseknél, összeállítottunk egy csomagot Számodra, melyben az egyénre szabott táplálkozási tanácsadáson túl részt vehetsz egy 5 hetes kiscsoportos online mentorprogramban is
és ajándékba kapsz mindezek mellé egy Szántai Zsolt által írt dedikált Életmódváltás mesterfokon című könyvet is.

És hogy miért pont most?

A szeptember sokak számára az újratervezés, újrakezdés időszaka a nyári fesztivál és nyaralás szezon után.
Új célokat tűzünk ki vagy régieket frissítünk fel, neki ugrunk ismét nagy lendülettel a tervezésnek, jó esetben pedig a megvalósításnak is.
Ilyenkor megint előtérbe kerül az életmódváltás, szeretnénk a nyári lazulásból ismét összekapni magunkat, megreformálni a táplálkozásunkat, visszatérni vagy elkezdeni a rendszeres edzéseket stb.
Ez egy normális folyamat és úgy gondoljuk, nincs is azzal probléma, hogy nyáron lazábbra engedjük a gyeplőt. Gyakran megesik viszont, hogy a régi jó szokásainkat a nyaralások és forgatagok között szinte automatán teljesen felülírják a korábbi rossz minták és újból rutinszerűen kezdünk a finomított pékáruk, csokik és egyéb nyalánkságok felé nyúlni.
Ennek következtében előfordulhat, hogy még szeptember közepén is csak kóválygunk és mondogatjuk két péksütemény közt, hogy holnaptól jobban odafigyelünk, nekiállunk az életmódváltásnak.
Aztán ahogy a januári fogadalmak nagy százaléka, úgy a szeptemberi újrakezdések is eltűnnek a süllyesztőben.

Te ne engedd, hogy Nálad is így történjen! Ebben kívánunk segíteni személyre szabott táplálkozási tanácsadásunk, valamint 5 hetes kiscsoportos, online szokásmegváltoztató mentorprogramunk segítségével.

Azért vagyunk itt, hogy éljünk és ezt boldogan, szabadon tegyük, de ahhoz, hogy ezt a kiváltságot minél tovább élvezhessük, bizony elengedhetetlen az egészséges szervezet. Így mi azt mondjuk, ne az egészségeden spórolj!

Mi lenne, ha kapnál a kezedbe egy olyan, tudományosan alátámasztott, szisztematikusan összeállított, személyre szabott, gyakorlatias és eredményes útmutatót, amit eszközként használhatnál aztán a mindennapokban is, megalapozva ezzel egy energikus, egészséges életet, hogy minél több élményben legyen részed szeretteid körében?

 

Fontos figyelmeztetés!

Mi nem egy huszadik fogyókúrás vagy csodabogyókat kínáló, könnyű, erőfeszítés mentes és kényelmes, pár hetes pénztárca lehúzós “kamuságot” adunk, hanem egy olyan egészségtudatos, egyénre szabott és bizonyítottan működő életmód programot, amit több évtizedes kutatómunkára támaszkodó, holisztikus szemléletű orvosokból, dietetikusokból, természetgyógyászokból, funkcionális táplálkozási tanácsadókból és személyi edzőkből álló csapat állított össze.

Továbbá nemcsak megmutatjuk az utat, hanem segítünk, hogy megismerd és képes legyél haladni rajta, hogy te is azok táborába tartozz, akik felszabadultan, optimális testformájukban, magas energiaszinten és ami a legfontosabb, egészségesen élvezik az életet és ráadásul nem csak nyáron.

Mit gondolsz, ha már most látnád, hogy a jelenlegi életmódodnak köszönhetően hol fogsz tartani 10 év múlva és mekkora számlát nyújt majd be a szervezeted, változtatnál?

Gyere, csatlakozz hozzánk, ha te sem akarsz lemondani az egészségedről!
Látjuk, hogy a világban minden drágul, viszont ha az egészséged továbbra is háttérbe szorítod, még többe fog kerülni hosszú távon.
Éppen ezért ahhoz akarunk hozzájárulni, hogy ne az egészségeddel kelljen fizetned a változásokért!

De fontos, hogy érdemes abbahagynod a kísérletezést, hogy vajon Neked mi válik be, mert az nagyon kockázatos és fárasztó!

Válaszd inkább helyette a holisztikus megközelítést, ahol személyre szabott iránymutatást kapsz a kezedbe. Egy térképet saját magadhoz, hogy jobban megismerd és megértsd tested működését, ezáltal azt add magadnak, amivel valóban táplálni fogod.
Gondolj erre úgy, mint egy GPS-re, ami a saját testedhez szól és senki máséval nem keverendő össze, mert csak a Tiéd!

A táplálkozás beállításánál pedig legfontosabb szempont, amit  figyelembe érdemes venni, hogy

NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Éppen ezért nem működnek a sablon diéták. Hiszen egyeseknél jó eredményt hoz pl. a vegetáriánus étkezés, míg másoknál viszont a paleo szerinti táplálkozás válik be. Pedig a két táplálkozási irány nagyon ellentmond egymásnak.

Egyedi sajátosságaid határozzák meg, hogy számodra mi a megfelelő táplálkozás.

Mi utat tudunk mutatni abban, hogy Neked pontosan milyen irányt érdemes követned az étkezésben, ami összhangban van saját tested igényeivel, hogy a legjobb formádba kerülj, energikus legyél és kicsattanj az egészségtől!

És hogy vajon miért nem vagyunk egyformák a táplálkozási igényeink szerint?

Részletek

Ez annak köszönhető, hogy az emberiség a népvándorlás során különböző klímazónákban telepedett le, ahol a túlélés érdekében alkalmazkodnia kellett az adott környezeti hatásokhoz és az adott területeken lévő élelemforrásokhoz. Ezek befolyásolták a homeosztatikus rendszereiket, mint például a vegetatív idegrendszert, égetőrendszert, hormonrendszert. Így jelentős különbségek alakultak ki ember és ember között az epigenetikai alkalmazkodásnak köszönhetően.

Tovább

Az epigenetika a gének feletti irányítást jelenti, amely a külső környezeti tényezők hatására biztosítja a szervezet alkalmazkodó képességét sejt szinten, ami olyan módosulásokat okozhat, ami tovább is örökíthető a következő nemzedéknek.

Az epigenetikai hatásoknak köszönhetően az embereknél különböző anyagcseretípusok alakultak ki, amelyek meghatározzák azt, hogy számukra mi az ideális táplálkozási irány.

Ez alapján 3 fő típus határozható meg:

sandwich

Szénhidrát típus

akinek inkább sovány, leginkább növényi eredetű fehérjékre, kevesebb zsírra és több jó minőségű szénhidrátra van szüksége.

meat

Fehérje típus

akinek több állati eredetű fehérjére, több zsírra és kevesebb szénhidrát forrásra van szüksége.

balance

Egyensúlyi típus

aki az előbb említett két véglett között van.

A fent felsorolt 3 kategória határozza meg tehát a táplálkozási típust, de emellett figyelembe vesszük a hormonális beállítottságot, egyéni érzékenységeket, a vércsoportot, valamint az életviteli szokásokat is, akárcsak a testformát és az esetleges zsírpárnák elhelyezkedését.

Ha olyan életmódot folytatsz, amely típusoddal ellentétes, akkor kibillenhetsz az egyensúlyodból.

Ahhoz, hogy tartósan beépülhessenek az új szokások, mi minden esetben 5 lépésben állítjuk be személyre szabottan klienseink táplálkozását:

1. lépés: Élelmiszerlista

amelyből megtudod, hogy személyre szabottan melyek azok az élelmiszerek, amelyek jótékony, semleges, ritkábban fogyasztandóak vagy kerülendőek számodra.

2. lépés: Tápanyagarányok

amelyből megtudod, hogy típusodat és egyedi sajátosságokat tekintve, milyen arányban fogyassz egy étkezésen belül fehérjében, zsírban és szénhidrátban gazdag élelmiszert, a legjobb felszívódás érdekében, hiszen ebben sem vagyunk egyformák, kinek mi javasolta

3. lépés: Ritmus

amelyből megtudod, hogy táplálkozási típusodat, életviteledet, célodat figyelembe véve, neked hányszor érdemes étkezned egy nap és mikor.

4. lépés: Mennyiség

amelyből megtudod, hogy számodra mi az ideális napi kcal beviteled és azt hogyan oszd el.

5. lépés: típusra szabott étrendkiegészítő ajánlás

Ezt követően a személyre szabott táplálkozási tanácsadás részeként megkapod:

a mérési eredményeidet,

ok-okozati összefüggések kielemzését,

a személyre szabott élelmiszerlistádat,

bővebb leírást a táplálkozási- és hormontípusod kombinációdról,

egy héten belül küldünk egy 1 hetes mintaétrendet receptekkel, recept leírásokkal és bevásárló listával,

illetve a program végén kontroll mérés és tanácsadás

A tanácsadást követően pedig lehetőséged van bónuszként egy 5 hetes, online, kiscsoportos szokásmegváltoztató programban is részt venni:

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan 15 fős csoport tagja lehetnél, ahol minden héten egy alkalommal, másfél órában találkoznánk az online térben?


Ezeken a foglalkozásokon egy szakmai mentor vezetésével lehetőséged lenne az életmódváltásoddal (gondolkodásmód, táplálkozás, testedzés) kapcsolatos kérdéseidet feltenni, megosztani tapasztalataidat, esetleges elakadásaidat.
Továbbá erőt meríthetsz a csoporttagok megéléseiből, a szakmai mentor inspirációjából, hogy fenntartsd motivációdat a sikeres szokásmegváltoztatás érdekében.


Heti egy alkalommal, összesen ötször másfél órában találkoznánk a zártkörű Zoom alkalmazáson keresztül egy interaktív, online teremben, ahol láthatjuk egymás arcát és hallhatjuk egymás hangját, ugyanúgy, mintha személyesen találkoznánk.

Ne fusd tovább a felesleges köröket!

Vegyél részt az anyagcseretípus meghatározáson alapuló, személyre szabott táplálkozási tanácsadáson MOST EXTRA KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Nézd meg, mit értek el mások, akik már kipróbálták a módszert

20 éve tartó székrekedés és gyenge emésztés, 13 éve tartó álmatlanság a múlté, mindemellett a fogyás is elindult!

István sikertörténetéhez

István sejtszintű vitalitása 60 %-ot növekedett, vércukor szintje stabilizálódott és a teste formálódott éhezés nélkül

Dani vitalitás szintje megnőtt, saját ritmusának kialakítása és a típusához alakított edzés mellett és 2,2 kg-ot fogyott tisztán zsírból napi 2800-3000 kcal mellett.

78397611_2436222196590015_3641315982703591424_n
Béla

Béla 65 évesen is fitten! Tökéletes egészségesnek örvend, kicsattan az energiától és fiatalokat meghazudtoló formában van.

Ákos két hónap alatt 11 kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben a sejtvitalitása 80%-ra emelkedett.

Keresd az egyensúlyt és legyél egészséges!

A 2 órás személyre szabott, anyagcseretipizáláson alapuló táplálkozási tanácsadás a műszeres mérésekkel, egy hetes mintaétrenddel, kontroll méréssel és az 5 hetes kiscsoportos, online mentorprogrammal együtt
74.800 Ft lenne,
de most különleges kedvezmény keretén belül 
40% kedvezménnyel
44.900 Ft

*Az akció 2022. szeptember 8 és 2022. október 31. közötti jelentkezés esetén érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. A csomag részeként pedig ajándékba adunk egy dedikált Életmódváltás mesterfokon című könyvet.

Tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű út, így senkinek sem engedjük el a kezét. Ezért a tanácsadás után lehetőséged lesz az egészségmentoroddal való – elsősorban – e-mailes kapcsolattartásra is.

Honnan tudhatod, hogy az életmódváltásod valóban eredményes lesz a program után?

Magasabb energiaszintet tapasztalsz viszonylag rövid időn belől, akár 3-4 hét elteltével

A súlyvesztés zsírból történik és nem izomból. Ez azért jó, mert akkor feszes, tónusos, formás leszel.

Az elért eredményt meg tudod tartani hosszú távon is, azaz nincs visszahízás.

A saját személyre szabott étrended nem csupán egy fogyókúra, hanem élethosszig tartó tudatos választás.

Mivel figyelembe vesszük a jelenlegi életmódbeli szokásaidat, ezért a tanácsadáson beállított étrended igazodik az életmódodhoz, napi ritmusodhoz. Így könnyebb ezen az úton járnod!

Jelentkezz a komplett BodyWakes személyre szabott programra, ha okosan szeretnéd elérni a jó egészséget, magas energiaszintet és ideális formádat és még valóban sokáig élveznéd az élet adta örömöket!

Szakmai ajánlások

Szeretnélek bíztatni az ÉLETMÓDVÁLTÁSRA. Azonnal jöhet a válaszod, minek nekem mentor, elég az elhatározás és az erős akarat! Csakhogy nagyon tévedsz, az elhatározás és az erős akarat ahhoz kell, hogy odaállj a starthoz. De az úthoz, amin eljutsz egy tartós – hangsúlyozom, nem időszakos életmód változtatáshoz, vezetőre van szükséged, mert eltévedsz. 35 éve dolgozom belgyógyász, kardiológus és foglalkozás egészségügyi orvosként és ezáltal az egészségügy és a magyar emberek egészségi állapotának és gondolkodás módjának – életmódjának széles palettájára van rálátásom. Kezdetekben még elsődlegesen a betegeim vergődéseit láttam a súly problémák, a diéták, és a rendszeres mozgás kérdésével kapcsolatban. Gondjaim voltak, mint dietetikai és életmód tanácsadó orvos, mert nem tudtam igazán tartós eredményeket, biztos sikert garantáló módszereket ajánlani. Aztán az életkorom előre haladtával már személyesen én is beléptem az útkeresők csapatába és a betegeimmel konzultálva próbálkoztam százféle programmal. A káposztalevestől az egész speciális étrend kombinációig mindent kipróbáltam, de a jojó effektus, azaz a fogyás utáni visszahízás engem sem került el. Törtem a fejem, hogy hogyan tudnék előre lépni és a sok általános tanács és elv helyett egy egyedi, személyre szabott programot javasolni és kipróbálni. Ekkor jött a találkozás egy életmódjában-megjelenésében teljesen pozitívan megváltozott ismerősünkön keresztül Zsolt és Enikő módszerével. Elmentem egy szombat délelőttön előadásukra, még az utolsó pillanatban is kétkedve, hogy orvosként mit keresek én itt, nekem kéne oktatni, nem engem…. Az előadás azonban meggyőzött arról, hogy így kell kezdeni az életmódváltást!

Dr. Ruzsás Éva

belgyógyász

Végre egy módszer és tudás, melynek segítségével valóban egyénre szabható étkezési irányelvek adhatók! Nem egy újabb divat-hullám, hanem a test valódi igényeit kiszolgáló ajánlás-rendszer, mely tudatosan kialakított szokások segítségével átütő eredményt hoz; a gyakorlatban mindenkinél egyaránt működik, mert követve az objektív tesztek által kapott eredményt és tanácsokat, alapjaiban változtatja meg a testi működést. Jelenleg nincs ehhez hasonlóan nagy segítséget jelentő módszer az étkezési tanácsok útvesztőjében.

Heszberger Edina

dietetikus

 

Orvos-természetgyógyászként ugyanaz a cél motivál engem is, mint a Bodywakes csapatát: minél több embert megismertetni az egészségtudatos életformával, melynek részei a tudatos, pozitív gondolkodás; az egyénre szabott, egészséges táplálkozás és a megfelelő testmozgás. Én is úgy gondolom, hogy mindhárom terület együttes, tudatos fejlesztése szükséges ahhoz, hogy az ember egy egészséges, teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Ajánlom ezt a programot mindazoknak, akik szeretnének egy szakértő, támogató közegben az egészségtudatosság útján elindulni és fejlődni.

Dr. Rusvai Beáta

gyermekgyógyász szakorvos, orvos-természetgyógyász, akupresszőr, okleveles funkcionális táplálkozási tanácsadó

Mennyibe kerül a program?

A 2 órás személyre szabott, anyagcseretipizáláson alapuló táplálkozási tanácsadás a műszeres mérésekkel, egy hetes mintaétrenddel, kontroll méréssel és az 5 hetes kiscsoportos, online mentorprogrammal együtt
74.800 Ft lenne,
de most különleges kedvezmény keretén belül 
40% kedvezménnyel
44.900 Ft

 

*Az akció 2022. szeptember 8 és 2022. október 31. közötti jelentkezés esetén érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. A csomag részeként továbbá adunk egy dedikált Életmódváltás mesterfokon című könyvet.

 

198509613_2887097481502482_524442437713431690_n

Helyszín

Budapest

Medcity Egészségközpont

1044 Budapest, Megyeri út 53.

Igény szerint online

Zártkörű Zoom rendszeren keresztül

100% pénz-visszafizetési garancia

A teljes programra 100% Garanciát vállalunk 3 hónapon belül!

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a szolgáltatásokkal, akkor három hónapon belül kérdés nélkül visszafizetjük az árát és megköszönjük a bizalmat, amit megszavaztál nekünk. Így tehát kockázatmentesen tudsz részt venni a tanácsadáson!

Miért merünk ilyen garanciát adni? Mert biztosak vagyunk abban, hogy amit ezen a programon kapni fogsz, az sokszorosan megéri majd neked, mint az ára és az idő, amit beleteszel. Találkozzunk a tanácsadáson és a kiscsoportos foglalkozásokon!

Jelentkezés

Jelentkezz a kedvezményes komplex táplálkozási tanácsadásra, mert bármilyen bagatell is az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot!