Fogyókúra vagy életmódváltás?
Pro és kontra

– Avagy melyikkel érheted el könnyebben, gyorsabban, hosszú távon és egészségesen az ideális formádat? –

Kíváncsi vagy, hogy…

Mi az igazi, minőségi fogyás?

Mi a különbség a fogyókúra és az életmódváltás között?

Mi a különbség a fogyókúra és a diéta között?

Miért sikertelenek oly sokan a fogyás területén?

Miért lesznek oly sokan a ``jojo`` effektus áldozatai?

Milyen veszélyeket rejt, ha kísérletezel a különböző módszerekkel?

Hogyan tudod elérni az ideális testsúlyodat egészségesen?

Milyen kockázatai vannak annak, ha nem tudsz lefogyni?

Lerántjuk a leplet számos tévhittel kapcsolatban ebben a témában és körbejárjuk vajon mi lehet a legoptimálisabb megoldás.

Az online est folyamán tudományosan megalapozott szemlélettel feltárjuk a tartós és egészséges fogyás titkát. Nem csodapirulákat árulunk, nem tesszük le a voksunkat egyetlen egy fogyókúrás program mellett sem.
Célunk egy átfogó képet adni arról, hogyan lehet elérni és megtartani biztonságosan az ideális testsúlyt.

Segítségünkkel eligazodhatsz a táplálkozási útvesztőkben és iránymutatást kaphatsz merre indulj el, hogy elérd álmaid alakját.
Mi holisztikus szemlélettel közelítjük meg a fogyás témakörét, ahol szerepet kap mind a lelki, mind a mentális, mind a fizikai terület.

Itt a helyed, ha

Tisztán akarod látni, melyek a fogyásod esetleges buktatói

Megérett benned a késztetés, hogy elérd az ideális testsúlyodat, de nem tudod hogy kezdj bele

Tele van a fejed ellentmondó információkkal a témában

Számos kudarcot éltél már meg a fogyás területén

Eleged van abból, hogy nem tudod elérni és fenntartani az ideális testsúlyodat

Egészségesen akarsz igazán jó formába kerülni

Akik már elérték a céljukat:

Ildikó 6kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben jelentős javultak pajzsmirigy-alulműködéses tünetei és sejtvitalitását is 70%-ra emelte, elérve mindezzel az életmódváltás terén kitűzött céljait!

ildikó
csobádiákos-e1521018722767

Ákos két hónap alatt 11 kg-ot fogyott tisztán zsírból, miközben a sejtvitalitása 80%-ra emelkedett.

Van élet pajzsmirigy nélkül? Barbi csökkenthette pajzsmirigy gyógyszer adagját, 5 kg-ot fogyott tisztán zsírból és csökkentek menstruációs görcsei is.

Az est házigazdái, előadói

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészségmentor, egészségügyi life coach,
az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója, a Tudat hatalma című könyv társszerzője

Több, mint 12 éve mutat utat csapatával az egészségtudatos gondolkodásmód, a személyre szabott táplálkozás és testedzés területeit lefedve.
Közvetlenül és közvetetten több tízezer embernek segített elérni a jó egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát.

A munkája során alkalmazott speciális módszertanában ötvözi az integratív szemléletű és holisztikus megközelítésű eljárásokat, ahol központi elv, az egyénre szabottság.

Tudását és tapasztalatait oly mélységekbe és szélességekbe integrálta, hogy tanításai hazai és nemzetközi szinten is széles platformot kaptak. Előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát, az ország és a világ több pontjáról érkeznek hozzá kliensek személyes tanácsadásokra. A BodyWakes Életmód Akadémia társalaptója és vezető tanára, valamint a magyarországi Integratív Medicína meghívott oktatója.

csonka-eniko

Szántai Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes, a BombaAnyuka egészségtudatos receptjei című receptkönyv szerzője

Az anyaság, a karrier és az önmegvalósítás nem egymást kizáró, hanem egymást kiegészítő dolog. Csupán az a kérdés, hogy miként hozhatjuk harmóniába őket.

Anno személyi edzőként dolgozott, valamint versenyzőként is megmérette magát, ahol kiemelkedő sikereket ért el. Megannyi eredménye mellett fitness modell világkupa győztes, 3-szoros magyar bajnok és az amerikai Arnold Classic top 10 döntőse is volt.

A testedzés területét túllépve, mély ismereteket és tapasztalati tudást halmozott fel a táplálkozás és a mentális önfejlesztés területén is. Szántai Zsolt boldog felesége és mára már 4 közös gyermekes büszke, boldog édesanyja.

Ők az a motiváló és egyben inspiráló erő is Enikő számára, hogy megmutassa, hogy anyukaként és feleségként is lehetséges Nőnek maradni, hogy élhetünk egészségesen – mert ha egészséged van, akkor mindened megvan -, hogy példát mutasson nekik ebben és a példaképük lehessen.

Hiszi, vallja és éli, hogy megvalósítható a mindennapokban egy olyan élet, amelyben az üzlet mellett lehet Nőnek is maradni és Anyának is lenni. Mindezt úgy egyensúlyban tartani, hogy megmarad az egyik legfontosabb érték: az egészségünk.

Hol és mikor?

Helyszín:

Online

Zárt, Zoom rendszeren keresztül

Időpont:

2022. április 7, csütörtök 19h

Jelentkezési határidő: 2022. április 6, szerda éjfél

Mennyibe kerül az előadás?

Az online esten való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött

Jelentkezéshez töltsd ki, kérlek, az űrlapot!